Wkadk

Hvordan at komme over den fyr, der har en kæreste

Det er ikke en god idé at pine over en fyr, der har en kæreste. Det forårsager unødvendig stress og odds for at du får, hvad du ønsker, er slank i bedste fald. Her er hvordan man komme over ham!

Steps

Hvordan at komme over den fyr, der har en kæreste. Acceptere realiteten af det.
Hvordan at komme over den fyr, der har en kæreste. Acceptere realiteten af det.

Forståelse af situationen

For at komme over en fyr, bliver du nødt til at tænke på ham, og din attraktion i første omgang.

 1. 1
  Acceptere realiteten af det. Han har en kæreste, og det er ikke dig. Det sker. Dette kommer ikke til at ændre sig indtil videre. Det er svært at acceptere nogle gange, men du vil ikke være i stand til at komme over ham, indtil du gør.
 2. 2
  Analysere, hvorfor du er tiltrukket af ham. Det kunne være, at du ikke engang tiltrukket af ham, og der er andre grunde til, at du forfølger ham. Måske du ikke kan lide sin kæreste, er forsøger at såre hende. Noget andet i dit liv kan være årsag denne attraktion så godt.
 3. 3
  Tal med folk, der kender ham. Dette omfatter venner af hans og ex-kærester, hvis det er muligt. I at lære om hans personlighed eller visse karakterbrist, han har, kan du finde dig selv at blive ikke tiltrukket af ham.
  • Vær opmærksom på, at det modsatte problem kan ske, og du kan blive mere slået med ham mere, at du lærer. Hvis dette sker, indse, at der masser af andre fyre derude for dig.

Tag dit sind off det

Må ikke bruge hele dagen holder øje. Finde ud af måder at fylde tiden, og det vil blive lettere at bevæge sig forbi dette.

 1. 1
  Tage en ny hobby. Deltag i et sportshold, en kunst klasse eller frivillig inden for dit samfund. Møde nye mennesker og at blive udsat for nye aktiviteter er en fantastisk måde at tage dit sind off noget, du vil indse er ikke meget vigtigt i det lange løb.
 2. 2
  Gå ud for dagen. Planlæg en tur i parken eller stranden, eller nyde en dag med detail-terapi.
 3. 3
  Gå til dans. En god måde at komme over en fyr er at klæde sig i nogle af dine mest stilfulde tøj og gå dans. Klubber er et godt sted at eventuelt møde andre fyre. Selv hvis du ikke opfylder nogen, vil musik og fysisk aktivitet fra danse sætte dig i bedre humør.

Flyt fremad

 1. 1
  Undgå ham for enhver pris. I de tidlige stadier, ikke sætte dig selv i en situation, hvor du nødt til at være omkring ham. Hvis du deler en klasse eller arbejde sammen, gøre en indsats for at begrænse din tid omkring ham til så lidt som muligt.
 2. 2
  Mød andre fyre. Den bedste måde at komme over en fyr er at se, hvem der ellers er derude! Flirt med andre drenge. Hvis du bliver tiltrukket af en anden person, vil du hurtigt glemme alt om denne anden person.
 3. 3
  Prøv at tænke på ting om ham, der rent faktisk gider dig. Er han tygger med munden åben? Er han ryger? Er han ikke lide dit yndlingsband? At se fejlene i ham vil hjælpe dig med at komme over ham.

Tips

 • ALDRIG sprede rygter om par eller den ene af dem individuelt! Det gør kun dem begge gale og giver dig en frygtelig ry med alle deres venner.
 • Hvis du prøver at bryde dem op, mest sandsynligt den fyr vil hade dig for at gøre det, der giver dig ingen chance overhovedet! Spild ikke din tid.
 • Være taknemmelige for, hvad du har. Ikke at have en kæreste er intet værd at klager over.
 • Hvis fyren er din vens kæreste, stop lige der! Du er nødt til at indse, at du vil såre hende, hvis der sker noget mellem jer to. Er det venskab værd at ofre?
 • Tænk på din perfekte fyr (grønne øjne, højere, mere bygget, smartere, etc.), og sammenligne ham med den fyr, du forsøger at komme over. Foretage alle mulige forskel, og spørg dig selv, "Er du villig til at nøjes med denne fyr, når du kan være på udkig efter nogen, der er tættere på din ideelle fyr?"
 • Bare husk, at der er masser af fisk i havet.

Advarsler

 • Lad ikke hans flirt tilbage overbevise dig om, at han har følelser for dig. Han åbenbart elsker sin kæreste mere. Sommetider fyre er flirtende af natur, og de kan ikke engang klar over at de flirte.
 • Aldrig nogensinde gøre fremskridt hen imod ham. Selv om det viser sig, at han kunne lide dig også, det er respektløst til ham og dig selv.
 • Aldrig gå nogen steder med ham alene. Der er en god chance for du vil gøre noget, der kommer til at såre dig senere og gøre dig tror, ​​at han kan lide dig!

Ting du behøver

 • En dag med detail-terapi.
 • En god ven, som du stoler på, hvem du kan dele dine bekymringer med - helst ikke den ven, hvis kæreste, du forsøger at komme over.