Wkadk

Hvordan til at være social til en fest

Mange mennesker er forsigtige omkring andre mennesker. De ønsker ikke at afbryde andre, da det anses for uhøflig, og de er ofte bange for, at de måske vælger den forkerte gruppe af mennesker til at være venlige med, så de har svært ved at være social med nogen.

Steps

Hvordan til at være social til en fest. Blande sig og snakke med nye mennesker, som de ankommer.
Hvordan til at være social til en fest. Blande sig og snakke med nye mennesker, som de ankommer.
 1. 1
  Kig imødekommende. Må ikke krydse dine arme, det sender et uindbydende vibe til en person, der måske ønsker at komme op og tale med dig. Kig åben og indbydende med en ægte smil.
 2. 2
  Blande sig og snakke med nye mennesker, som de ankommer. Bed om at blive indført, eller gøre det selv!
 3. 3
  Nyd dig selv og vise det. Smil, og hvis du ser en person ind, som tydeligvis ikke kender nogen, gå over til dem, og bringe dem over til den gruppe, du taler med.
 4. 4
  Medtag andre. Når du er i en samtale med andre mennesker og en ny person går op, se på ham eller hende, smiler og drej din krop, så at gruppen omfatter den nyankomne.
 5. 5
  Udfyld nyankomne ind på, hvad gruppen har talt om. Undgå at diskutere obskure interesser eller arbejde, og holde sig til samtaler alle kan nyde: Sport, musik, festivaler, aktuelle begivenheder mv bede alle om at anbefale en favorit restaurant, film eller museum. Holde samtalen lys og sjov.
 6. 6
  Inviter andre til at hjælpe dig. Hvis du har en gæst, der er ikke sammenblanding godt, invitere dem til at hjælpe dig med at kontrollere på punch eller endda give dem til at hjælpe dig med at løse punch.
 7. 7
  Bring venner til festen, så du ikke bare sidde i et hjørne.
 8. 8
  Altid har en positiv holdning.

Tips

 • Når du foretager samtale, så prøv at undgå at stille spørgsmål, der har ja eller nej svar, som "Bor du her i Chicago?" I stedet spørge "Hvordan har du ender med at bo her i Chicago?" eller starte samtaler med "Fortæl mig om..." Denne tilgang vil skabe flere muligheder for diskussion og vil holde samtalen i gang.
 • Se godt ud. Dette er nyttigt i at få den tillid andre.
 • Vær sjov og energisk for andre (dette er hvad der gør det sjovt for dig), men ikke presse dig selv for hårdt. Get "hvile" mellem samtaler eller henkastet flytte blandt mere intense og mere afslappet samtaler. Efterhånden som du bliver bedre til at være selvopofrende og socialt, vil din energi niveau og bredden af ​​personlighed vokse. Det handler om at have det sjovt.
 • Søg efter noget om en anden, man kan forbinde med. Du har flere ting til fælles med de fleste mennesker, end du måske tror.
 • Må ikke være for stædig eller prøv for hårdt at vise folk, hvor vidende du er. Du kender allerede dine meninger. Fokus på at lytte end at fortælle af hensyn til samtalen og til at opbygge relationer.
 • Lad din kærlighed til folk være ægte som folk sætter pris på tid med et hjerte, der er åbnet.
 • Invitere folk, som du kender godt, kan du tale komfortabelt omkring dem.
 • Nu er det tid til erindringer eller gøre "inside jokes" med et par nære venner. Det er uhøfligt at andre, der vil blive efterladt ud af din samtale. Hvis du møder en gammel ven til en fest, og gamle minder kommer op, så spørg dem ud til middag en anden nat til at fange op på gamle tider, og styre samtalen tilbage til nutiden.
 • Stil spørgsmål om andre, ikke bare fokusere på dig selv. Du har en mund, men du har dobbelt så mange øjne og ører. Hvis du kan samle op på det, bliver succesfuldt socialt bliver en hel del bedre.
 • Flyt rundt partiet og forsøger at tale med alle.
 • Introducere dig til andre mennesker, og få kendskab til deres navne. Når andre kommer ind i rummet (eller samtalen), kan du sige ting som, "Jim... har du mødt Sally? Hun er en historielærer og hun er lige flyttet til Chicago."
 • Vær dig selv, så prøv ikke at være akavet, og bliv overbevist. Åh, og lugt nice.
 • Hvis du nyde ensomhed, er der intet galt med det. Livet er for kort til at bo i ubehagelige situationer. I det mindste, være dig selv. Du kan dele med andre om, hvad du gør eller vinde i ensomhed, så godt. Folk vil forstå dig bedre, og de kan endda lære fra dig.
 • Når først at blive introduceret, så sørg for at gøre direkte øjenkontakt med en lidt fast håndtryk til at lade den anden person vide, at du tager dig tid til at anerkende dem.

Advarsler

 • Må ikke vige øjnene væk fra kontakt med andre.
 • Må ikke sidde på en sofa og vente for folk at komme til dig. Komme ud og starte samtaler.
 • Må ikke være en falsk! Folk genkender insincerity samme.