Wkadk

Hvordan at komme over nogen, du besætte over

Kom over en person, du er besat med, kan være virkelig hårdt. Der er ingen enkel løsning, men med et par skridt, er det muligt at lægge fortiden bag dig og tage et skridt ind i fremtiden. Her er en nem guide til at hjælpe dem, der har behov for at glemme nogen, de bruges til at besætte over.

Steps

Hvordan at komme over nogen, du besætte over. Spørg dig selv, hvorfor du stadig holder til.
Hvordan at komme over nogen, du besætte over. Spørg dig selv, hvorfor du stadig holder til.

Ændring af dine tanker

 1. 1
  Spørg dig selv, hvorfor du stadig holder til. Svar det sandfærdigt, også. Måske er det, "Åh, ja, vi havde sådanne store gange sammen," eller "Jeg bare konstatere, at personen så stor." Uanset hvad det er, besvare det. Men også se på, hvad du ignorerer om denne person. "Han var altid sent." "Han konstant kritiserede mig." Du kan opleve, at hvad du troede var ideel var virkelig ikke.
  • Hvis du forsøger at komme over nogen, der er sikkert nogle grunde, hvorfor du ikke ønsker at holde tænker om den person. Finde ud af nogle af disse grunde, og fortæl dig selv, hvorfor du bør bruge disse grunde til at give slip.
   • Er den person, du besætte over behandle dig dårligt konsekvent? Fortæl dig selv, at du fortjener bedre. Find en måde at øge dit selvværd. Du behøver ikke at nøjes med en, du behandler dig dårligt, fordi du tror, ​​du fortjener det.
   • Er den person, du besætte over har en anden kæreste / veninde? Mennesker med kærester / veninder er lige off grænser. Hvis personen snyder på sin kæreste / veninde med dig, hvorfor skulle de også snyde på dig?
   • Har du haft relationer i fortiden, men de aldrig arbejde ud? Du har sikkert føler loyale over for den person, og du er bange for, hvad livet kommer til at se ud uden ham / hende. Nogle gange, men det er bare bedre at indrømme, at du havde en fantastisk køre, og lade det blive ved det. Hvis du virkelig er beregnet til hinanden, vil det ske en dag.
   • Gør andre forhold, såsom forældre, bedste venner, distance, alder mv, gøre forholdet ikke praktisk? Hvis de er forhold, du ikke kan kontrollere, så stop forsøger at bekæmpe liv og fokusere på ting, som du kan styre. Du fortjener en, der er stor og praktisk. Du vil opdage, at person.
 2. 2
  Fjern alle minderne / souvenirs på den person fra din hverdag. De siger, at fravær gør hjertet vokse fonder. Hvad de ikke fortælle dig er, at alt for meget fravær gør hjertet vokse distraheret. I dit tilfælde er det godt!
  • Gå gennem dit værelse og fjerne alle billeder af, breve fra, henvisninger til den person, du forsøger at stoppe besat af. Hvis du har en dagbog, hvor du skriver om den person, begynder en helt ny; prøv ikke at skrive om den person.
  • Fjernelse er forskellig fra at ødelægge. Medmindre du aldrig ønsker den person til at være en del af dit liv i fremtiden, ikke ødelægger genstande eller minder forbundet med den person. Når du er gammel og besat med en person, du elsker, der elsker dig tilbage, vil minderne være sjovt at tænke over.
 3. 3
  Spil en forening spil. En forening spil er et fancy navn for tricking din hjerne til overbegreb personen i en kategori, der er slemt, eller en kategori, du ikke kan lide. På kort sigt vil det hjælpe dig med at tænke over de dele af den person, som du ikke kan lide snarere end dele af den person, du besætte over.
  • Det trick til foreningen spillet er bare at tænke på noget dårligt, når du tænker på den person. Hvad er den første ting, der popper ind i dit sind, når du tænker på den person, du holder øje med? Sandsynligvis noget godt, ikke? Prøv at tænke på noget dårligt i stedet.
  • Er personen aldrig bad, handle arrogant eller indbildsk, bære alt for meget makeup, aldrig følge op, spille spil, etc.? Uanset hvad er værst om den person i din mening, fokusere på det. Må ikke blive mener om, men bare bore det ind i dit hoved, så når du tænker på ham / hende, du tænker på noget dårligt første.
   • Nogle dårlige egenskaber almindeligvis er forbundet med drenge: alt for indbildsk, arrogant eller stolt, udnytter andre mennesker, alt for fokuseret på udseende, ikke fungerer godt sammen med andre mennesker, ikke viser respekt eller manerer, ikke er nysgerrig efter den verden, alt for besat af penge og sex, er sexistisk og afvisende over for kvinder; er ikke troværdig.
   • Nogle dårlige egenskaber almindeligvis er forbundet med piger: alt sladderagtige, alt for fokuseret på ligegyldige ting (berømtheder, makeup osv.) ikke tager chancer, er ikke eventyrlystne, ingen sans for humor, er "falske" og ønsker alle at lide hende, alt for besat af penge, ikke ved, hvordan man bare hænge med drengene.

Ændring af dine vaner

 1. 1
  Undgå at blive på samme sted som den person, hvis det er muligt. Undgå at personen er en god måde at fortælle din krop og sind, at der er masser af andre mennesker i verden, der kan kræve din opmærksomhed. Fordi det er rigtigt: Der er masser af andre mennesker derude, og hele dit liv ikke behøver at dreje omkring én person.
  • Måske er du i skole med den person, eller er involveret i en aktivitet. Undgå personen så meget som muligt. Må ikke sidde med den person på frokost, ikke tilmelde dig i de samme projekter. Så meget som muligt, være i et andet sted på et andet tidspunkt.
  • Må ikke sætte dig selv i situationer, hvor man kunne støde ind i hinanden. Hvis han går til en masse koncerter i løbet af sommeren, gå spille tennis i stedet. Hvis hun hjemsøger mall på lørdage, kun gå til indkøbscenter i løbet af ugen.
  • Hvis du er tvunget til at være i samme rum, eller skal støde ind i ham / hende, bare smile, gøre small talk om nødvendigt og gøre en undskyldning for at forlade. "Undskyld, min ven har brug for lidt hjælp til lektierne," eller noget lignende, kunne nemt arbejde.
 2. 2
  Ignorer dem. Prøv ikke at tale eller selv ser på den pågældende person. Det er svært at, selvfølgelig, men når at nogen gør noget for at blive bemærket, eller være i nærheden af ​​dig, så prøv at lægge mærke til noget andet eller være et andet sted. Du vil ikke komme over nogen, du besætte over ved blot at gå med strømmen.
 3. 3
  Spil en negativ forstærkning spil. Denne ene er lidt ligesom foreningen spillet, undtagen denne gang er det faktisk indebærer noget fysisk i stedet for at være rent mentalt. Se om det virker for dig.
  • Sæt en løs elastik rundt om dit håndled. Hver gang du tænker over denne person, give dig selv en lille snap med elastikken på indersiden af ​​dit håndled. Dette virker for folk, der ønsker at stoppe med at ryge. En besættelse er en vane tanke (en bestemt måde at tænke på), som du kan bryde med negativ forstærkning, dvs smerten af ​​bandet snapping mod dit håndled. Snart vil du se, hvordan sjældnere tanker af dem krydse dit sind. Det er fremskridt!

Skabe nye muligheder

 1. 1
  Få en ny hobby. Hvis du stadig holder øje med den person, kan det være fordi du bare har for meget tid til at lade dit sind vandre. Dette er ikke en forfærdelig ting, men det er nok at give dig alt for mange muligheder for at dagdrømme. Saml en ny hobby ved at hoppe ind i noget, du ved gør dig glad og optaget, eller udforske noget helt nyt!
  • Hvis du er en pige, mener vandreture, surfing, keramik, ridning, marinbiologi, mode, fotografering, skrivning, havearbejde, rulle / skøjteløb, modellering eller snedighed. Alt, hvad der holder dig aktiv vil gøre. Må ikke bekymre dig om at afhente noget, der kun fyre er meningen at gøre.
  • Hvis du er en fyr overveje cykling, væddeløb, vandreture, surfing, rafting, debattere, landskabspleje, skak, arkitektur, camping, skrivning, fotografering, robotteknologi eller hegn. Alt, hvad der holder dig aktiv vil gøre. Gør hvad ophidser dig, selvom det er traditionelt forbeholdt piger.
  • Frivillige. Frivilligt arbejde er vigtigt, fordi det viser dig, hvor meget du har. Det tvinger dig til at indse, at din lille problem - forsøger at stoppe besat af en person - er et meget privilegeret problem at have.
 2. 2
  Lean på dine venner. Dine venner er der for at hjælpe dig. Gennem tykt og tyndt. De giver dig gode råd, sammen med en skulder at hvile på. Gå ud med dine venner, være tilfreds med dem. Må ikke bare sidde låst op i dit værelse, isoleret fra de mennesker, der ønsker at være omkring dig.
 3. 3
  Hævne dig selv, hvis det er nødvendigt. Dette er ikke ment i det barske fysiske måde. Det betyder, at du skal gøre alt for at vise dem, du er ligeglad længere. Nogle gange kan det simpelthen opnås ved at være din normale selv. Stop forsøger at imponere dem, hvis du gjorde det i fortiden. I stedet begynde at gøre de ting du ønsker at gøre, såsom at bære tøj, du faktisk kan lide, dyrke sport, du elsker, lytte til musik, du kan lide, etc.
 4. 4
  Gå på en tur. Det behøver ikke at være langt, hvis det ikke er praktisk muligt. En masse mennesker tager tid til at "genopfinde" sig selv efter en breakup, gå til steder som Indien eller Sydeuropa. Disse steder er langt væk og dyrt at rejse til, så de kan ikke være praktisk. Men find et sted, der er speciel i dit hjerte.
  • Gå et sted du aldrig har været før. Som tidligere nævnt, behøver det ikke at være virkelig langt væk eller dyrt at rejse til. Så længe du er interesseret i at gå der, kan rejse være en god måde at stoppe besat af nogen.
  • Tal med lokalbefolkningen, engagere sig i samfundet, og have det sjovt. Når du rejser, fokus på den nye dig. Den nye du er begejstret læring, vil sætte ham / hende selv derude, og ønsker at få nye oplevelser. Hvad nytter det at rejse, hvis du ikke sætte dig selv derude?
 5. 5
  Tag dig god tid. Glem ikke: tager tid. Det kan tage så længe år at komme over nogen. Men det får nemmere. Livet er aldrig let, men jo mere du forstår, og jo bedre du forstår dig selv, jo lettere vil få. Snart vil du se tilbage, grine, og spekulerer: "Hvad tænkte jeg?"

Tips

 • Må ikke tekst, person. Et lille "uskadelig" tekst kan føre til dig helt svigtende i din opgave, når du bliver ignoreret. Smerterne vil være dårlige og vil bare føre til over-tænkning af situationen og ikke resulterer i dig at komme over denne person.
 • Hængende omkring venner og familie kan virkelig hjælpe med at få dit sind off ting, og måske endda hjælpe dig. Prøv at socialisere en masse.