Wkadk

Hvordan man kan nyde dig selv på en fest uden at drikke

En part kan stadig være masser af sjov uden alkohol. Hvis du kører hjem bagefter, hvis du er under den juridiske drikke alder, hvis du har moralske indvendinger mod alkohol, eller hvis du blot ønsker at være sikker på at holde hovedet koldt om dig, så skal du undgå at drikke.

Steps

Hvordan man kan nyde dig selv på en fest uden at drikke. Når du kommer til festen, hvis du bliver tilbudt en drink, bede om noget, der ikke har alkohol i den.
Hvordan man kan nyde dig selv på en fest uden at drikke. Når du kommer til festen, hvis du bliver tilbudt en drink, bede om noget, der ikke har alkohol i den.
 1. 1
  Når du kommer til festen, hvis du bliver tilbudt en drink, bede om noget, der ikke har alkohol i den. Sodavand, vand, mælk eller juice kan være til rådighed.
 2. 2
  Dance! Dette er langt den bedste måde at have det sjovt på enhver part. Bare være omhyggelig med at danse på gulvet, og gøre det i et frit rum eller udendørs, så ingen kommer til skade. Forsøg ikke bevæger sig, der er for svært for dig, eller du vil være øm og forslået den næste dag.
 3. 3
  Spille nogle spil med dine venner. Disse kan være partyspil, brætspil, videospil, uanset hvad du kan lide.
 4. 4
  Du er velkommen til at synge med på musikken. Du vil nyde dig selv mere.
 5. 5
  Bær ting, du føler dig tilpas i. For eksempel ikke bære din tolv tommer hæle, bare fordi de er cute.Wear din favorit par jeans, foretrukne t-shirt, sko osv., så du kan være sikker på du vil være fortrolig med, hvad du er iført.
 6. 6
  Før du forlader din plads spille nogle af dine foretrukne fest melodier og dans omkring dit værelse bare for at komme i den rette stemning. Bedre endnu, invitere nogle venner over, så du kan få klar og ankommer sammen, så du kan komme ind i en sjov og festhumør før selv ankommer til den faktiske part.
 7. 7
  Hold travlt. Prøv at få nye venner og holde din mund og hænder travlt drikke en sodavand.

Tips

 • Hvis folk hele tiden forsøger at få dig til at drikke, kan du ønsker at forlade festen. Folk, der forsøger at få dig i problemer ikke er gode venner.
 • Spis en sund snack, før du går til festen. Det er sikrere at part, hvis du har en lille rigtig mad i dit system, vil du også være mindre fristet til at spise for meget junk food.
 • Hvis nogen forsøger at lægge pres på dig til at drikke, ved, hvordan man høfligt sige nej. De fleste mennesker skal bakke ud.
 • Nogle mennesker vil bekymre dig, at du ikke har en god tid, hvis du ikke drikker. Være parat med en god grund / undskyldning, at du muntert kan svare med at holde dem væk fra din ryg. Gode ​​eksempler er "Jeg kører", "Jeg tager antibiotika, og kan ikke blandes med alkohol" eller "Jeg er nødt til at være op tidligt i morgen for ______ og har brug for at være i topform."
 • Prøv ikke at sige "Jeg behøver ikke at drikke for at have en god tid" til en person, der drikker sig selv. Dette gør du lyder overlegen og højst sandsynligt vil blive taget som en fornærmelse. Husk essensen af ​​gode manerer er at holde alle følelse komfortable.

Advarsler

 • Sørg for at du aldrig forlade din drink uden opsyn ved en fest! Sørg også for, at du kan se, hvem der åbning af flasken / kan og hælde din drink, så du ikke ved noget andet er i det.
 • Lad aldrig nogen, der har drukket drev, især hvis du ikke har haft en dråbe alkohol. Tilbyd at køre dem hjem. En spritbilist kan dræbe dig bare det samme, hvis du er en passager.