Wkadk

Hvordan man laver en pige jaloux

Realiseringen en pige jaloux er en garanteret måde at få hende til at være opmærksom på dig og ønsker dig endnu mere. Uanset om du ønsker at gøre en pige som dig ved at gøre hende jaloux først, eller hvis du ønsker at vise en ex, at du er bedre tjent uden hende, kan du gøre en pige jaloux bare ved at betale en smule opmærksomhed på hende og derefter lade hende ser dig at have tid af dit liv med andre piger. Hvis du ønsker at vide, hvordan man laver en pige jaloux, bare følge disse trin.

Steps

Hvordan man laver en pige jaloux. Spørg hende et par spørgsmål.
Hvordan man laver en pige jaloux. Spørg hende et par spørgsmål.

Vær opmærksom på hende

 1. 1
  Arbejd din krop. Hvis du ønsker at gøre pigen jaloux, skal du først vise nogle niveau af interesse i hende, så hun er fascineret af dig og har en fornemmelse af, at du ønsker at tage tingene til det næste niveau. Kropssprog er den nemmeste måde at lade hende vide, at du noget vil have hende uden selv at sige et ord. Du bør kun bruge et par minutter at give hende din opmærksomhed, så hver gestus tæller.
  • Fange hendes øjne fra hele lokalet. Være en mand og holde hendes blik, hvis hun opdager dig, og endda give hende et stort smil.
  • Når du nærmer dig hende, drej din krop mod hende, står højt og lean i retning af hende lidt, der viser, at din krop er at give hende sin fulde opmærksomhed.
  • Let røre hende på armen eller tilbage, hvis hun synes op for det.
  • Holde øjenkontakt, mens du taler. Hun skal føle, at hun er den eneste pige i verden - til et par minutter.
 2. 2
  Ros hende. Når din krop havde gjort nogle af de taler, bør du lade dine ord gøre arbejdet. Et par omhyggelige komplimenter kan vise, at du er opmærksom på hende, og at du ønsker at komme til at kende hende bedre. Hvis det er nogen, du allerede kender, så de komplimenter vil vise, at du stadig tænker på hende. Her er hvordan du gør det:
  • Ros hende udseende. Gå efter underfundighed med denne ene. I stedet for "Damn, du ser varmt," bare sige, "Blue er en flot farve. Det er virkelig bringer dine øjne."
  • Ros hende grine eller hendes smil.
  • Drille din vej ind i en kompliment. Find en måde at legende grin med hende, mens komplimentere hende på samme tid.
 3. 3
  Spørg hende et par spørgsmål. Beder bare et par spørgsmål vil vise, at du ønsker at komme til at kende hende, og at du er investeret i, hvem hun er. Bare et par muntre og velbeliggende spørgsmål vil hook pigen og vil gøre hende vil have dig endnu mere.
  • Spørg hende et flirtende spørgsmål. Hvis hun nævner hun har en søster, siger, "Er hun så smuk, som du er?"
  • Spørg hende et dumt spørgsmål, men handle som det er virkelig vigtigt. Spørg hende, hvad hun tænker på mænd, der er forelsket i deres hunde eller mænd, der bærer læder.
  • Spørg hende noget om sig selv. Spørg om en af ​​hendes hobbyer eller hvad hun kan lide at gøre for sjov. Gøre pigen tror, ​​du holder af hende - bare en lille smule.

Tal om at være sammen med andre piger

 1. 1
  Gør hende din # 2. Når du har vist nok interesse i pigen og har flirtet nok til at gøre hende tror, ​​hun har en chance, er det tid til en turnaround. Langsomt begynde at tale om en anden pige, uanset om det er en, hun kender, eller en tilfældig pige, du holder kalde "min rigtig gode ven" eller "denne pige jeg har kendt for evigt."
  • Find en måde at nævne pigen hvert par minutter. Må ikke gøre det hver få sekunder, eller det vil være for irriterende, men gør det til at lyde som om du hele tiden tænker på den anden pige.
  • Finde måder at supplere den anden pige. Uden at være for klamt, ting som at sige: "Hun er ligesom, min favorit person" eller "Hun kan få enhver fyr, hun vil have." Gøre den anden pige føle sig underlegen.
  • Du kan også gøre denne person op. Hvis du er en god løgner, kan denne "anden pige" være helt fiktive.
  • Gentagne gange siger, "Du bør virkelig møde hende. Jeg tror du ville komme sammen." Dette vil drive anden pige skør.
 2. 2
  Tal om masser af piger. I stedet for bare at gå på og om en anden pige i dit liv, bør du benytte lejligheden til at tale om masser af andre piger. Bare gør dig selv lyde som en damer mand, der hænger ud med et væld af søde piger, når og hvor.
  • Nævn en fest du gik til, hvor der var så mange fantastiske piger. Du kan endda sige, at du var en af ​​de få fyre der, men at det var okay - du er vant til det.
  • Tal om en sjov weekend tur du tog til stranden, og nævne, hvordan alle de piger, du var med var iført de mest latterlige bikinier.
  • Blot nævne "denne ene pige jeg var at se" efter den anden. Gør det til at lyde som om du går på et væld af datoer.
  • Bare sørg for ikke at lyde grov eller som en samlet aktør. Pigen vil miste interessen, hvis du gør dig ud for at være for meget af en Lothario.
 3. 3
  Brug din telefon til at gøre hende jaloux. Mens du taler med pigen om at være sammen med andre piger, vil telefonen være en stor prop i at gøre hende jaloux. Hold telefonen handy og tjekke det fra tid til anden, og selv være parat til at besvare det.
  • Tjek din telefon fra tid til anden og smil til dig selv, som hvis du har netop modtaget en uartig besked fra en pige. Sig: "Undskyld", og smiler, mens du skriver tilbage noget, der kan være lige så slemme.
  • Har telefonen ringe én gang, mens du taler med pigen. Tag den op og sige, "Hey, Can hvordan går det? Jeg ringe tilbage?" Må ikke overdrive det og kalder pigen "honning" eller "baby" over telefonen. Bare gør det klart, at du taler med en anden sexet dame fra tonen i din stemme.
  • Må ikke overforbrug telefonen taktik. En piges tålmodighed vil hurtigt have på, hvis du bruger al din tid på telefonen.

Lad hende se dig med andre piger

 1. 1
  Flirt med tilfældige piger. Når du har talt med pigen nok til at give hende en anelse om dine følelser, er det tid til at gå ind ignorere tilstand og til at begynde at chatte op andre piger i baren. Du bør gøre dette efter blot et par minutter af at tale med den første pige. Her er nogle gode mål for at prøve:
  • Uanset om du er til en fest eller en bar, bare vælge en pige i nærheden af ​​dig, og begynder at tale til hende. Langsomt overgang fra at tale til den oprindelige pige til at blive absorberet af den nye pige helt. Sørg for at du ser ud som du griner og har en stor tid.
  • Tag den anden pige til dansegulvet. Må ikke gøre ud med hende eller famler hende. Bare danse med hende for en sang eller to og ligne du har en stor tid.
  • Pick en pakke af piger til at hænge ud med. Gør dem grine og lade den anden pige ur.
 2. 2
  Flirt med pigens venner. Hvis du ønsker at bo mere lokale til pigen, eller hvis du er færdig med dine tilfældige piger, kan du gøre pigen jaloux ved at være opmærksom på sine venner. Dette vil lade dig bo tæt og holde hende fokuseret på dig, samtidig med at hendes tvivler dine intentioner.
  • Gøre alle de venner, som dig. Vær din mest vittig, charmerende og karismatisk selv.
  • Lav et punkt for at ignorere den oprindelige pige foran hendes venner. Selvom hun står lige foran dig, handle som hun ikke er der.
  • Må ikke isolere de venner for meget. Prøv at få dem alle til at lide dig, mens du flirter det op. Hvis du betaler for meget opmærksomhed til en nær ven af ​​pigens og hun begynder at kunne lide dig, så du kan skabe uønsket drama.
 3. 3
  Efterlad med en anden pige. Dette er et modigt skridt. Hvis du er ude på en bar eller en fest, forlader med en anden pige i slutningen af ​​natten. Du behøver ikke engang at ende med at gå hjem med hende. Bare lad den oprindelige pigen se dig gå ud med en anden pige.
  • Anerkend den oprindelige pige med en lille nik eller et smil, som du gå ud. Lad hende vide, at du ved, at hun holder øje med dig.
 4. 4
  Lad hende se dig med andre piger i løbet af dagen. Du kan gøre en pige jaloux selv i dag tid. Hvis du hænger ud med en anden pige, uanset om det er bare en ven eller en person, du også flirter med, lad pigen se dig have en god tid med en anden.
  • Hvis den pige, du ønsker at gøre jaloux ser dig med en anden pige, så sørg for at se helt fokuseret på den pige, du er sammen med. Når du "endelig" bemærker jaloux pige, du kan sige, "Åh, jeg ikke engang se dig der." Selvfølgelig kan du ikke - du var for travlt med at have det sjovt med en anden pige.
  • Pick steder, hvor du kender jaloux pige vil være. Parade i hendes yndlings cafe eller spisning stedet med en flok piger og ligne du har så meget sjov som muligt.
  • Hvis du har en klasse sammen, sidde væk fra hende og siden af ​​en anden pige, og lad hende se dig hviske til den anden pige og kruseduller i margenen af ​​sine papirer.
 5. 5
  Må ikke vente for længe, ​​hvis du vil have hende til at kunne lide dig. Dette er et vigtigt punkt. Hvis du bare bruger jalousi til at gøre pigen se dig som ønskeligt og ønsker dig endnu mere, bør du ikke bruge for meget tid kurtiserer andre kvinder eller taler om dem, eller pige vil se dig som en playboy og vil blive slukket.
  • Hvis du bruger andre piger på en bar eller til en fest for at gøre pigen jaloux, ikke bruger hele natten taler til dem, og derefter ignorere hende. Kom tilbage til den pige, du ønsker efter et par minutter, før hun mister tålmodigheden.
  • Når du ser, at pigen er virkelig interesseret, stoppe med at tale om andre piger eller chatter op andre piger i nærheden. Jagten er slut - for nu.

Tips

 • Husk, at det altid er en dårlig idé at gøre nogen jaloux. Der er andre måder at finde ud af, om en pige kan lide dig, eller hvad grunden du laver hendes jaloux for. Være modne om det.
 • Kig på andre piger, mens du er sammen med hende.
 • Være en overbevisende løgner, hvis du kommer til at gøre op en kæreste. Må ikke sige, at hun er en model i LA, hvis du bor på en gård i Kansas.
 • Den pige, du bruger til at gøre hende jaloux kan lide dig. Og hun kunne meget nemt tror du kan lide hende også. Så vær forsigtig.
 • Mange af disse tips kan resultere i pigen miste interessen for dig helt.
 • Hvis hun finder ud af, du forsøgte at gøre hende jaloux, hun mere end sandsynligt vil blive gal.
 • Hun kan få det indtryk, du ikke kan lide hende og vil gå videre
 • Du kunne starte problemer eller drama, som vil føre til yderligere komplikationer