Wkadk

Hvordan kan man vide, om din kæreste kommer til at dumpe dig

Mange mennesker er blændet af lyksalighed af relationer og ikke kan se tegn på, at den fyr er klar til at komme videre. For at undgå at blive såret, være på udkig efter disse røde flag.

Steps

Hvordan kan man vide, om din kæreste kommer til at dumpe dig. Tænk over, om han holder bryde planer eller ser ud til at være at undgå dig.
Hvordan kan man vide, om din kæreste kommer til at dumpe dig. Tænk over, om han holder bryde planer eller ser ud til at være at undgå dig.
 1. 1
  Tænk over, om han holder bryde planer eller ser ud til at være at undgå dig. Hvis han stopper ringer regelmæssigt eller tekstbeskeder dig midt på dagen (hvis det er noget du normalt gjorde), kunne det være et tegn.
 2. 2
  Lyt til dine samtaler. Er han så interesseret i at tale med dig, som han plejede at være?
 3. 3
  Få fysiske. Hvis han tænker på at forlade, vil han ikke ønsker at kramme eller kysse dig så meget, som han plejede.
 4. 4
  Se hans opførsel med andre piger. Er han flirte med dem foran dig?
 5. 5
  Tal med sine venner. Han kan fortælle andre, at han kommer til at bryde op med dig, men har ikke fortalt dig endnu. Du kan også bare måle, hvor ophidset han er ved forholdet.
 6. 6
  Er han med vilje hænge rundt piger du ikke kan lide? Er han hænger omkring hans venner, der er piger oftere? Han kan forsøge at fortælle dig noget.
 7. 7
  Hvis han konstant fortæller dig at han har til at gå, når du er på telefonen, han bare gøre undskyldninger.
 8. 8
  Er han fortæller dig han vil have en pause? Hvis han kunne være et tegn på at han bare ønsker at rode rundt med andre kyllinger, og ønsker du at føle sig speciel på en måde også. Han kan have dig som en ven med fordele, eller måske han ønsker at bryde op, men ikke har modet til at gå hele vejen.
 9. 9
  Må ikke holde irriterende ham eller plage ham, som han måske tror somethings foregår og kan tænke om dumping dig mere bare handle naturligt.

Tips

 • Må ikke blive clingy hvis han bakke ud.
 • Men hvis en pause op er uundgåelig, tilbage, og lad ham gøre hvad han vil gøre, så prøv ikke at gøre det akavet, så du kan være venner. I fremtiden kan du endda være i stand til at arbejde ting ud (men ikke regne med det).
 • Hvis han begynder at vise disse tegn, skal du blot begynde at bakke ud så godt, måske er han bare under et stort pres, og han vil se, hvor meget du betyder for ham, hvis du holder lav et par dage.
 • Hvis disse røde flag dukker op, handle som du er mindre interesseret og spille hårdt for at få.

Advarsler

 • Må ikke kalde ham flere gange om dagen for at finde ud af, om han kommer til at gøre det.
 • Må ikke bekymre dig om det, hvis det kommer til at ske, det kommer til at ske. Der er intet du kan gøre undtagelse være dig selv, hvis han ikke kan lide dig for det, det er hans tab, ikke dit.
 • Må ikke bruge dage grædende om det, vi alle komme videre. Bare husk en dag vil du finde en stor mand, og du vil ikke engang huske, at spild af tid.
 • Du bliver nødt til at stoppe ser tilbage, begynde at bevæge sig på og lære at ansigt din frygt
 • Må ikke eventuelle omkostninger forsøge at bryde op med ham først. Fordi du en dag kan lære, at han ikke var gonna bryde op med dig på alle. Men måske subtilt handler som du måske kunne være en god strategi.
 • Må ikke respektløshed dig selv og tigge om ham til ikke at dumpe dig.
 • Hvis han er et fjols om det, ikke bare få alle klynken. Hvis der er noget, vred (i et passende omfang). Lad ham vide, at han er en idiot. Viser selvrespekt er den eneste måde at gøre ham respektere dig.
 • Må ikke blive skuffet, vil du finde den rigtige match snart.