Wkadk

Hvordan til at praktisere drive thru etikette

Restaurant "drive-thru 's" er afgørende og praktisk for folk, der ønsker en hurtig snack, eller som ønsker at undgå de lange linjer inde i en fastfood-restaurant. Men der er nogle grundlæggende etikette standarder, der bør anvendes samtidig med at gå igennem en drive-thru, for at sikre en mere effektiv service og at holde hele transaktionen venlige.

Bemærk: Denne artikel gælder for fastfood drive-thru er i Nordeuropa, nogle forskelle kan eksistere i dit land eller område.

Steps

Hvordan til at praktisere drive thru etikette. Eliminere enhver baggrundsstøj.
Hvordan til at praktisere drive thru etikette. Eliminere enhver baggrundsstøj.
 1. 1
  Udfør din mobiltelefon samtaler før ind i linjen eller i det mindste spørge den person, du taler med at holde på, mens du udfører din transaktion. Hvis du ringer hjem for at se, hvis nogen ønsker noget, så før indtastning drive-thru vognbane. Forsøger at samle alles ordre ved telefonen som du aktivt bestiller skaber en forsinkelse for dig som kunde såvel som alle i tråd bag dig.
 2. 2
  Eliminere enhver baggrundsstøj. Enten skrue ned for lydstyrken eller slukke alle radioer eller cd'er, der blaring støj, der kan forstyrre høre ordren. Medarbejderne har brug for at høre den aktuelle rækkefølge, ikke hvad du lytter til i bilen. Hvis restauranten har et drive-thru højttaler bag disken for maden linje, kan folk bestilling inde høre alt hvad der sker omkring den service højttaler. Dette omfatter de samtaler som indehaves af andre personer i bilen. (Ja! De kan endda høre dig råbe på eller endefuld dine børn.... det er meget akavet!) Også, hvis du har en høj motor, anbefales det at vende det ud så godt.
 3. 3
  Hvis det regner, skal du slukke din vinduesviskerne, før du kommer til tjenesten vinduet. Ikke at gøre det resultater i dine vinduesviskere sprøjtning beskidt vand, anti-frost madrester og snavs på tjenesten person.
 4. 4
  Sluk forlygter natten. Den sidste ting en person i en drive-thru behov forrygende forlygter i deres spejle. Parkering lys er acceptable. Den eneste undtagelse fra denne regel er, hvis området ikke er tændt. Du kan vise forlygterne igen, hvis der ikke er en foran dig, eller når du afslutter linjen.
 5. 5
  Vide, hvad du ønsker, før du kommer til højttaleren kassen. Det er høfligt at vide, hvad du vil have, før du kommer til højttaleren. Overveje og tænke på højttaleren spilder medarbejdernes tid, samt tidspunktet for folk i ryggen af ​​dig. Bemærk, at nogle steder kan have morgenmad og frokost elementer på samme bord, men vil stoppe morgenmad på et bestemt tidspunkt (normalt omkring 10:30 til 11:00). Nogle boards kan have "Express" poster, eller et begrænset beløb, mens en fuld menu kan være tilgængelige inde i restauranten.
 6. 6
  Tal højt og tydeligt. Taler højt, langsomt og tydeligt, men ikke så langsomt, at du forårsager medarbejderen til at føle sig som et barn og ikke så højt, at du skriger på medarbejderen tager din ordre. Du vil altid have den mad linje at vide præcis, hvad du vil, så hvis der er nogen fejlkommunikation eller hvis der er noget galt med din ordre, kan du blive nødt til at gå ind i restauranten for at ændre det. Har én person snak i højttaleren i stedet for individer råber deres ordrer fra køretøjet. Og endelig, skal du sørge for at kontrollere hvert element eller et måltid, inden de forlader højttaleren.
 7. 7
  Sørg for, at ordre-taker forstår din ordre. Kasserere på fast food restauranter har flere opgaver, og kan ikke give dig deres fulde opmærksomhed, kan de også være tale med en kunde på den service vinduet eller sætte udstyret væk, osv. Hvis du læser ud af din fulde ordre i et enkelt åndedrag det vil sandsynligvis blive misforstået. Tag små pauser efter forskellige elementer (nummer et combo... med nogen pickles og ekstra mayo) og vent til kassereren til at reagere ("ok", "ja", osv.), før du fortsætter.
 8. 8
  Vær opmærksom på, at du kan bestille krydderier på højttaleren kassen. Vær ikke bange for at fortælle den rækkefølge taker at tilføje ketchup, mayonnaise, ekstra saucer, salt eller peber, og så videre ved frokosttid eller gelé, smør, flødekande og sukker, og så videre på Morgenmad til din taske. For det meste, er det gratis!
  • Bemærk, at nogle steder opkræver for ekstra sauce. Du kan prøve at være smart og bede om det ved vinduet, men de fleste steder kan se, at mad omkostninger glider væk, og vil opkræve dig ved vinduet.
  • Indse, at bede om ekstra sinker hele linjen. Tålmodighed er en dyd ikke meget findes i fastfood linjer.
 9. 9
  Så meget som muligt, bestilling 04:57 punkter undgå, kun derefter gå tilbage og ændre det første element. Den orden, idet systemet er så high-tech, at mange restauranter med drive-thru tjeneste har grill-personale iført det samme headset som rækkefølge-gaverne, så de kan høre og begynde at forberede din ordre, så snart du siger "cheeseburger". Så hvis du bestiller noget efter sagde cheeseburger, derefter gå tilbage og sige, "Åh, jeg kan have det første cheeseburger med ingen løg", grill holdet har nu at gøre en anden cheeseburger for dig, spilder din tid og kunderne bag dig, og spilder fødevarer.
  • Påmindelse: Ved at gøre dette, betyder det, nu har du et publikum på mindst 4-8 mennesker, der lytter til dig skrigende på dit barn til at foretage ændringer - hvordan akavet.
  • Må ikke tilføje eller ændre din ordre på vinduet. Som tidligere nævnt, for at fremskynde service, begynder medarbejderne gør fødevarer som du bestiller den. Hvis du ændrer din ordre på vinduet, kan grillen holdet ikke høre det, og nu skal de stoppe med at lave den næste person rækkefølge og fastsætte, hvad du har ændret i et forsøg på ikke at bremse drive-thru. Hvis din ændring er en stor en (for eksempel fuldstændig re-making en vare, fordi du har besluttet at du ville tage noget fra eller erstatte, eller du tilføjet flere poster), chancerne er, de vil bede dig om at parkere til side og bringe dig den ændrede eller tilføjes elementer, så du ikke sinke resten af ​​linjen mere end nødvendigt. Det er din tid bliver spildt da, men det er kun rimeligt, da du har gjort store bestilling revisioner.
 10. 10
  Sluk alle former for rygning, før du når frem til vinduet. Færre mennesker røg i dag, og mange steder er rygning ikke tilladt på fødevarevirksomheder, overhovedet. Derfor ikke alle ønsker at lugte din tobak eller marihuana produkter, når de åbner drive-thru-vinduet, heller ikke de ønsker, at din røg i deres ansigt. Husk, det er et vindue og når den åbner, vinden bærer lugten i hele området service i restauranten. Medarbejderen ved vinduet er ikke den eneste, der bliver bombarderet med det.
 11. 11
  Vær forberedt med din betaling. Organisering din betalingsmetode skal udføres, før du kører ind i den linje. Forsøger at søge efter og uddele ændring fra de dybeste sprækker af din autostol i sidste øjeblik kan huse op linjen og folks ordrer. Værre for dig, har du muligvis ikke nok til at betale!
 12. 12
  Behandl den linje som en ATM-maskine. Efterlad en god plads mellem dig og bilen foran dig. Hav respekt for dem omkring dig og komme videre, når de gør.
 13. 13
  Forbered kopholdere og andre holder områder i din bil, før du kommer til pick up vinduet. Venter for kunden at flytte ting rundt, mens medarbejderen holder posen eller drinks ud af vinduet skaber også en forsinkelse for hele linjen af ​​kunder.
  • Hvis din bil er ligesom din anden kælder, behovet for at skabe plads til fødevarer bør være et allerstørste bekymring, før du får i køen til orden.

Tips

 • Forkæl medarbejderne med høflighed og respekt. Må ikke verbalt misbruge dem, hvis din ordre er forkert, eller snappe efter dem, hvis de beder dig om at gentage din bestilling. Også, ingen kan lide mersalg ("Vil du frites med det?" Eller "Vil du gerne prøve vores nye ananas smoothie?"), Men de ansatte er forpligtet til at gøre det. Høfligt afslå tilbuddet, hvis du ikke ønsker det.
 • Hvis dit vindue ikke virker, skal du ikke besøge en virksomhed, der bygger på en sådan. Hvis den indvendige open er GO IN. Hvis ikke, gør turen værd (ikke rækkefølge bare en sodavand, som kan købes på den nærmeste butik!)
 • Hvis dit køretøj er højt (ingen lyddæmper eller en diesel lastbil), overveje at dreje motoren eller gå indenfor. De fleste drive-thru restauranter udnytte headsets og den højlydte motor kan gøre det vanskeligt (og smertefuld) for medarbejderne at høre dig.
 • Mange restauranter, såsom Wendy, afskrække deres medarbejdere fra tømme elementer fra en ordre, så hvis du ændrer din rækkefølge, de måske ikke input det, og du vil blive opkrævet for den oprindelige eller lidt mere. Hvis du for eksempel, du har bestilt et combo, men så ændrede det til bare burger og nuggets, vil de holde combo da det vil være stort set den samme pris, eller hvis du har slået en en uafskallet burger i to paddies de kan gøre det ved at tilføje en mere som en ekstra (som er lidt dyrere), eller hvis du tog osten fra din burger de kunne holde cheeseburger på regningen. For at undgå dette sit bedste for at holde fast i din bestilling og nævne nogen ændring i krydderier hurtigt.
 • Kasseapparatet programmer er restriktive og måske ikke tillade, at visse anmodninger om at være input, såsom drikke-blanding eller visse smagspræparater på din sandwich (dvs. hvis du bestiller en burger alle klædt bortset fra en krydderi, der normalt ikke går på den burger ), så når du beder om disse kassereren har at huske det. Hvis du bestiller i løbet af et kapløb er der en meget god chance for at de vil blive glemt.
 • Kasserere kan ikke opdele en ordre, efter den har været input, siger så hvis du har flere regninger, så før du begynder.
 • Vær venlig ikke at gøre lamme vittigheder, når du bruger store regninger. "Ingen grund til at kontrollere, jeg printede det ud i morges" er ikke sjovt, når det høres otte gange om dagen.
 • Når betalende og modtagende mad, altid forsøge at få førersiden mindste inden for en arms rækkevidde af vinduet. Vinduet folk måske ikke har adgang til at nå videre over.
 • Må ikke blæse cigaretrøg i arbejdstagerens ansigter. Det lugter dårligt, gør øjnene brænder, og der er en chance for, at de måske har astma.
 • Før de forlader til drive-thru, tage et øjeblik for at være sikker på at du er klædt behørigt. Ingen nattøj eller bare fødder. Hvis din ordre er forkert, kan du blive forpligtet til at gå ind og ændre det.
 • Hvis du ikke er i selve drive-thru line-området, men venter til side, forsøge at danne en linje, der ikke interfererer med anden trafik / biler. Undgå at gøre en lang linje nær parkeringspladser boder eller indgange og udgange. Dette er især vigtigt, hvis de "line" trails nær exit - passe på, at du ikke blokerer trafikken på gaden.
 • Sluk din bils motor ved højttaleren boksen, hvis det har en kraftig motor. Loud køretøjer gør det svært at høre din bestilling.

Advarsler

 • Hvis linien er lang eller synes gået i stå, skal du ikke dytter din horn, råber på folk foran dig til at skynde sig, eller race din bils motor. Restaurant ledere har været kendt for at ringe til politiet og rapportere forstyrrende kunder.
 • Følgende elementer drastisk bremse drive-thru. Venligst ikke går igennem drev-thru IF:
  • Dit vindue virker ikke. Det gør det besværligt for medarbejderen at tage dine penge, giver du din ændring og din mad. Det er også sinker drive-thru linje venter for dig at åbne døren og akavet placere dine elementer i din bil.
  • Du ønsker at lægge mere end to individuelle ordrer. To er det maksimale beløb af ordrer de fleste steder vil tillade. Dig igen holde linjen forsøger at beslutte, hvordan man kombinerer de mange ordrer i to.
  • Du ønsker at placere en meget stor ordre. Enhver ordre over tre værdi måltider eller seks individuelle poster betydeligt sinker hele drive-thru.
  • Du ved ikke, hvor mange penge der er på din Debet / ATM / Kreditkort. Hvis dit kort bliver afvist, du lige har spildt din tid, tidspunktet for kunderne i linje bag dig, og den mad, de netop har lavet, og sække til dig - nej, er de ikke kommer til at give det til dig gratis.
  • Din bil har mekaniske problemer. Hvis din bil kan lide at gå i stå eller ryger, kan du gå indenfor. En gået i stå bil holder den drive-thru, indtil der er nok folk til at hjælpe dig flytte nævnte bil af vejen. Du inconveniencing alle omkring dig, når dette sker. En bil, der ryger en masse ikke kun generer kunderne bag dig i linje, men udstødningsgasserne går lige i vinduerne og flyde lidt rundt, før de spreder som anført ovenfor i nummer 10.
 • Være klædt, når du går gennem linjen. Servering en nøgen kunden er foruroligende og en krænkelse af den offentlige anstændighed og hvis tjenesten person føler, at du udsætter dig selv for dem, har du sikkert brudt loven.

Ting du behøver

 • Pre-udarbejdet orden
 • Tilstrækkelig penge / betaling klar
 • Fodtøj i tilfælde af du har brug for at komme ud at gå inde