Wkadk

Hvordan undgår date rape

Selv om en stor del af samfundet fokuserer på voldtægt, hvor gerningsmanden er en fremmed, de fleste voldtægtssager indebærer et offer, der tidligere var bekendt med gerningsmanden. Voldtægtsforbrydere planlægge deres angreb på forhånd, og er på udkig efter muligheder for at angribe ofre. Ingen offer eller nogen manuel / retningslinje kan forhindre voldtægt, da det udelukkende forbrydelse gerningsmanden, men der er nogle generelle forholdsregler, der kan gennemføres.

Steps

Hvordan undgår date rape. Undgå at blive beruset i det offentlige og til fester - holde dig til en 1-2 drink grænse.
Hvordan undgår date rape. Undgå at blive beruset i det offentlige og til fester - holde dig til en 1-2 drink grænse.
 1. 1
  Undgå at blive beruset i det offentlige og til fester - holde dig til en 1-2 drink grænse. Alkohol nedsætter bevidsthed, så folk er mindre tilbøjelige til at tage til efterretning aggressiv eller tvangsmæssig adfærd. Det er bedst at holde sig klar, især når med bekendte og fremmede.
 2. 2
  Hold altid øje med hver drik, du drikker. Hold det altid med jer-even på toilettet. Date rape stoffer som Rohypnol ("roofies") gammahydroxybutyrat (GHB) og ketamin, som alle kan forårsage tab eller ændret bevidsthed, der let blandes i drikkevarer, når du ikke ser det. Må ikke drikke fra kommunale beholdere, såsom Punch skåle.
 3. 3
  Når du mister synet af din drink, ikke forbruge det mere. Et stof kan blevet tilføjet til din drik under dit fravær, så få en anden drink. Hvis nogen tilbyder at købe dig en drink, se bartender forberede det, og kun acceptere drink fra bartender.
 4. 4
  Udlever ikke personlige oplysninger (såsom din placering), eller din daglige tidsplan online. Lad ikke nye bekendtskaber til at vide du er alene ved et arrangement, eller at du bor ved dig selv.
 5. 5
  Anerkender og forstår, at samtykke til seksuel aktivitet kan trækkes tilbage på ethvert tidspunkt. Hvis du er usikker, at nogen ønsker at engagere sig i yderligere seksuel aktivitet eller din seksuelle partner ikke handler lydhøre over for dig, så bør du stoppe op og bede hende / ham, hvordan han / hun føler, før du går videre. Du må ikke tage tavshed som et ja.
 6. 6
  Kommuniker din seksuelle og forholdet klart afgrænset. Aldrig påtage sig en person fortolker din passivitet korrekt - hvor du er uinteresseret, kan de opfatte interesse eller tro, at du ønsker at blive forfulgt. Hvis du ikke er interesseret i nogen, gøre det klart for ham / hende. Hvis en persons fremskridt gør du føler dig nervøs, har intet at gøre med dem.
 7. 7
  "Nej" betyder ikke "ja, hvis du pres nogen længe nok." Hvis en person slår dig ned til enten en dato eller seksuel aktivitet, ikke fortsætter med at trykke på problemet. En person har ret til at afslutte seksuel aktivitet, selv om de tidligere har eller er i øjeblikket involveret i seksuel adfærd med dig. Må ikke skubbe personlige grænser.
 8. 8
  Vær forsigtig, hvis en person har sit sædvanlige tendens til at negere dine meninger og følelser: "Du tror ikke, at" eller "Du virkelig ikke føler den måde,".
 9. 9
  Vær forsigtig med nogen, der viser fjendtlighed over et køn eller en tendens til verbalt nedbrydes, og stereotype en hel køn: "De er alle tæver eller sluts", "De siger én ting, når de virkelig mener en anden."
 10. 10
  Være selvhævdende med nogen, der ignorerer dine personlige grænser, uanset hvor lang tid du har været bekendt med den person. Du har al mulig ret til at standse en seksuel handling fra at fortsætte på ethvert tidspunkt, uanset din tiltrækning til den anden person eller eventuelle tidligere seksuelle handlinger du har gjort med dem.
 11. 11
  Lav en observation af, hvordan en person behandler tjenestepersonale (tjenere, kontorelever osv.). Er han uhøflig og aggressiv med dem?
 12. 12
  Dato mennesker, hvis baggrund du er bekendt med i det virkelige liv. Altid mødes første datoer i offentligheden og ikke giver dem mulighed for at komme til dit hjem, før du har kendt dem i nogen tid. Må ikke blive presset til at invitere en person ind i dit hjem, selv det er for en uskadelig grund, såsom at have et glas vand eller ved hjælp af badeværelset.
 13. 13
  Hvis du føler dig utilpas i løbet af en dato, men har ingen transport, ringe til en taxa.
 14. 14
  Undgå at gå ind i afsides områder med din date, indtil du har kendt ham i et stykke tid. Mød op for datoer og lade separat. Eller gå på dobbelt datoer, før du føler dig tryg at være alene med din kæreste / veninde.
 15. 15
  Altid lade nogen vide, hvem du vil med, og hvad din rejseplan er.
 16. 16
  Aldrig være alene med mennesker, der ignorerer dine personlige grænser. Det er specifikt rettet mod personer, der ikke vil tage "nej" for et svar, når du afviser deres romantiske / seksuelle tilnærmelser, og også dem, der forsøger at tvinge dig til adfærd, som du finder ubehageligt. Hvis nogen gør det, afbrød al kommunikation.
 17. 17
  En person bør aldrig gøre dig føler sig forpligtet til at deltage i en seksuel handling (dette omfatter kysse), blot fordi de har betalt for drikkevarer / middag / underholdning. Du er også ikke forpligtet til at engagere sig i seksuel aktivitet med en person efter et 'X' mængden af datoer. Aldrig date en person, der gør sig til talsmand disse overbevisninger.
 18. 18
  Må ikke gå til en lejlighed eller hotelværelse, hvis du ikke kender personen godt, og ikke lade dem følge dig til dit værelse. Udlever ikke dit værelse nummer og spørg hotel / lejlighed ansatte ikke at give dine oplysninger til nogen, der kan anmode om at spørge om det. Når du er med en person i deres værelse - eller de, i din - det er langt sværere at udvinde dig selv fra en dårlig situation.
 19. 19
  Hvis du er på et hotel, natklub eller restaurant alene, spørg personalet, hvis nogen kan eskortere dig til dit køretøj. Informer personalet, hvis en person på spillestedet chikanerer dig.
 20. 20
  Må ikke være bange for at efterlade en ubehagelig miljø. Hvis dine instinkter advarer dig til at være bange for en person eller en situation, forlade det samme.
 21. 21
  Må ikke være bange for at lave en scene, hvis du føler sig truet af en bekendt. Yell, spark, pund på en væg, kaste ting, gøre alt for at tiltrække ekstern opmærksomhed.
 22. 22
  Handle som en "dårlig" person, hvis du føler dig truet. Kvinder især har lært, at for at være "gode", skal vi være føjelige, accept, stille og høflig. Dette er forkert, især på tidspunkter, hvor du føler dig truet. Hvis dine instinkter fortæller dig, at du har brug for at komme væk fra en person, komme væk og ikke bekymre dig om at skade hans / hendes følelser eller forårsager en scene.
 23. 23
  Når du går ud med vennerne, se ud for hinanden. Lad ikke nogen, du ikke kender tager din ven et andet sted, selvom det er ikke så langt væk.
 24. 24
  Må ikke engagere sig personligt i eller tillade nogen i din tilstedeværelse for at engagere sig i seksuel adfærd med en meget fuld, høj eller ubevidst individ. Hvis du mener, at en person ikke er i stand til at give samtykke på det tidspunkt, eller at de bliver tvunget ind i en seksuel handling, lave en scene. Efterspørgslen, at gerningsmanden stop, og ringe til politiet.
 25. 25
  Modstå gruppepres indflydelse at deltage i på nogen form for fornærmende eller kriminel handling.
 26. 26
  Hvis du vidne til, hvad du mener er et seksuelt overgreb, eller en person indrømmer at have begået et seksuelt overgreb, er du forpligtet til at indberette disse oplysninger til politiet.
 27. 27
  Under et seksuelt overgreb, bør et offer følge hendes instinkter, under iagttagelse af adfærd voldtægtsmand så meget som muligt. Hvis du finder dig selv i denne situation, gøre, hvad dine instinkter fortæller dig at gøre for at overleve.
 28. 28
  Vær opmærksom på voldtægt myter og den skade, de gør for at ofre, begge køn og generelle samfundsmæssige opfattelser af karakteren af seksuelle overgreb. Nobody "inviterer" seksuelle overgreb.

Tips

 • Hvis du skal køre, tage dine hæle og gå, du er mere tilbøjelige til at falde og såre dig selv i hælene. Eller tage dine hæle og stikke krybe i ansigtet med dem.
 • Placere flere mennesker, der elsker dig og vil svare og svare dine opkald på speed dial. Så, hvis du er nogensinde i en kompromitterende situation, bare ramte en nummer og opkald uden at nogen vidste.
 • Gå til fester med en sober ven eller en udpeget observatør, der ikke drikker, kan der se og beskytte dig.
 • Medbring nødsituation kontanter for en cab ride hjem og ikke bruge det. Du kan få brug det til andre situationer, som at blive dumpet på vejene eller noget. Hvis der i et fremmed land, har altid navn, receptionen telefonnummer og dit hotel adresse, (men aldrig dit værelse nummer) skrevet i et sprog, cabbie vil vide. Efterlad oplysninger om, hvor du vil være, med hvem, og hvornår du skal vende tilbage til dit værelse-og hvordan nogen kan finde dig.
 • Ring dine forældre, hvis du er strandet et eller andet sted-eller en ven, der vil hjælpe. Hvad er det værste du kan forældrene behøver i forhold til at blive voldtaget, dræbt eller andre uheldige ting? Aldrig føler, at du ikke kan ringe til en forælder eller en nær ven.
 • Hold hovedet koldt om dig-forblive ædru.
 • Åbn dine drinks dig selv, og deler ikke drikkevarer.
 • Sigt for øjne og næse, kan det påvirke hans syn. Eller hvis du håndflade ham i næsen knoglen fragment kan rejse op til hans hjerne og dræbe ham. Eller slog ham i næsen kan distrahere ham. Han vil sandsynligvis mistanke lysken. Men du kan gå til det også.
 • Hvis de har nogen seksuelt orienterede elementer, der gør du føler dig utryg, siger ikke noget. Bare komme ud derfra!
 • Hvis det værste skulle ske, komme til den nærmeste skadestue med det samme. Må ikke bade, skifte tøj eller vente til morgen. Dette kan skade eller ødelægge beviser for, at du blev voldtaget og gøre det meget vanskeligere for myndighederne at bygge en sag mod din voldsmand. Fysiske beviser er din største våben mod den person, der såre dig.
 • Hvis han skubber dig mod en væg og griber din nakke flytte dine arme i en mod uret, og skub armen ned væk fra dig.
 • Altid foretage dine egne bilnøgler til at komme væk og bruge som våben.
 • Vær forsigtig med store Punch skåle eller drikkevarer serveret af andre, som lægemidler er let gled ind i dem.
 • Når walking til din bil holde dine nøgler som en kniv, være klar til at stikke krybe i øjnene og gøre ham skrige. Tiltrække så meget opmærksomhed som du kan.
 • Må ikke gå ud med fremmede.
 • Vent ikke med at fortælle nogen, hvad der skete med dig. Gøre det omgående. Det kan være yderst smertefuldt at fortælle hændelsen så hurtigt efter det skete, men jo længere du venter, jo større fare for det bliver et "sagde han / hun sagde" situationen, især hvis din voldsmand er berømt eller godt respekteret i community.
 • Stol på dine instinkter! Hvis du føler dig utilpas på nogen måde PRØV IKKE at normalisere IT! Fortæl din date du er syg og ved at kaste op, eller komme ud af situationen eller anden måde. Aldrig tvivl dine instinkter eller sige du misforstået ham / hende. Mange ser tilbage og indse, at de havde ubehagelige følelser, før noget slemt skete.
 • Hvis du absolut skal, deaktivere en ville-være-voldtægtsmand, så du kan undslippe (se relaterede Googles).
 • I stedet for at skrige "Voldtægt" scream "Fire!" Det er mere klart og flere mennesker rent faktisk ville forsøge at gøre noget ved det.

Advarsler

 • I nogle kulturer er vestlige kvinder opfattes som "easy". Det skaber mange problemer for rejser kvinder, ligesom en uventet fare, fordi du ikke kan have gjort noget, som du opfatter som provokerende. For at være sikker, aldrig antage, at der er en ikke-seksuelt forhold mellem en mand og en kvinde-uanset hvilken alder-og handle derefter. I mange kulturer, er mænd og kvinder aldrig afslappet, ukønnede venner, og hvis man antager at der er en seksuel undertone (selvom det er det sidste, du forestiller) forberede sig på at beskytte dig selv.
 • Altid ophold vågen og opmærksom på din situation.
 • Hvis der i en gruppe, ser ud til hinanden og lad ikke gruppemedlemmer vandre ud alene eller med nogen ukendt for gruppen.
 • Hvis han / hun begynder at røre fortælle dem kraftigt til at stoppe og gå væk, helst til et sted, hvor folk er.
 • Hvis gerningsmanden / voldtægtsmand forsøger at røre eller angribe dig, sætte din hånd foran dig og recitere "STOP IT" eller sparke dem i deres lysken. Smid aldrig en punch medmindre det er nødvendigt, kan det give let adgang til overfald dig endnu mere.