Wkadk

Hvordan at være en romantisk goth

Alt for ofte er forvekslet med morbid og hårdt mørkt. Ganske vist nogle stilarter Goth, såsom Deathrockers og Vampire kan goterne klassificeres som aestheticly udad og mørke. Men der er en "blødere" side til Goth - og det er den romantiske Goth. Romantiske goterne bringe ud følelsesmæssige, sanselige side i Goth kulturen. De har ikke altid kjole i sort eller bære tunge makeup, som samfundet ser ud til at tænke på alle goterne. De er kreative, og samt fredfyldte og ja, romantisk. Hvis du er klar til at lære at omfavne den bløde og drømmende side af Goth kultur, blot læse videre.

Steps

Hvordan at være en romantisk goth. Perfektionere makeup.
Hvordan at være en romantisk goth. Perfektionere makeup.
 1. 1
  Vær stille. Dette betyder ikke, at man aldrig skal tale sammen. Men bliver højt og højrøstede ikke vil passere dig ud som følelsesmæssige og romantisk. Romantiske goterne er ofte blød talte og tankevækkende. Tænk før du taler. Er det kommentere virkelig nødvendigt? Har dette spørgsmål allerede er blevet besvaret? Vil denne erklæring faktisk føre til en ordentlig samtale? Træn din hjerne til at stille disse spørgsmål, før du åbner munden, og du vil blive overrasket over hvor meget mere støjsvage bliver du.
 2. 2
  Lyt. Dette links i med at være. Gøre en bevidst indsats for at lytte til hvad der bliver sagt til dig. Folk siger ting for en grund, og du skylder dem at lytte. Når nogen taler til dig, få øjenkontakt. dit hoved og tage i, hvad de siger. Prøv at læse deres og meninger.
 3. 3
  Find den. Musikken smag Romantisk goterne Veers lidt væk de andre stilarter, men alle goterne lytte til klassisk gotisk rock stil (ligesom Bauhaus, Sisters of Mercy, The Cure og Siouxsie og the Banshees). Romantisk goterne en tendens til at lytte til blødere, dybere musik. Kig efter ting med meningsfulde tekster og instrumenter. Et meget populært genren med Romantiske goterne er klassisk musik. Du kan også gå for skæv kunst rock, ligesom Kate Bush. Men du behøver ikke at gå efter reglerne. Noget dybt og følelsesmæssige eller noget, der er blødt og drømmende er lige så god.
 4. 4
  Bestem din tøjstil. Der er alternative udseende du kan vælge fra og samtidig være en romantisk Goth. Husk at bære de rigtige farver. Perfekte farver inkluderer sort, dyb rød, lilla, lejlighedsvis grøn, alt bæres med sort og andre stærke, mørke farver. Hvis du er en dreng, kan du bare prøve at klæde denne farvekode. Mørk, langærmede skjorter med kraver er perfekte, samt lange og mørke, høje krave frakker. Piger har bredere muligheder. Nederdele og kjoler er gode. Nederdele kan være gulv længde og flagrende i de samme farver. Hvis du vil have noget kortere, så prøv at bære fiskenet under dem. De normalt kun bæres af mere hardcore goterne, men hvis du er omhyggelig, kan du pull off romantisk look. Kjoler kan være gulv længde og fancy, i enten mørke eller bløde farver. De kan også være knælang. Gammel victoriansk tøj og masser af blonder også arbejde godt.
 5. 5
  Perfektionere makeup. Makeup efter Romantisk goterne er ikke meget udfordrende. Romantiske goterne ikke har tendens til at bære megen tung makeup. Hvis du er en dreng, mørk eyeliner er bøde eller ingen makeup overhovedet. For piger, prøv blødgørende din hud med en naturlig farvet rødme eller pulver. Sort eyeliner er en god mulighed. Hvis du vil, kan du tegne mønstre omkring dine øjne-stjerner eller hvirvler, eller andre motiver. Prøv at holde dem bløde og dreje væk fra barskere prints. Hvis du beslutter dig for at bære læbestift, rød er altid perfekt. Eksperimentere og finde de rigtige nuancer til dig. Øjenskygge er valgfrit. Hvis du ønsker at bære det, så prøv naturlige farver som pink og bronze eller stærke farver som lilla eller endda bløde røde. Hvis du ønsker at gøre dit ansigt lidt bleg, støv det let med hvidt fundament for en prikken over i'et.
 6. 6
  Fix dit hår. Mørk farvet hår normalt fungerer godt for denne stil. Hvis du er en pige, ville den nemmeste løsning være lang, lige, sort eller mørk farvet hår. Du kan også prøve mørkt skulder længde hår. Blunt frynser og pandehår fungerer godt. Fyrene kan simpelthen nødt mørkt farvet hår og hvis det ønskes, kan du dyrke det lidt længere tid, så den falder i øjnene. Dit hår kan enten være snorlige eller løst bølget. Hvis du har sort hår, kan du slå det op med lysere farvede striber som rød, blå eller lilla. Sørg for at dit hår altid ser skinnende og glat.
 7. 7
  Accessorize. Tilbehør vil fuldføre udseendet og tilføje en mere sensuel touch til ethvert outfit. Essential tilbehør omfatter:
  • Lange, sorte eller hvide handsker - disse kan bæres med lange nederdele eller kjoler.
  • Chokers - Lacy eller bejeweled chokers tilføje en flot finish til ethvert outfit.
  • Lange halskæder - lange guld halskæder gå godt med blødere farvede kjoler og skjorter. Lange sølvkæder med charms på dem kan accessorize en afslappet outfit.
  • Armbånd - charme armbånd eller en sølv / bløde farvede armringe går godt med afslappet eller fancy outfits.
  • Ringe - fancy gamle, store ringe tilføjer en stor touch til drenge og piger på ethvert outfit. Bare ikke gå overbord.
 8. 8
  Læs. En ting Romantiske goterne er berømte for, er deres kærlighed til læsning. De er store elskere af romantik, romantiske tragedier og klassiske favoritter. Hvis du er villig, dykke ret i og eksperimentere med at læse klassikere. Hvis du ikke tror, ​​du kan håndtere dem, så prøv at læse romantik, tragedie eller bare dramaer. Igen, Romantic Goth litteratur er blødere og dreamier end de andre stilarter Goth litteratur. Hvis du leder efter noget lidt tungere, så prøv overnaturlige temaer, eller historier, herunder figurer som vampyrer og varulve. Nogle forslag titler og forfattere kan nævnes:
  • Shakespeare - Selv om dette sandsynligvis vil virke mærkeligt, Shakespeare er utrolig populær blandt Romantiske goterne. Hans tragiske dramaer og romancer passer godt med denne stil Goth.
  • Charlotte Brontë - Jane Eyre. Jane Eyre, mens der ikke er særlig gotisk, er romantisk, tragisk og dramatisk, og derfor opfylder alle de kvaliteter af en god romantisk Goth roman.
  • Edgar Allan Poe - En 19. århundrede digter, novelle forfatter og litteraturkritiker, bedst kendt for sine makabre fortællinger, der bidrager meget til science fiction og horror genrer
  • Emily Brontë - Wuthering Heights. Wuthering Heights er bedrøvet, tragisk og romantisk så godt.
  • Anne Rice - Anne Rice er berømt for sine religiøse eller gotisk baserede romaner.
  • Du kan også prøve at læse digte, hvis du finder dem lettere. Poesi er meget populær blandt Romantiske goterne.
 9. 9
  Være romantisk. Selv om dette trin forekommer indlysende, det tager en masse arbejde. Hvis du er modbydelige, højt og klodset, vil du finde det svært at passere som en romantisk Goth. Prøv at værdsætte skønhed i livet og alt omkring dig. Tænk ud af boksen og sprede dit til de mennesker, der omgiver dig. Overrask din partner med en romantisk bad eller middag, med bløde mørk musik eller tage en måneskin spadseretur. Det er ikke svært at finde romantik i hverdagen. Det er der allerede - du bare nødt til at åbne dine øjne.
 10. 10
  Find skønheden i mørket. En af de store talenter, Romantisk goterne besidder, er, at de er i stand til at finde den magiske og skønheden i gotisk stil og mørke. Goterne forveksles ofte uhyggelige og til tider kan du finde dig selv at tænke det samme. Men der er mange skjulte skønheder i den gotiske kultur. Lyt til teksterne og føler ordene i mørke sange og skrifter - føler følelser. Åbn dit sind.

Tips

 • Eksperimenter med makeup. Leg og se hvad du kommer op med. Det perfekte look tager tid, praksis og masser og masser af fejl.
 • Du er enten Goth eller du ikke. Du er nødt til at have det i dig. Du kan ikke og bør ikke tvinge dig selv til at være nogen, og noget, du ikke ønsker at være. Denne artikel er blot beregnet til at hjælpe folk lette sig ind i Romantic Goth scene. Hvis du forsøger at tvinge dig selv ind i dette, vil du ende mærket en poser.
 • Hvis folk mobber dig, lad det ikke påvirke dig. Du er hvem du er, og du bør ikke lade nogen andre ændre det.
 • Knælang, stramme, mørke støvler er en god tilføjelse til en fancy outfit.
 • Må ikke kopiere en berømthed, fx Amy Lee, vil du ligne en nar og en poser.
 • Hvis du støvning dit ansigt hvide, forsøge at gøre det let. Dette skaber en bleg, uhyggelige udseende, snarere end en klovn fedt maling.

Advarsler

 • Købe alt dette tøj kan være dyrt, så kig rundt på sparsommelighed butikker først. Se om du kan tilpasse nogen af ​​dit eget tøj ved at dø eller sy ting på dem.
 • Uanset hvor du går, vil der altid være grimme mennesker. Lær at undgå og ignorere dem.
 • Masser af bands som Evanescence, Seether, Linkin Park, og meget meget mere er kategoriseret som "Goth" af mainstream, selvom de ikke er. Du kan lytte til denne musik, hvis det gør dig glad, men du skal vide det `s ikke goth. Lige så længe, ​​at `s ikke ALLE du lytter til-you` re godt.
 • Aldrig sove med makeup på. Tør enhver makeup med en ordentlig makeup remover. Sove med makeup træsko dine porer og føre til flere hudproblemer.
 • Forældre vil ofte ikke være begejstret på disse ændringer. Prøv at gøre det hele subtilt, så det synes ikke alt for drastisk.