Wkadk

Hvordan at vide, hvis du er en sand goth

Så du er anderledes. Så du sætter pris på den "mørke" side af livet. Folk kan beundre dig: andre kan betragte dig som beboeren freak. Hvordan nogensinde mange etiketter og stereotyper er blevet anvendt til dig, du vil virkelig afgøre, om den mørke, smukke og almindeligt misforstået livsstil titlen Goth, er den, du falder i. Men hvordan kan du afgøre, hvorvidt du er en selv? Du kunne tage uendelige internet quizzer, konsultere et stort antal mennesker, eller stirre i spejlet for utallige timer. Denne artikel tager dig væk fra dom stereotyper og klicheer, der kan tilstøde dig som du forsøger at opdage, hvem du er. Dette er et nyttigt retningslinje, som du måske ønsker at følge: Men det sande svar på dit spørgsmål ligger i dig selv. Læs videre...

Steps

Hvordan at vide, hvis du er en sand goth. Afgøre, hvorvidt du er en poseur.
Hvordan at vide, hvis du er en sand goth. Afgøre, hvorvidt du er en poseur.
 1. 1
  Afgøre, hvorvidt du er en poseur. Det er ikke ualmindeligt for dig at forsøge alt for hårdt, men hvis du ønsker at være ærlig overfor dig selv, skal du besvare dette spørgsmål: Er jeg forsøger at være noget jeg ikke Hvis du ønsker at passe ind i en bestemt crowd,? imponere folk, eller gøre opmærksom på dig selv, er du kun lyver for dig selv, og du kan ende med at miste den sande dig for evigt. Det er okay at kunne lide den gotiske mode og ikke en Goth, og det er okay at lytte til musikken og ikke være Goth. Hvis du tvinger dig selv til at handle på en bestemt måde eller forsøger alt for hårdt at være noget, du virkelig er ikke, så bare stoppe, fordi når du lyver for dig selv, er det utroligt klart for andre. Hvis du blot beundre visse aspekter af den livsstil, prøv bare at sammenlægge dem med med din egen stil. Hele del af at være en Goth handler om at være dig selv og være unik: ikke en menneskemængde follower.
 2. 2
  Kom væk fra de stereotyper. Ligesom noget, der ventures væk fra mainstream kultur er Goth livsstil været stærkt mærket og stereotype. Hvis du forsøger at opdage, om denne stil passer dig, er det vigtigt, at du ikke falder i nogen af ​​de tåbelige "Goth Rules", som poseurs eller uvidende mennesker kan prædiker om. Disse omfatter de almindeligt forkerte overbevisninger,:
  • Alle goterne bære sort. Selv om en masse goterne ikke bære sort, der er så mange forskellige stilarter, som du kan udforske med, fra Cyber ​​goterne til Romantic goterne. Korsetter, lange nederdele, hår falder eller cabaret outfits er blot nogle af de tøj præferencer, som mange goterne nyder, og farver kan være alt: selv pink og sort.
  • Alle goterne er deprimeret og selvmorderisk. Dette er sandsynligvis den mest skandaløse usandt af alle de stereotyper. Mange goterne har en quirky, mørk humor, og alle i livsstil er helt unik: ingen er den samme. Selvom ikke alle Goth i verden er glade, behøver du ikke at være selv skade eller græde hele tiden at være et Goth.
  • Goterne er til narkotika, alkohol og sover rundt. Dette er igen, er helt forkert. Selv om det naturligvis kan nogle goterne være hensynsløse, det hele afhænger af din egen personlighed, ikke om du er goth eller ej. Goterne er så intelligente som alle andre.
  • Goterne tilbede Satan eller onde ånder: Dette er en af ​​årsagerne til at folk kalder goterne freaks. Dette er ikke sandt. Der er mange goterne, der er kristne, jødiske, muslimske... Bare vær dig selv og tror på hvad du ønsker at tro i.
 3. 3
  Evaluer din musik smag. Der er ingen "regler" til at være en Goth, og der har aldrig været. Dog kan tage et godt kig på din musikalske sympatier og antipatier fortælle dig en masse om dig selv. Goth er en musik-baseret subkultur. Derfor en person, der er lytter til en stor del af Goth Rock er en Goth. Da der er mange forskellige undergenrer af Goth Rock, der er mange genrer af musik og kunstnere, du kan lytte til.
  • Disse genrer omfatter Deathrock, æterisk, mørk Cabaret, Darkwave, Post-Punk, og gotisk rock. En masse af goterne også lytte til Industrial musik. Selv fans af Industrial (også kendt som Rivetheads) ofte adskille sig med Goth scene som Industrial har separate oprindelse fra Goth. Dog er goterne og Rivetheads ofte overveje søskende som både goterne og Rivetheads gør deler samme rum på lejlighed. Der er flere andre genrer af musik, der ikke er Goth, men er almindeligt nydes af goterne. Såsom EBM, Synth Pop, Elektronisk musik, New Age, og klassisk musik. At være en Goth betyder ikke, du er nødt til at lytte til kun Goth Rock. Men betyder det, at en stor del af dine favorit bands kommer indefra Goth rock og det er sub genrer.
  • Nogle indflydelsesrige bands kan nævnes: The Cure, Bauhaus, Joy Division, Siouxsie & The Banshees, Sisters of Mercy, Tro og Muse og The Damned.
  • Du behøver ikke at lytte til "Goth" musik hele tiden. Husk, at du bare kan være dig selv, eller du vil ende op ulykkelig og tabt. Det er helt fint at lytte til gotisk Rock et sekund og skifte til Pop den næste. Det betyder blot, at du har bredere musiksmag.
 4. 4
  Du kan prøve at lytte til nogle af disse bands og genrer, hvis du ikke har gjort det før. Udforskning din musiksmag kan være lidt overvældende, så bruge ovenstående som en retningslinje. Hvis du nyde disse typer af musikkens og kunstnere, så prøv at udforske yderligere i stedet at lytte til mainstream ting, hvis du ikke kan især godt lide det.
 5. 5
  Kig på dine hobbyer og interesser. Reflektere over de ting, du bedst kan lide at gøre, er en god måde at bestemme din personlige smag og stilarter. Selvom alle er forskellige, er der nogle fælles interesser og aktiviteter, som mange goterne nyde. Heriblandt:
  • Musik. En masse af goterne har en dyb forståelse og passion for musik, hvad enten det er dem synge eller være i et band, eller bare lytte. Selvfølgelig vil din musiksmag også afgøre, om du passer den gotiske kultur.
  • Skrivning. Poesi, fortællinger og sange er alle ting, som mange goterne nyder at gøre. Nogle hovedinteresser er gotiske historier og digte.
  • Læsning. Goterne er, som tidligere nævnt, så intelligente som alle andre. Nogle læsning genrer at nogle typer goterne nyde er horror, overnaturlige, romantik, drama eller klassikere. Du kan nyde vampyr historier eller klassiske litteratur. Det kan være digte eller historier.
  • Tegning. Goterne tendens til at være mere i kontakt med deres kunstneriske og kreative side. Men dette er ikke et krav at være Goth.
 6. 6
  Kig på din tøjstil. Goth mode er en væsentlig del af subkultur samt. Goth mode oprindeligt startede som fans dressing op som deres foretrukne kunstnere såsom Siouxsie Sioux fra Siouxsie og the Banshees, Andi Sexgang fra Sex Gang Children, Robert Smith fra Cure, og Johnny Tøs fra Specimen. Disse dage er der mange forskellige typer af goterne mode, der har udviklet sig. Men der er nogle tøj, der er fælles for Goth mode, såsom:
  • Hår falder eller lyse eller mørke / dybe hårfarver.
  • En masse af goterne bære farver som mørkeblå, dyb lilla, rød eller sort. Ikke alle af dem, men en masse.
  • Korsetter.
  • Lange nederdele eller ekstravagant kjoler, såsom ting fra den victorianske tidsalder, der omfatter blonder eller flæser, eller en bestemt kabaret, classy over toppen stil som skjorter eller sorte jakkesæt og høje hatte og veste.
  • Makeup såsom mørk eyeliner, dybe farvede læber og øjenskygger. Nogle goterne lide at gå lyse og over toppen, såsom Cyber ​​goterne, men andre holde sig til Cabaret / romantiske / victorianske Goth billede med gammeldags, klassiske makeup eller dybe mørke farver.
  • Støvler, en fælles favorit fodtøj.
  • Tilbehør såsom kæder, pigge, chokers eller elegant smykker. Piercinger og tatoveringer kan også være populære.

Tips

 • Goth er hovedsagelig en musik / fashion ting, fra en subkultur synspunkt. Det handler ikke om alle sorte, men goth mode er en stor del af subkultur. Idéen om, at der er "regler" for at være en "ægte goth" er grotesk og selvmodsigende.
 • Husk at være tro mod dig selv. Du behøver ikke at bevise noget for nogen.
 • Goth ikke bundet eller holdt nede med reglerne. Goth er ikke altid bare tristhed, depression, afhængighed, men i stedet kreativitet og frihed i den reneste måder.
 • Du behøver ikke at være kolde, gøre narkotika, røg, mv skal goth. I virkeligheden er de fleste af goterne intelligente mennesker, der rent faktisk smile.

Advarsler

 • Hvis du er meget ung, eller en baby Goth, kan du stå over at blive kaldt en poseur, selv af andre goterne. Hvis ja, holde det igennem og tro på dig selv. Goterne er simpelthen trætte af andre forsøger for hårdt og behandle deres stil med foragt og stereotyper, men hvis du ved, at du bliver tro mod dig selv, andre folks meninger ikke noget.
 • Efter den "gotiske" trend gør dig ikke en Goth.
 • At være anderledes end resten af ​​crowd vil gøre dig et mål for mobning.