Wkadk

Hvordan kan man vide, hvis du bliver brugt

Bliver brugt er aldrig rart. Det kunne du bliver trukket ind i et forhold, når det er hverken hensigtsmæssigt eller sundt. Du kan blive brugt af en ven, men bliver brugt er generelt, når du giver og de får, og du hængte langs hele vejen.

Steps

Hvordan kan man vide, hvis du bliver brugt. Overvej hvor din nuværende stilling formodes at være sammen med denne person.
Hvordan kan man vide, hvis du bliver brugt. Overvej hvor din nuværende stilling formodes at være sammen med denne person.
 1. 1
  Overvej hvor din nuværende stilling formodes at være sammen med denne person. Er de en dreng / veninde? Bare en ven? Det er virkelig betyder noget, fordi de kunne være at bruge dem på forskellige måder.
  • Hvorfor har du først ønsker at lære dem at kende? Var de venligt til dig, eller har du nå ud til dem?
  • Generelt, hvis du bliver brugt, vil de starte venlig og behagelig, og gør du tror, ​​du kan stole på dem fuldt ud og implicit.
 2. 2
  Prøv at finde ud af, hvordan forholdet er under forandring. Efterhånden som du kommer længere ind i ven / forhold, vil de begynde at blive mindre opmærksomme. Bemærk, om du er den ene starter alle telefonens-opkald, tekster, chats eller mødes-ups. Er de faktisk gør deres bit?
  • Synes du at du får neurotiske? Hvis du bruger din dag tænker om dem, og du faktisk aldrig se dem meget ofte, vil du være klogt at forsøge at beskæftige sig med det, og klippe besættelse. Relaterede Google artikler omfatter "Hvordan at komme over en crush".
 3. 3
  Næste gang du ser dem, se hvordan de opfører sig med et klart sind. Husk, at hvis du bliver charmeret ind i et forhold, hvor du er vant vil den anden person op med at være charmerende, når de har fået dig på en krog.
 4. 4
  Tænk tilbage. Vil du finde dig selv at blive spurgt masser af favoriserer samtidig ser lidt eller intet fra dem? Hvis ja, så er det tid til virkelig at begynde at tænke hårdt. Det er vigtigt på dette stadium at have fået over en crush eller forelskelse, hvis du kommer til at beskæftige sig med dette.
 5. 5
  Spørg dine forældre til at stoppe at holde kontakten med dem. Hvis de bruger dig for talent, kan de ikke komme tilbage i kontakt. Hvis de bruger dig som en potentiel romance til brug for sig selv, kan de godt pludselig begynde at komme i kontakt igen.
 6. 6
  Tal om det! Prøv at snakke om, hvad der sker, og der skete til en nær ven eller slægtning, helst en, du har kendt i længere tid end du har kendt den person, du mistænker for at bruge dig. Ofte en tredjepart vil have en meget klarere syn på sagen end dig.

Tips

 • Hvis du har mistanke om dig selv for at blive brugt, så spørg dig selv, hvad motiv, de måtte have i den forbindelse. Er du et værktøj til at gøre andre jaloux? Er du talentfuld? Har du noget, de vil have adgang til?
 • Hvis du bliver charmeret ind i et crush, den anden person vil kunne være attraktive og elskelige, men de vil aldrig rent faktisk gør noget for at gøre det klart, hvor de står.
 • Få en god ven, du har kendt i lang tid til at tale med dig om dette. Det er nemmere at høre det fra en ven eller elskede.
 • Du kan opleve, at når du komme over forelskelse, er der intet tilbage i forholdet, på hvilket tidspunkt det er nok bedst at høfligt og roligt skære kontakt.
 • Nogen der er charmerende, kan du forsøge at få dig til at associere noget du kan lide med dem, dvs din yndlingsbog eller et stykke legetøj.

Advarsler

 • IKKE går på udkig for at finde ud af, at din ven / dreng / kæreste bruger dig - du kan ende med at miste en ganske godt forhold på den måde! Forholder sig til problemet med et klart sind. Måske har du bare brug for at få dem til at arbejde med dig for at løse eventuelle problemer i dit forhold.
 • Må ikke tale om det til hvem som helst, eller du kan ende flov. Du ønsker ikke historien spredt rundt i byen.
 • Må ikke antage, at bare fordi de benægter at bruge dig, at de bruger dig.
 • Må ikke begynde en konfrontation! Det vil bare ende i hjertesorg, og selv om de var skyldig som opladet - de kommer ikke til at eje op.
 • Lyt til de råd andre giver dig. Hvis du finder dig selv ikke at lytte til råd fra venner og familie, bør du virkelig overveje, når du stoppede stole på dem og hvorfor. Du kan finde det er at gøre med den person, der bruger dig.