Wkadk

Hvordan man laver en fyr jaloux

Alle er fair i kærlighed og krig, de siger, og i slagmark af kærlighed der er få våben mere kraftfulde end jalousi. Hvis du trykker på de rigtige knapper, kan du bruge denne svaghed til din fordel. Uanset om du ønsker at spille hard-to-get med en ny kærlighed interesse, gør din kæreste mere lidenskabelig omkring dig, eller bare komme tilbage på en ex, der ved at følge disse trin for at få næsten enhver mand stort spise ud af din hånd. Hvis han er en "ex", så du er nødt til at arbejde lidt hårdere for at få ham tilbage ved at bruge en anden fyr!

Steps

Hvordan man laver en fyr jaloux. Sørg for at han har følelser for dig.
Hvordan man laver en fyr jaloux. Sørg for at han har følelser for dig.
 1. 1
  Sørg for at han har følelser for dig. Jalousi fungerer kun, hvis den fyr har følelser for dig. Hvis han totalt er ikke interesseret, vil du have en meget hård tid at gøre ham jaloux. Den gode nyhed er, er nogen fyr, du dating eller at du har dateret er næsten helt sikkert interesseret i dig, og det samme kan siges med fyre, der har været med dig. Hvis du ikke er sikker på, om en fyr er i dig, kan du bare prøve at gøre ham jaloux alligevel. Du har intet at tabe i denne situation, og hvis han ikke bliver jaloux, så vil du vide, at han er interesseret.
 2. 2
  Være aktiv. Gøre ting, du kan lide at gøre. Hvis du har travlt og have det sjovt, så du ikke altid har tid til en fyr, vil han begynde at få lidt jaloux. Denne teknik er særligt effektiv på ex-kærester. Det viser, at du kommer videre med dit liv og have en bedre tid uden ham. Selv om denne teknik ikke inspirere jalousi i den fyr, vil du være bedre stillet.
 3. 3
  Flirt med andre fyre. Intet drev fyre skøre så meget, som når en pige, de er interesseret i eller er involveret med flirter med andre fyre. Mange mænd er utrolig konkurrencedygtig af natur, og hvis andre fyre ser ud til at lide dig, måske endda en fyr, der ikke ville lægge mærke til dig før take interesse. Sørg for, at fyren kender du flirter ved at gøre det foran ham eller i situationer, hvor du ved, det vil komme tilbage til ham. Hvis du flirter med alt for mange fyre i en kort periode, men han kunne fange den, især hvis du normalt ikke så meget af en flirt.
 4. 4
  Date andre fyre. Faktisk dating andre fyre tager flirte til et helt nyt niveau, og det vil gøre det samme med den fyr jalousi. Især hvis du lige har startet dating en fyr, eller hvis en fyr bare har dumpet dig, at komme ud og se andre mennesker er en fantastisk måde at holde din uafhængighed og for at gøre den fyr, du ønsker forsøge sværere at få dig, eller i tilfælde af en ex, beklager virkelig at miste dig. Hvis du er i et fast forhold, men går på datoer er normalt uacceptabel og kan få din kæreste til at bryde op med dig, med god grund.
 5. 5
  Prøv at ignorere ham let. Hvis han og en anden du kender sidder sammen i bussen, siger hej til vennen og ikke den fyr du kan lide. Hvis han reagerer øjeblikkeligt, han kan lide dig. Hvis ikke, han nok ligeglad.
 6. 6
  Vedligehold fyr venner. Selv hvis du faktisk ikke gå på datoer, er det godt at have nogle guy venner, at du hænger ud med. Selv hvis du er i et fast forhold, er der intet galt med at have mandlige venner, men når du hænger ud med dem din kæreste vil sandsynligvis være mindst en smule jaloux og nervøs. Bare blokere ham helt ud, og så vil han blive rigtig jaloux. Handler som du er ligeglad med ham. Næsten ligesom jeg har bedre ting at gøre attitude. Lægge den på, og du har en perfekt jalousi planen.
 7. 7
  Gør ham svede lidt. Hvis du altid er til rådighed for ham, vil du miste nogle af dine mystik, og mystik kan skabe jalousi. For eksempel ikke altid besvare hans opkald. Når du kalder ham tilbage et par timer senere - du absolut bør kalde ham tilbage, hvis du er interesseret - være vage om, hvad du lavede. Sig du var ude med en ven, eller du var bare travlt. Bare ved ikke at besvare telefonen, kan du få ham til at spekulerer på, hvad du laver, og hvem du er sammen med. I samme ånd, hvis du han kalder at spørge, om du ønsker at gøre noget, en gang imellem er det godt bare at sige, at du har andre planer, selvom du ikke rigtig. Hvis han er din kæreste, vil du sandsynligvis ønsker at fortælle ham, hvad du lavede, så han faktisk ikke tror du var ude med en anden fyr, men fra den tid, han kalder på den tid, du kalder ham tilbage, vil han være i spørger!
 8. 8
  Tal om andre varme fyre foran ham. Begynde at tale om nogle flot fyr som en berømthed, og overdrive hvor varmt han er, og hvordan, hvis han ville bede dig ud, du ville sige ja. Ja, det lyder teatralsk, men han vil højst sandsynligt falde for det, bare sørg for at du ikke forbi overdrive, fordi nogle gange kan han indse, hvad du forsøger at gøre, og få slags vred.

Tips

 • Altid synes ligesom du har mere sjov uden ham. Laughing, smilende og simpelthen tale med andre, bør gøre ham jaloux.
 • Lad ikke den, at du prøver at gøre ham jaloux. Hvis han har mistanke om, at de ting du laver måske til formål at gøre ham jaloux, vil din plan give bagslag. Hvis han spørger, om du forsøger at gøre ham jaloux, handle som du har ingen idé om, hvad han mener, eller, hvis du forsøger at komme tilbage på en ex, fortælle ham, hvordan utroligt selv centreret han er, at tro, at netop fordi du flirter med andre fyre, er det på grund af ham.
 • Prøv altid at være præsentabel, når du er omkring ham.
 • Må ikke gå overbord og helt blæse ham off-dette vil give ham noget håb og få ham til ikke at bekymre sig.
 • Dette kan også være et godt tip til at finde ud af, om han kan lide dig. Hvis det ikke generer ham så er der en chance hes ikke interesseret.
 • Må ikke være bange for at nærme sig ham.
 • Vær sikker på at nævne den fyr du flirte med en masse foran drengen, du gør jaloux, men ikke går overbord eller han vil blive irriteret.
 • Bemærk, at det er svært at gøre nogen jaloux, hvis de virkelig ikke er meget interesseret i dig i første omgang. Og hvis fyren har allerede en anden, kan du være at gøre en offentlig social erklæring om, at vil ikke gøre dig se godt ud.

Advarsler

 • Husk, når du forsøger at gøre en mand jaloux, er du spiller et spil. Vær forberedt for ham at vende tabellerne på dig. Han kan gå ud og bruge tid med veninder. Dette forsøg kan føre til snyd og kan forårsage smerte for alle.
 • Du bør forstå, at fyre har personlighed typer og "jaloux fyr" vil reagere på den jaloux behandling. Også, hvad om den fyr, du bruger til at gøre ham jaloux? Har han været brugt før? Når du bruger en fyr som, at der er den type, der er let brugt, kan du vise en egoistisk, ufølsom side af dig, at du ikke ønsker en person at vide om. Du samtidig ødelægger den anden fyr ry som en, der ville stjæle en andens kæreste.
 • Må ikke gå for langt! Hvis du gør det, vil nogle mænd tror, ​​du ikke kan lide dem.
 • Når du passerer ham i hallerne, ikke se på ham. Hvis du normalt gør, så vil han synes, at det er underligt, at du ikke gør ham til at spekulere.
 • Nogle gange kan en mand føle sig uønskede, hvilket kan gøre ham uinteresseret i dig. Vær forsigtig med ikke at gå overbord.
 • Og alligevel er der nogle mænd, der nyder bare "chase", og vil ophøre med at være interesseret i dig, når han ved, at han ikke behøver at bekymre dig om du forlader.
 • På den anden side, reagerer nogle fyre til jalousi ved blot at give op. Hvis du forsøger at få en fyr interesseret i dig, og du gør ham jaloux, kunne han bare beslutte, at du ikke værd at hans problemer.
 • Må ikke gøre det alt for indlysende eller han vil synes, du stadig har følelser for ham.
 • Hvis du forsøger at gøre en mand jaloux ved at tilbringe tid sammen med andre mænd, kan den fyr du kan lide fortolker dette til at betyde, at du ikke længere er interesseret i ham. Trods følelser for dig, kan han tage dette som en "hint" til at bakke ud og lade dig være alene. Du kan se hans passivitet som ikke værende interesseret i dig. Trods følelser for ham, kunne du gå videre så godt. Så når spil er spillet, risikerer du forvirring, forkerte signaler bliver sendt, og tabet af en person, der måske har troet, du var awesome men vidste ikke, hvordan at fortælle dig.
 • Jalousi påvirker nogle fyre i en meget dårlig måde, der forårsager dem til at blive ond, tvangstanker, eller endda voldelige. Være meget forsigtig med at lave en fyr for jaloux, især hvis han ser ud til at tage det meget hårdt. Hvis du kender en fyr har en tendens til at være voldelig eller misbrug, behøver du ikke ønsker at blive involveret med ham, og du absolut ikke bør forsøge at gøre ham jaloux. Hvis du nogensinde føler sig truet af en fyr (eller nogen, for den sags skyld), styre fri af ham og rapportere eventuelle trusler eller forfølgelse på politiet.
 • Mens han er omkring eller i nærheden af ​​dig, flirt og røre andre fyre som på armen, bat dine øjenvipper, eller hvad, som du ved vil gøre ham ked af det.
 • Blive advaret om. Nogle fyre, især fyre, der ikke fra vestlig kultur magt tager det virkelig hårdt og bliver voldelige, eller lad dig i løbet af et øjeblik. Jeg vil kraftigt rådgivning du ikke at gøre dette, hvis du er involveret med en person fra latin Europa, Mellemøsten eller en fyr, der er blot almindelig stærk med en stærk integritet og følelse af selfworth.