Wkadk

Hvordan til at klæde goth

At være Goth er en hel livsstil fra den musik, du lytter til hele vejen ned til de snøret militærstøvler du slid. Men at finde den rigtige måde at klæde kan være svært i en tid, hvor alle andre er iført Abercrombie. Læs videre for at finde ud af mere.

Steps

Hvordan til at klæde goth. Bestem hvad stil du sigter efter.
Hvordan til at klæde goth. Bestem hvad stil du sigter efter.
 1. 1
  Nem ind goth. Må ikke gå Goth alle på én gang. Gradvist lette i stil og subkultur.
 2. 2
  Bestem hvad stil du sigter efter. Nogle mennesker kan lide en romantisk look med skræddersyede fløjl jakker, blonder og tidstypiske genstande, mens andre foretrækker, med bondage bukser og en spidse krave og atter andre går cyber / futuristisk med beskyttelsesbriller, garn udvidelser, latex, og store industrielle støvler. Der er ikke en eneste goth mode, er der mange grene.
 3. 3
  Gennemse goth billeder og film til inspiration. Kig rundt og prøv at se, hvad du ønsker at indarbejde i din garderobe. Undgå kopiering andres medmindre det er Halloween.
 4. 4
  Gå til sparsommelighed butikker for billige, originale tøj. Selv mainstream har grundlæggende stykker, (ligesom nålestribet bukser, sorte trøjer, og sådan), som vil er grundlæggende for din garderobe langt billigere end specialforretning køber.
 5. 5
  Gør dit tøj, eller i det mindste overveje at ændre det tøj, du allerede har med bits af blonder, bånd, osv. Du kan få en god aftale på en genbrugsforretning, men den billigste tøj til at købe, er dem, der allerede i dit skab. Gå amok, gør det kunstnerisk og unikt.
 6. 6
  Prøv stramt tøj (både piger og fyre). Drenge, skal du ikke forsøge at bære stramt tøj, medmindre du gerne ser en smule mere feminin. Også altid sørg for at det passer til din krop til højre og ser godt ud, hvis du ikke er tynd eller udforme sin mest sandsynligt ikke for dig. Vær advaret, stramme bukser få dig kaldt emo, men husk på, emo Scenester drenge slid kvindes jeans, goterne og Deathrockers ikke falde for denne halt stuff, de køber billige sorte jeans og ændre dem til at passe stramt eller købe kvalitet leder / montering sorte stretch stramme jeans fra Lip service, DogPile tøj eller Tripp tøjmærker. Hvis det ikke virker for dig, holde med normale eller løs pasform tøj.
 7. 7
  Bær band shirts. Prøv skjorter af bands såsom Siouxsie og the Banshees, Christian Death and Bauhaus. (kun bands, du kan faktisk godt lide, at købe band skjorter bare fordi det er "Goth" får dig til at ligne en idiot). Mange goterne og Deathrockers også skære deres skjorter op for at gøre dem hænge off ene skulder, eller klippe ærmerne for at give dem til at sidde lavere på arme og vise skuldrene.
 8. 8
  Overvej støvler. Mange goterne har høje, sorte støvler. Der er mange forskellige stilarter af støvler, se dig omkring og vælge en stil du kan lide! Eller ikke - støvler er ikke påkrævet, for Goth handler om at være original. Men nogle romantiske goterne bære kjole sko hver dag.
 9. 9
  Håret. I modsætning til populær tro, behøver du ikke at farve eller endda overdrevent style dit hår til at blive Goth. Der er mange, der repræsenterer indbegrebet af mørke Goth mode endnu holde deres naturlige hårfarve. Hvis du vælger at farve dit hår start ved at regne ud, hvad farver ser godt ud på dig. Ikke alle farver vil se godt ud på alle! Næste prøve at kigge på eksempler på frisurer anvendes af forskellige goth bands for inspiration. Nogle kan lide at spike, klumper eller gøre deres hår rodet. Husk, Goth er en udløber af Punk, så mange goterne gør toupere deres hår i store eksplosioner, eller stil deres hår i Mohawk eller enorme kruset pigge eller hvad de ellers kan tænke på. Ligegyldigt hvilken farve du har valgt at få dit hår, eller hvordan du vælger at style det, husk det handler om at udtrykke SELV! Så vær kreativ!
 10. 10
  Color koordinat. Sort er ikke den eneste farve, der eksisterer i goth. Mørke røde, violette, blå, grøn og hvid bruges ofte som side farver til den generelle farve sort. Cyber ​​eller industrielle goth accepterer neonfarver, men goth er hvad du gør det, ikke hvad andre fortæller dig, det er.
 11. 11
  Bære makeup korrekt. Goth makeup er ofte dramatisk: sort tung eyeliner, og mørke nuancer med tung applikation. Farver som sort, rød og lilla rundt og på øjenlågene. Cat-eye eyeliner er praktisk talt en kliché, men det ser fabelagtig. Sort læbestift er langt mindre populært end det plejede at være. Uanset, er der ingen regler.
 12. 12
  Fuldend dit look med tilbehør. Det kunne være en elegant, blonder handsker, en SM armbånd,, bat øreringe, bånd, etc.

Tips

 • Vær dig selv, ikke bare følge med i hvad nogle andre Goth gør.
 • Vær kreativ. Prøv at gøre dit outfit eller uniform se anderledes ud. Forsøg ikke at ligne det stereotype goth eller du vil blive mærket en poseur.
 • Et par gode kvalitet poster er meget bedre end en stor garderobe af ting, du hader. Tænk kvalitet frem for kvantitet. Få det grundlæggende: nederdel, bukser, støvler, jakke, og derefter bygge derfra. Må ikke købe noget, medmindre du elsker det, og det. Du vil se og føle sig trygge, hvilket er afgørende for opretholdelsen selvværd og forsvare din tøjstil.
 • Bliver Goth handler ikke kun om det tøj, selvom mørkt tøj har en masse at gøre med det, det er først og fremmest om, hvordan du handler. En goth er en udstødt fra samfundet, og alligevel dybere i samfundet end nogen anden. De forstår, at alle er forskellige, og ikke dømme andre. Selv hvis de gør det, de forsøger at ignorere disse oprindelige følelser og finde ud af om denne person, før der træffes beslutning om dem.
 • Goth er en masse ting. De er også pacifist, men ikke bange for at stå op for sig selv. Det er følelser, følelser... Sort er en farve, der repræsenterer alt dette. Det er alene, anderledes, unik, etc.
 • Sorte kan have undertoner af blå, rød, grøn eller brun. Naturligvis bør røde og grønne sorte ikke blive båret sammen.
 • At forsøge at lære at handle goth prøv at lytte til Goth musik, læse gotisk litteratur, og gå til gotiske klubber.

Advarsler

 • Der er en masse af androgyni i den scene, så du bliver nødt til at vænne sig til det. Det betyder ikke, nogen er bøsse, bi, eller noget andet for den sags skyld. Det er en mode ting - ikke antage, at du kender en persons seksuelle orientering ved bare at kigge på deres tøj. Vær respektfuld.
 • Nogle mennesker kan behandle dig anderledes, bare fordi du ser anderledes ud. Må ikke gider med, hvad disse mennesker tænker om dig.
 • Der er en forskel mellem goth og. Den goth samfund kender forskellen mellem de faktiske goterne og poseur goterne.