Wkadk

Sådan kjole goth for en afslappet fest

Bortset fra, mode er en stor del af subkultur. er kendte, (og lejlighedsvis hadet) for deres fantastiske, over toppen eller bare almindelig "usædvanligt", og deres evne til at skille sig ud for at fuldføre fremmede med blot deres valg. over toppen eller i en iøjnefaldende måde er stor, men kan være yderst irriterende at vedligeholde, hvis du blot ønsker at gå til butikken rundt om hjørnet med et par stykker. Men hvis du ønsker at holde din uden sprængladning et blodkar på samme tid, så panik ikke mere. Dette er din ultimative guide til dressing " henkastet "for goterne.

Steps

Sådan kjole goth for en afslappet fest. Få klædt i alle dine inderste lag tøj.
Sådan kjole goth for en afslappet fest. Få klædt i alle dine inderste lag tøj.
 1. 1
  Få klædt i alle dine inderste lag tøj. Det betyder komfortable undertøj, et skridt over hvad du ville rundt i. eller slangen er gode, hvis du ønsker. Hvis du er iført en low cut finde en god singlet / stram skjorte til at bære nedenunder i en kontrastfarve eller matchende farve at tilføje flere flair.
 2. 2
  Tænk over hvad du ønsker at bære på dine ben. Bondage bukser er okay for behageligt vejr, men hvis det er meget du skal layer noget nedenunder hvis der er metaldele, der rører, da dette kan blive en ubehagelig følelse efter nogen tid. Imidlertid ville lettere muligheder omfatter et enkelt i en god farve, eller enhver anden, komfortable og stadig attraktive bukser.
 3. 3
  Kig igennem din tee shirt kollektion. Vælg en band tee for noget, der ikke er helt mall goth-for eksempel, slid din e Nomine tee stedet for-eller over-din HIM shirt venligst. Eller gå lidt mere "mainstream friendly" med The Cure eller Nine Inch Nails. Hvis du vælger en bestemt tegn tee eller tegneseriefigur, kan du ønsker at vælge en større farve fra billedet, og bruge det med dit tilbehør. For eksempel kan en GIR tee garanterer dine forfærdelige Acid Green øreringe. Ved at matche / eller kontrasterende dine og tilbehør, kan du samle en enkelt look at gøre det mere unikt.
 4. 4
  Tilføj eventuelle tilbehør, såsom arm / benvarmere,, badges, osv. Hvis du ønsker at se slående, men ikke helt overdrive det, så accessorizing er en god idé.
 5. 5
  Gør dit hår. En simpel stil som en hestehale eller venstre løs kan arbejde, men hvis du er iført en ganske "stille", så du måske ønsker at spille det op med dine låse. Under alle omstændigheder, pensel, glat / / glatte og derefter rode rundt med det. Piger ønsker måske at tilføje hårspænder / sløjfer / stykker til at gå med deres tøj og tilføje nogle ekstra flair.
 6. 6
  Gør din makeup korrekt (se relaterede Googles). Vær forsigtig med finjustering dette skridt - iført en down-tone outfit og oprørende makeup faktisk ikke ser så attraktiv. For eksempel, hvis du blot er iført en nederdel og band tee derefter pulverisering dit ansigt hvid og anvende ringene af og chokerende øjenskygge måske bare gøre dig som et barn, der legede rundt med magiske markører. Vurdere betingelserne for dit outfit og anvender din makeup i overensstemmelse hermed. Det grundlæggende, dog kan omfatte:
  • Nogle enkle arbejde, - hvis du går efter meget afslappet, så bare en simpel blyant foring bør gøre. Hvis du ønsker at spille det lidt op, så prøv med en mørkere / tykkere ansøgning.
  • /. En simpel nuance af subtile læbestift eller gloss bør gøre.
  • Foundation / concealer er valgfri, hvis du i øjeblikket lider af en " dårlig hud "dag, for at dække / udglatte eventuelle pletter. Men hvid foundation måske ikke den bedste idé til casual look, som du kan se dumt overdrevet.
  • Du kan også vælge at male dine negle - en simpel solid farve, såsom sort, eller skal gøre for en grundlæggende tøj, selv om det for noget, der har brug for lidt ekstra flair, kan du gøre flere farver eller øve dine nailart færdigheder.
 7. 7
  Fuldføre outfit med fodtøj. støvler er stor, selvom du kan temmelig bære noget behageligt. Sørg for, at det går med dit outfit og ser ikke ud af stedet.

Tips

 • Bekymre sig om, om du ser "Goth" eller ikke er bare dum, som enhver sand Goth ved, at du kan bære jeans a og stadig være en del af subkultur. Trods de forskellige posers spreder stereotyper og usandheder om den gotiske stil, er kulturen også om, kunst og personlighed, snarere end blot at bære tøj, der gør du ser "Goth". Faktisk kan andre goterne betragte dig mere af en, hvis du med vilje klæde "Goth" hvert minut af dagen. Hvis udklædning gør dig glad, så er det okay, men hvis du blot er bekymret for at bevare dit omdømme, så skal du holde op med at være så. Mange gamle skole goterne simpelthen bære afslappet hverdagstøj.
 • Med våde søm eller særligt klæbrig læbe makeup, løber du en risiko for at lime dit hår til dit ansigt. Vær forsigtig.
 • Må ikke bære noget ubehageligt, der vil have dig roder rundt hvert femte sekund. Udarbejde outfits bør gemmes til større lejligheder, ligesom at gå til klubberne eller andre særlige begivenheder.
 • Vær omhyggelig med ikke løbet lag under et varmt eller en varm vinter. Husk, hvis du er iført meget mørke farver, chancer er du vil overophede.
 • Hvis du forsøger at ned tone din make-up nogle, et forslag er en mørk nuance af og lidt mindre eyeliner, hvis muligt.

Advarsler

 • Hvis folk stirrer, ikke tage det for meget at hjerte, er de bare kigge fordi du kan synes anderledes for dem. Husk, det er en god ting.
  • Lad ikke frygten for deres blik stoppe dig fra at gå ud og leve dit eget liv i din egen stil.
 • Mange mennesker har vedhæftet en negativ stigmatisering i alle dets facetter-hvis du møder dem, blot stirre som de vokser en tredje øje.
 • Sørg for ikke at prædike om individualitet og klager over, hvordan folk gør grin med dig, og derefter gå griner på nogle emo. Du ville bare være at behandle dem, hvordan du bliver behandlet, og eftersom du ikke ønsker at blive behandlet på denne måde, skal du ikke gøre det, fordi du er nødt til at "behandle andre, hvordan du ønsker at blive behandlet." Det er en gylden regel.