Wkadk

Hvordan skal man behandle mennesker, der altid klager

Der er en masse irriterende mennesker derude, der kan lide at klynke og klage over andre uden grund. Mange af disse mennesker er passive aggressive slags. Dette trin for trin guide vil (forhåbentlig) hjælpe dig med at håndtere sådanne mennesker.

Steps

Hvordan skal man behandle mennesker, der altid klager. Accepter, at når du bliver klaget over for noget, du er sikker på du ikke gør det, så er det ikke dit problem.
Hvordan skal man behandle mennesker, der altid klager. Accepter, at når du bliver klaget over for noget, du er sikker på du ikke gør det, så er det ikke dit problem.
 1. 1
  Accepter, at når du bliver klaget over for noget, du er sikker på du ikke gør det, så er det ikke dit problem. Indse, at du ikke er problemet, det er den ene klager, der har et problem. Det er rigtigt, at de har et problem.
 2. 2
  Lad ikke denne persons klager komme til dig. Gør dit ansigt neutralt, sat på 'Jeg er ligeglad' look. Tænker at du er en mur og de er den gummibold kunne arbejde. Gummikugler prelle murstensvægge.
 3. 3
  Spørg complainer til at sætte deres klage skriftligt. Fortæl dem, at det er vigtigt, at de kun angive de faktiske omstændigheder, ikke deres følelser. Derefter tilskynde dem til at give deres kommentarer til den person (eller personer), der rent faktisk kan gøre noget ved deres klage. Ni ud af ti gange, de vil stoppe med at klage, og de vil ikke skrive noget ned.
 4. 4
  Tænk på complainer som en tre-årig. Deres liv er mere velegnet til en lille knægt end en teenager, fordi alt, hvad de gør, er klynke og klage uden grund.
 5. 5
  Hvis du skal gå ved complainers, gå efter dem med dine venner. Du vil være mindre af et mål.

Tips

 • Her er nogle grunde om, hvorfor folk klynke og klage hele tiden:
  • De kan have en stor ego, eller tror de er bedre end resten, og det er ikke (som regel) sandt.
  • Normalt mennesker, som klager er utilfredse. De er utilfredse med livet. De er ikke at få, hvad de har brug for eller ønsker at være glad, så de klager.
 • Send dem til JustGriping.com. Et sted online for dem at klynke og klage hele dagen lang uden irriterende nogen anden.
 • Når en person klager, kan du foreslå en løsning. Nogle gange, er det nyttigt, men der er en chance for at de vil sige "Ja, jeg kender, men...." klager klager klager, etc.
 • Hvis de klager over dig og kræve en undskyldning, og du har ingen idé om, hvad du har gjort forkert, ikke give det til dem! Det er ikke din skyld, at de aldrig er tilfredse!

Advarsler

 • Mennesker, som klager overdrevent er elendige, og de tager deres elendighed ud på ALLE.
 • ALDRIG sige "Nå det er dit problem, da!" Det vil få dig i problemer

Ting du behøver

 • Resiliency
 • Nogle gode venner
 • Du er nødt til at tage en vis afstand fra motivet. Forsøg ikke at sætte din opfattelse frem, da dette vil give næring til klageren, men at holde hovedet koldt og lytte uden at få dine følelser involveret.