Wkadk

Sådan spiller en spiller

Bliver spillet kan være en af ​​de mest smertefulde og nedslående erfaringer i ens liv. Hvis du finder dig selv på den modtagende ende af en professionel spillers aktiviteter denne artikel kan hjælpe dig ud.

Steps

Sådan spiller en spiller. Vide, at det ikke er din skyld direkte.
Sådan spiller en spiller. Vide, at det ikke er din skyld direkte.
 1. 1
  Vide, at det ikke er din skyld direkte. Han eller hun ville have spillet en anden havde du ikke været tilgængelige.
 2. 2
  Bryd kontakt med spilleren (i første omgang), mens du beslutte, om ikke at konfrontere dem direkte om spillet deres spil med dig.
 3. 3
  Hvis du beslutter at gå den vej konfrontation gøre det og prøv dit bedste for at få et par gode skarpe kommentarer i løbet af konfrontationen. Så sørg for du går videre til nogen bedre end de er (i udseende afdelingen), og sørg for at de ved det. Også, ikke tilbagefald / lad dem orm deres vej tilbage ind i dit hjerte, sind, liv osv.
 4. 4
  Hvis du beslutter ikke at konfrontere dem, men snarere at spille dem igen holde læsning.
 5. 5
  For de fleste spillere kontrol og øjeblikkelig tilfredsstillelse er de vigtigste mål for deres adfærd. Hvis du kan tage kontrollen fra dem, og du altid tage væk tilfredshed og dermed dig "vinder", hvis du ønsker at kalde det.
 6. 6
  Tage kontrol: begrænse deres adgang til dig. Må ikke være til rådighed for dem på den måde du var før. Lade dem vente på dig, filial ud og tilbringe tid sammen med andre mennesker... især mere attraktive medlemmer af det modsatte køn. Forbliver venlig med spilleren, og det vil forvirre dem, at hvis du bliver ondskabsfuld (som du er), eller hvis du bare ud at have det sjovt. Spilleren vil begynde at undre sig over hvorfor du ikke er "alt om dem" den måde, du engang var... det er den oprindelige mål for dig. Dette er du fjerne afspilleren fra magtposition.
 7. 7
  Når du har den spiller forsøger at analysere din adfærd, du er temmelig meget hjemme-fri. Du tager deres tid i modsætning til den anden vej rundt. Hvis du laver denne ret, bør du have løbende selvom minimal kontakt med afspilleren. Hvis du bare venner, så du kan tilbringe tid med ham / hende, men ikke planlægge noget eksklusivt med dem... det vil gøre dem føler, at de har vendt om hjørnet på dig igen. Hvis du var kærester, fortsætte med at sove med dem på lejlighed, men ikke tilbringe natten i sengen med dem. Når sex er færdig, stå op og klæde sig på. Komme ud af deres hus / lejlighed... brug uanset undskyldning, du ønsker. Bedste er "du er ikke min kæreste / kæreste, så hvorfor har jeg brug for at udsætte hele natten med dig?" derefter gå ud. Dette er du hævde din kontrol over dem og effektivt at blive den spiller selv.
 8. 8
  På dette tidspunkt den person, der spillede du vil være meget ked af. Vred og hjerte-broken (den måde du var, da han eller hun spillede dig). Det er sandsynligt, at han / hun vil beslutte at fjerne dig fra deres kreds af venner / kontakter på grund af det faktum, at det er klart for ham / hende, at de ikke kan styre dig, og dermed udlede nul tilfredshed fra din virksomhed. Det og intet gør en spiller mere ked / irrationel end en dosis af deres egen medicin.
 9. 9
  Smile. Nyd det faktum, at du bare "fik endda" med en spiller. Men vær forsigtig, at du ikke giver din samvittighed (hvis du har en) til at komme i spil. Hvis du gør, kan du føle dårligt for den måde, du behandlede dem og tillad dig selv at falde tilbage i det mønster, du fik såret i første omgang. Hvis du bliver spillet, og derefter dreje bordene og giver spilleren mulighed for at komme tilbage i dit liv, han / hun vil ABSOLUT spille dig igen bare for hævn. Så spilleren vil forlade dig. Må ikke falde i denne fælde.
 10. 10
  Hvis du beskæftiger sig med en spiller, der har psykiske problemer være meget forsigtige. Du spiller dem kunne forårsage alvorlig depression, dårlig ydeevne på arbejde og tab af nævnte job, øget stof-eller alkoholmisbrug, hensynsløs adfærd, selvdestruktive adfærd (skæring osv.), og endda selvmord. Det kan også forårsage den person lange ud efter dig, tast din bil, skråstreg dine dæk, stilk dig, eller endda prøve at såre dig eller elskede. Være meget forsigtige med denne type person.
 11. 11
  Når du er færdig med at spille den person, bryder al kontakt / skære forholdet / venskab off. Dette færdiggør din situation og lad os dem vide endeligt og næsten skriftligt, at "du har spillet mig, så jeg spillede dig... nu har du nul værdi for mig, så jeg sparker dig til kantstenen... have et godt liv og også dårligt du rodet op... du kunne have haft mig alle til dig selv etc ".

Tips

 • Hvis du ikke allerede gør det; starte et værk ud / kost rutine. Du vil se og føle sig bedre, hvilket vil tilføje til din selvtillid og gøre dig mere attraktiv for det modsatte køn... som vil drive den spiller vanvittigt, at du ikke stole på dem / at du forgrener sig ud.
 • Hold en god ramme for øje, så prøv ikke at blive bummed ud af, hvad der skete med dig. Husk, at du laver noget om dette, at du ikke kommer til at sidde der og "tage" det. Din proces af selv-healing / hævn er en smule mere kompliceret, så resultatet ikke er umiddelbar.
 • Må ikke acceptere hver og telefonopkald fra afspilleren. Vænne dig fra dem ved at returnere deres opkald en dag eller to senere, så det ikke ud til, at spilleren stadig har kontrol over dig. Når de spørger, hvorfor du ikke besvarer telefonen, skal du blot fortælle dem, du var underholdende en ven.
 • Opretholde en meget sund dosis af selvtillid.
 • Hvis du ikke føler du har succes, måske har du brug for at re-henvende sig til situationen. Disse ting kan tage dage, uger eller måneder.

Advarsler

 • Nøglen til denne operation er, at du bruger denne person. Lad ikke dit sind får forplumret... Dette er ikke den samme pige / dreng, du havde at gøre med, før du har fundet ud af at de legede dig.
 • Tror ikke afspilleren bekymrer sig om dig, elsker dig osv. De kan og sandsynligvis gøre ud og holder af dig på et vist niveau, men det er ikke en ægte hengivenhed. De bekymrer sig om dig, fordi du er deres kilde til underholdning. Så adskille dit hjerte fra du er interaktioner med denne person.
 • Prøv ikke at bruge tid sammen med dem alene. Har nogen andre omkring, så du viser dem, at de ikke får at monopolisere din tid.
 • Må ikke bruge for meget tid sammen med dem
 • Hvis du har sex med denne person, være sikker. Hvis de spiller dig deres formentlig spille andre så godt, og du ikke ønsker at risikere en STD.
 • Må ikke vende ryggen til dem (metaforisk).

Ting du behøver

 • Nogen hvem der spiller spil med dit hjerte eller dit hoved.
 • Selvtillid.
 • En klar sind.
 • Courage.
 • Beslutsomhed.
 • Selvkontrol.
 • Indvolde.