Wkadk

Sådan ser gothic uden dine forældre at få forstyrret

Vil du prøve den gotiske stil, men er du bange for, at dine forældre kan blive ked af det? Her er nogle tips, der kan hjælpe dig ud. Iført gotiske tøj kan være spændende og sjovt, men du kan forstyrre dine forældre og få dem vred på dig.

Steps

Sådan ser gothic uden dine forældre at få forstyrret. Start i et langsomt tempo.
Sådan ser gothic uden dine forældre at få forstyrret. Start i et langsomt tempo.
 1. 1
  Start i et langsomt tempo. Hvis du pludselig forlader huset en dag i sorte fiskenet, et 'Sisters of Mercy' t-shirt, masser af eyeliner, en laset nederdel og militærstøvler, når går du bar konservative tøj, vil dine forældre blive fanget med bukserne nede, og kan have god grund til at vende. Bare prøv iført en sort skjorte og bukser til et par uger. Derefter kan du gradvist gå over til nogle flere "ekstreme" tøj som fiskenet, nitter og så videre. Hvis du lette i det langsomt, chancerne er, de vil ikke være så overrasket og forundret.
  • Hvis du har prøvet at skjule din goth ståsted fra dine forældre, fordi du ved, de vil bare ikke forstå, men pludselig opdager, at du er blevet fanget, forklare din side af tingene rationelt. Det er dig, der skal ses i offentligheden med disse tøj, ikke din mor eller far. Hvorfor det generer dem? Har de ikke prøve eventuelle alternative livsformer da de var unge? Med alle midler, ikke starte råben, råbe eller skrige. Men det er også bedst ikke at være for ivrig efter at kompromis, du har din ret til din egen livsstil, som de gør til deres.
 2. 2
  Aflever alle de religiøse tilbøjeligheder i retning af gotisk så meget som du kan. Prøv at adskille være gotisk fra nogen bestemt religion, så godt som du kan. Det kan være svært på grund af den religiøse billedsprog ofte bruges i alle ting Goth. Selvom satanisme ikke er naturligvis forbundet med Goth scene må forældrene ikke vide dette. Prøv at forklare det til dem, og være så rolig som muligt. Det kan være svært, hvis du har fundamentalistiske kristne familiemedlemmer, der er overbevist om at du tilbeder Satan, bare fordi du har startet dressing anderledes, roligt forklare dem, at du ikke er, og hvis du går i kirke, fortsætte med at gøre det. (Det vil ikke ødelægge din goth troværdighed, men vær sikker på at forlade den latex og læder derhjemme.) Hvis de er stadig overbevist om, at du er blevet en satanist, skal du sørge for at bruge masser af tid sammen med dem (de ' re mere tilbøjelige til at tænke mindre på dig, hvis du bruger en masse tid alene på dit værelse), og påpege ligheder mellem en masse gotiske kunstneriske elementer, og kunsten den middelalderlige katolske kirke.
 3. 3
  Må ikke hænge ud med "dårlige mennesker" og forventer dine forældre ikke bekymre dig. Har dine nye Goth venner ryge / drikke / gøre narkotika? Kan man bebrejde dine forældre for at være bange? De har ret, hvis dette sker.
 4. 4
  Køb en tynd sort (gulv længde, fortrinsvis) jakke. Bær en lys farvet skjorte, så mor ikke tror, ​​at en dårlig tanke overhovedet, men satte jakken på, når du går ud. Din mor vil ikke tænke på det to gange, men du vil være i helt sort.
  • Eyeliner er okay at anvende foran jer forældre (hvis du er en pige), men hvis du vil "overbord" se, vente, indtil du er udenfor.
  • Prøv at gøre din mor købe sort tøj for dig, men ikke klæde "all-black" alt for ofte. Det er, når din mor vil flip ud, og hun vil aldrig købe noget mere tøj til dig.
 5. 5
  Må ikke dykke lige ind i gotisk livsstil. Dine forældre tror måske du går igennem en fase, eller er blevet sat under for meget pres, hvis du straks begynde iført sort make-up og lyst til at farve dit hår sort.

Tips

 • Pas på! Folk kan / vil behandle dig anderledes. Men du behøver ikke bekymre dig om det. Må ikke opmærksomme på, hvad andre mennesker siger, bare holde dressing på den måde, og folk vil vænne sig til det!
 • Må ikke klæde Goth fordi dine venner gør det, eller af andre grunde end dine egne personlige præferencer. Gør det, fordi du kan lide, hvordan det ser ud. Aldrig være noget, du er utilfreds med. Put mening bag din garderobe, og ikke give efter for post-moderne korporatisme.
 • Hvis du ikke kan klæde fuld på Goth, se om du kan / må bære gotiske tilbehør. En blonde stiv flip, en victoriansk drapere halskæde, en edderkop ring, et kranium hair-bue, et bat armbånd, en besat bælte, nogle glovelets eller handsker, stribede knæstrømper, etc... kan tilføje et Goth touch til ellers "konforme" outfits.
 • Dressing Goth ikke gøre dig overlegen på nogen måde til andre mennesker. Opbevar det i tankerne. Det er ikke i orden at behandle andre dårligt, bare fordi de ikke klæde den måde du gør. Prøv at styre fri af denne "Gothier end du"-syndrom.
 • Undlad at foretage permanent organ ændringer, medmindre din helt sikker på at du vil have dem. Selv en klipning er ikke nødvendig. Vær kreativ, brug hårspænder eller hvad for at gøre dit hår ser virkelig cool. Og dit hår behøver ikke at være sort!
 • Hvis du opdager, at du kan lide dressing i Goth stil samt som "lettere" stilarter, skal du ikke bekymre dig for meget om det. Bliver Goth handler ikke om at bære etiketter eller blive en stereotyp, det handler om originalitet. Du bør ikke begrænse dig selv til en enkelt, monoton stil.
 • Må ikke være bange for at bære lyse farver! Selv visse nuancer af pink kan se Goth, hvis du gør det rigtigt.
 • Prøv ikke at skjule det fra dine forældre. Skjule det styrker kun den opfattelse, at der er noget galt med at gøre det. Hvis du ønsker at klæde Goth, kjole Goth.
 • Den bedste måde at starte ud er at bære ting med dyb ironisk eller satirisk mening, men ikke sort. Til sidst begynder at bære mørkere tøj (lilla, blå) og tomme din vej til at bære sort. Tage alt et skridt ad gangen.
 • Du faktisk ikke behøver at bære alt for meget make-up. Prøv at fokusere én én ting ad gangen. Hvis du vil have mørke læber så ikke bære øjenmake-up, og hvis du ønsker at fremhæve dine øjne, ikke bære læbestift.
 • Gå meget let på make-up først, så når dine forældre og folk omkring dig vænne sig til det, kan du bruge sort læbestift og alt andet, du ikke plejer at gøre.
 • Hvis du er en kristen, kan du pryde dig selv med smukke rosenkranse. Rosenkranse og kors har altid været begunstiget i den elegante Goth stilarter.
 • Du behøver ikke at klæde Goth at lytte til Goth musik og vice versa.
 • En god ting at gøre, hvis du har mørk make-up, er at sætte dit hår ud af dine øjne. Ligesom en rodet bolle type ting. Brug et par par spisepinde til at holde det på plads (det er meget hurtigt, så du kan gøre det i skolen)
 • Bring reservedele eye-liner og et spejl med dig, så du kan tilføje mere, når du er ude.
 • Hvis dine forældre alvorligt flip ud, afskedige for lidt. Trykker tingene nu vil bare gøre alle dine liv hårdere i fremtiden.
 • Hvis du ønsker en klassisk, old school, steam-punk, romantisk, elegant Goth stil (f.eks Rozz Williams-Christian Death) kan du også bruge bestemte stoffer til at øge den ønskede effekt. Vælg fløjl (plys eller knuste), blonder, chiffon eller satin. Undgå støvler og sko med tykke, klodsede eller chunky såler og vælg Spidse støvler dækket spænder til at fremhæve dette look. Old Victorian lace up stil støvler fungerer godt også. Selv klassiske feminine Mary Jane vil gøre.
 • Hvis dine forældre er virkelig så slemt, medbringe dit tøj i skole med dig og få klædt der. (Medmindre du bære en skole dresscode)

Advarsler

 • Kun få piercinger og tatoveringer fra kvalificerede fagfolk. Du kunne kontrakt sygdomme (herunder hiv-aids!), Hvis du forsøger dette selv eller tillade en anden person, der virkelig ikke ved, hvad de laver.
 • Ikke går overbord. Dette resulterer i en dårlig udseende, og kryds ved forældre og kammerater.
 • Bedsteforældre vil sandsynligvis ikke være så ivrige efter at acceptere din stil som forældre, da de kan have ældre idéer.
 • Må ikke blive overrasket, hvis folk til at grine eller gøre akavet blikke på dig. Bær det og eje den som sin ingen forretning
 • Sørg også for, at du er klar til at blive kaldt navn er. De fleste mennesker ville sige "freak" eller "Monster". De forstår ikke, at du også et menneske.
 • Må ikke over-gøre noget, tage det langsomt og let, og du vil blive okay!
 • Må ikke være genert over dit nye look, være sikker på din identitet. Du er nødt til at føle, at dette er den rigtige livsstil, og husk folk vil stirre.
 • Må ikke blive en Goth at følge mængden. Hele grunden bag Goth-ness er nonconformity!
 • Må ikke antage, at dine forældre ikke vil kunne lide det, eller vil flipper ud. Nogle forældre er meget køligere end du tror.
 • Må ikke afsløre for meget hud.
 • Må ikke yak om at blive Goth, da det vil gøre dig virke som en "poser", hvis du fortæller hver person du møder. Men hvis nogen spørger "er du en Goth?" og du er - sige ja.

Ting du behøver

 • En stor rygsæk til at skjule tøj, smykker, etc.
 • Brighter gotiske tøj (mørk lilla, marineblå, etc.), så du har noget at falde tilbage på, hvis du kommer i problemer.
 • Forældre ikke automatisk justerer som du kan på din nye stil, så husk på, at du skal være meget forsigtig, når du foretager denne afgørelse.
 • Black makeup.Don 't tror, ​​at dine venner ikke vil kunne lide it.It bare noget, hvis du kan lide det.