Wkadk

Hvordan til at være gotisk som teenager

Så er du ikke gammel nok til at være under dine egne regler for stil eller udseende, men du ønsker at være Goth? Du har stadig nogle år tilbage, før du kan trække fra Spider dronningen look, men du kan gøre onsdag Addams ganske godt. Forudsat, naturligvis, at du holde læsning.

Steps

Hvordan til at være gotisk som teenager. Tænk over hvorfor du ønsker at være en goth.
Hvordan til at være gotisk som teenager. Tænk over hvorfor du ønsker at være en goth.
 1. 1
  Tænk over hvorfor du ønsker at være en goth. Hvis du blot ønsker at passe ind, og derefter overveje andre stilarter. At være en goth er din beslutning, så ikke bare gøre det, fordi alle andre er!
 2. 2
  Gå ind på det langsomt, starte med at søge historie, musik og mode. Tal med dine forældre om det, og holde dit look enkel, kan du få mere omfattende i tid.
 3. 3
  Gå på indkøb med mennesker, dine forældre, venner og vise dem, hvad du vil gå ind i genbrugsbutikker og mainstream butikker. De vil snart få en idé.
 4. 4
  Holde op med alle din skole arbejde, goterne altid bliver opfattet som drop outs, bevise dem forkert.
 5. 5
  Lyt til goth musik. Der er en masse forskellige genrer, ligesom gotisk rock, død rock, EBM, Darkwave, new wave, og husk at lytte til hvad du vil. Må ikke stoppe med at lytte til et band, bare fordi det ikke er goth og ikke lytte til et band, bare fordi det er goth.
 6. 6
  Sætte dit eget spin på disse. Bær kors ud af dyb personlig mening eller satire. Må ikke klæde sig i alle sorte hele tiden, bare fordi du føler, du har til. Bær lilla, røde og grå sammen med sort. Vær dig selv. DIY nogle af dine tøj, kan du sætte blonder, patches, badges mv på. Have det sjovt.
 7. 7
  Gør dit hår, hvordan du ønsker, er der mange forskellige stilarter at vælge imellem, og du behøver ikke at farve dit hår sort eller en skør farve (klip ins arbejde lige så fint). Hvis du ønsker at spørge dine forældre først.
 8. 8
  Hvis du ikke kan bære make-up, det er ikke enden af verden vente, indtil du kan eller dine forældre giver dig.

Hvis du kan bære make-up, holde det simpelt, når du starter eye-skygge og en smule eye-liner ser stadig godt ud. Du behøver ikke at holde sig til sort, der masser af andre farver at vælge. Eksperiment og se tutorials. Du behøver ikke at bære make-up.

 1. 1
  Lev dit liv. Hold gøre de ting, du elsker. Goth handler ikke om at blive deprimeret. Det er bare om at være dig selv, kan uafhængige, og ikke leve som du dør enhver anden.

Tips

 • Vær tro mod dig selv. Hvis du ikke er behageligt at være gotisk, så skal du ikke være. I øjnene, kan det være en trend, eller en fase, der vil passere over tid.
 • Have det sjovt.
 • Du kan miste nogle venner, men du kan få nogle.
 • Nogle Goterne som EBM og elektronisk dansemusik, men der er mange slags goth musik.
 • Med musik, du kan starte temmelig meget lige væk, som du kan lytte til det fra YouTube, Grooveshark og Spotify, ikke kun cd'er. Prøv Goth klassiske / gamle skole bands som The Sisters of Mercy og The Cure og se hvad du mener.. derefter gå derfra.

Advarsler

 • Nogle gange vil visse folk ikke acceptere dig for hvem du er og være meget, meget grusom (se op Sophie Lancaster). Ignorer dem til det bedste af dine evner. Hvis det viser voldelig, få en lærer, forældre eller en voksen du stoler samme.
 • Husk, som regel de mest bedømmes teenagere er goterne / emo / alternativ. Det er mest sandsynligt, at du vil blive drillet eller afvises. Lad ikke at svaje dig. Der er folk derude, som vil tænke, at du er interessant og kan lide dig for dig. Sørg for at der er et par gode, ikke fordømmende mennesker, du kan hænge med, så du ikke bliver deprimeret og alene.
 • Du behøver ikke at ændre dit hår eller hele din garderobe til at være gotisk.
 • Hvis folk kalder dig en poseur eller wannabe, holde gør dine ting og ignorere dem.
 • Folk kan spørge dig spørgsmål som "har du skære dig selv?", "Synes du om selvmord?" Eller "er du deprimeret?" Høfligt forklare dem, at goth ikke om at blive deprimeret, hvis de ikke lytter, ikke gider, og bare ignorere dem.
 • Nogle af dine venner kan ikke acceptere den nye dig. De kan falde ud med dig, eller endda være meget uvenlig mod dig. De er ikke dine rigtige venner. Nogle mennesker kan dog seriøst tror, ​​at det du gør, er forkert, og forsøge at hjælpe dig se "en vej ud." Forstå, at disse mennesker er venner - de skal bare have et andet synspunkt, og det er okay.
 • De fleste mennesker ved ikke, hvad ægte Goth er og du vil få nogle had, men ignorere dem.