Wkadk

Hvordan til at afvise en invitation til middag eller andre sociale begivenhed

Har du nogensinde blevet inviteret til en middag, du ikke ønsker at deltage? Eller måske en ven inviterer dig til en social funktion, som du hellere vil undgå? Hvis du har oplevet nogen af ​​disse sociale situationer, kan du vide, hvor svært det er at afvise tilbuddet. Accept af en invitation er en god måde at komme ud af din comfort zone og udvikle relationer, men nogle gange at skrue ned for tilbuddet er den eneste realistiske løsning for dem med en travl tidsplan eller personlige grunde.

Steps

Hvordan til at afvise en invitation til middag eller andre sociale begivenhed. Forstå, hvorfor du blev inviteret.
Hvordan til at afvise en invitation til middag eller andre sociale begivenhed. Forstå, hvorfor du blev inviteret.
 1. 1
  Forstå, hvorfor du blev inviteret. Er din ven invitere dig? Arbejder du i en lille virksomhed, og din chef inviterer dig til middag? Forventes du at deltage i denne invitation? Hvad ville konsekvenserne være, hvis du ikke deltog?
 2. 2
  Afveje betydningen af denne invitation. Der er mange sociale forpligtelser, vi står over hele livet, nogle mere vigtige end andre. En social begivenhed, der typisk opstår en gang i livet, såsom en 'kommer af alder' parti eller en andens bryllup, burde have mere betydning i løbet af en nat på film. Hvordan denne invitation sats sammenlignet med dine eksisterende forpligtelser og prioriteringer?
 3. 3
  Tak person. Nogen tager deres tid til at invitere dig til nogle begivenhed, de føler er værd. Tak den person, for deres overvejelser.
 4. 4
  Opret en forsinkelse, hvis det er nødvendigt. Hvis du konfronteret i person med en verbal invitation, reagere med en anmodning om at tjekke din tidsplan. Dette kan kommunikeres inden et spørgsmål, som i "har du noget imod, hvis jeg tjekke min tidsplan og komme tilbage til dig?" Eller en erklæring: "Jeg har virkelig brug for at tjekke min kalender, før jeg forpligte sig til noget."
 5. 5
  Vær ærlig. Til en vis grad, giver sandfærdigt personen et ja eller nej svar. Nogle gange kan en direkte svar ønskes, især hvis invitationen er en social begivenhed med en RSVP. Mange invitationer vil have en form på kortet for at vælge enten ja eller nej. I denne situation, er det ikke nødvendigt at give en uddybet svar. Hvis du ikke kan eller vil deltage, skal du blot markere 'nej' og takker afsenderen for hans eller hendes invitation.
 6. 6
  Følg op med en positiv konklusion. Hvis det er relevant, lade den person vide, at du er interesseret i at acceptere den sociale begivenhed på et andet tidspunkt eller under forskellige omstændigheder. Viser interesse blødgør afvisning af et tilbud.
 7. 7
  Accepter den første invitation eller accepterer ikke noget hvis du har modtaget mere end én til en bestemt aften, der ville overlappe eller konflikt.
 8. 8
  Lav en undskyldning. Hvis tingene går rigtig dårligt, bare sige, 'Jeg er virkelig ked af, men', og sige noget realistisk og vigtigt, og hvis de siger ok, så bare ikke besvarer opkald på det tidspunkt og holde sig væk.

Tips

 • Opfordringer er givet for en række forskellige årsager, men mange er positive. Hvorvidt givet til en ven, et familiemedlem, kollega, eller bekendt, er det mest sandsynligt givet, fordi den person bekymrer sig om dig. Husk dette, når faldende en invitation.
 • Du bør aldrig komme til en fest og klage, fordi en anden gæst der (ekskæreste, gamle kollega, eller nogen du generelt ikke lide). Være en nådig gæst, nyd din vært selskab, gøre runder og forlader tidligt, men ikke være den første til at gøre det. Sociale arrangementer er fester, og du skal forstå gæstelisten ikke blev skabt omkring din sorte bog.
 • Hvis din modtager flere invitationer til samme nat, skal du altid acceptere den første, du har modtaget. Hvis du afviser de andre invitationer, kan du lade dem vide, du har en forudgående aftale. Aldrig afvise en invitation til en part til at deltage en anden, som du blev inviteret til senere. Du vil se ud som om du ventede til det bedre tilbud.
 • Hvis du virkelig ikke er interesseret i en social begivenhed, fordi det ikke er din kop te, så fortæl dem. Uanset alle omstændigheder popularitet, ingen bør forvente, at folk har de samme glæder i livet.
 • Hvis du vælger at acceptere flere invitationer til en nat du skal bo på den første begivenhed længst.

Advarsler

 • Må ikke være uhøflig eller mener, når du siger nej til en invitation.
 • Hvis du har afvist en invitation til en fest, bør du forstå, at andre venner kan have accepteret invitationen. Det er i meget dårlig smag for dig at sidde på en bar eller anden part, og tekst eller ringe til dine venner til festen, du valgte ikke at deltage.
 • Hvis du har accepteret en invitation, har du lavet en forpligtelse til at deltage. De eneste acceptable undskyldninger for en efterfølgende fald er alvorlige sygdom eller anden situation af samme størrelsesorden. At sige du er for træt er ikke en acceptabel undskyldning.
 • Må ikke gentagne gange afviser invitationer fra den samme person eller gruppe. Dette kan skabe en social stigmatisering om dig som person. Hvis du har en interesse i nogen af ​​de invitationer, acceptere mindst én eller udtrykke dit ønske om at gøre det. Hvis ikke, er det bedre at oplyse dit manglende interesse i god tid.