Wkadk

Sådan stoppe med at være en nedladende person,

Nedladende folk betragter sig overlegen i forhold til andre. Betyder det beskrive dig? Hvis den gør, og du gerne vil ændre din adfærd, her er hvad du behøver at gøre.

Steps

Sådan stoppe med at være en nedladende person. Tænk på de ting, der gør du opfører sig som om du er overlegen i forhold til andre.
Sådan stoppe med at være en nedladende person. Tænk på de ting, der gør du opfører sig som om du er overlegen i forhold til andre.

Det er måske ikke let at give slip på den vane nedladenhed, men hvis du ønsker det helhjertet, vil din aspiration ikke være for langt.

Kig indad

 1. 1
  Tænk på de ting, der gør du opfører sig som om du er overlegen i forhold til andre. Ofte er der en dybtliggende frygt for afvisning skubbe nedladenhed. For eksempel er det lettere at forklejne en person, end det er at virkelig komme til at kende dem og lad dem ind i din verden. Ved at afvise nogen først, undgå dig afvisning, hån og skuffelse selv. Hvis du bære rundt sådan frygt, konfrontere det og udrydde de grunde til det.
 2. 2
  Stop antage, at du ved mere end alle andre. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet. Som helhed, vi ved en hel del. Som selvstændige enheder, mens vi kan være ekspert i en lille del af vores felt / hobby / erhverv / lidenskab ved vi ikke det hele, og vi har meget at lære og lære fra hinanden. I stedet behandle hver encounter som en mulighed for at lære mere, for at udvide din egen viden og for at få en allieret.
 3. 3
  Være medfølende, ikke nedladende. Nedladenhed kan forlade dig ensom og gøre dig til en outsider, som i sin egen ond måde, men kun tjener til at gøre du føler dig mindre sikker, og derfor internaliserer behovet for at forblive nedladende. Prøv medfølelse i stedet, se andre for alle de kampe, sejre, resultater, tvivl, skrøbelighed, og stærke, at de virkelig er lavet af. Vi alle har unikke perspektiver. Hver person, du ser, er et væld af information og ideer, som du ikke har mødt. Lær at nærme sig mennesker og finde den skjulte perle i dem. Kig efter den unikke ting i dem, der gør dem særligt.

Kig udad

 1. 1
  Prøv noget nyt. Gør noget du aldrig har gjort før, noget der kræver at du til at stole på en andens viden og evner. Lad dig tillid til dem og holde dit sind og ører på vid gab. Læring er en proces at være ydmyg og være ydmyg, aflære du nedladenhed.
 2. 2
  Være selvhævdende, ikke bidende. Hvis du længe har brugt wit som en form for underminering andre kan det komme som en overraskelse at erfare, at din opførsel ses som aggressiv, eller endda passiv aggression. I stedet gør dine point ved hjælp af de færdigheder selvhævdende taler. Hvis du er bange for, at folk ikke vil respektere dig eller høre, så tro om igen - folk respekterer de forskellige andres synspunkter, når de er sat roligt, klart og med henblik på en drøftelse i stedet at afskære yderligere kommunikation.

Tips

 • Må ikke vente på nogen at beskylde dig for at være nedladende, før du tager handling. Du kan starte ændringen på egen hånd.