Wkadk

Hvordan at være glitter goth

Glitter Goth er mere af en munter slags Goth. De har en sød og perlende personlighed og kan lide at skille sig ud en smule. Men lad os ikke glemme - De er ude still goterne.

Steps

Hvordan at være glitter goth. Absorbere nogle nye typer af musik!
Hvordan at være glitter goth. Absorbere nogle nye typer af musik!
 1. 1
  Absorbere nogle nye typer af musik!. Det første skridt i at blive en Glitter Goth, er at værdsætte og kommer til at finde, hvad musik af kulturen, du kan lide. Lyt til de fælles Goth rock bands som The Sisters of Mercy, Siouxsie And The Banshees, Bauhaus og The Cure for eksempel. Også prøve at få ind i nogle Goth musik, der har en anden føler, at det ligesom Bella Morte, Astrovamps og Joy Division. Disse er alle store startere. Pick et par du kan lide og lære mere om dem. Sommetider Glitter goterne en tendens til at lytte til EBM, Darkwave, Futurepop, techno og Industrial bands, ligesom Cyber ​​goterne. Nogle store bands med en elektronisk føler for dem er VNV Nation, Grendel, Neurotisk fisk og KMFDM. Men det er okay at nyde andre stilarter af musik også fra enhver stil nye eller gamle, en ting om at være en Goth, er, at du er en person først.
 2. 2
  Kom i nyt tøj til at blande med din nuværende stil. Glitter goterne handler om at blande farver og sjov med traditionelle "Goth stil«, og iført den stil den måde, du har det godt. Jeans i sjældne farver, ligesom hvid eller blæk i figurer, der passer til din krop type er awesome. Sorte og mørke cowboybukser er klassiske. Hvide og sorte tanke, korsetter, krusede nederdele, tutus, og band tees er populære. Lyse og sjove farver tilføjer en yndig touch. Bland det op med andre stilarter også, hofte, fløjl, uanset hvad du finder, der matcher en "Glitter Goth 'look. Begrænsning og regler er for advokater!
 3. 3
  Invester i et par gode støvler. De fleste goterne har et par gode kamp eller platform støvler. Få nogle platform støvler i din foretrukne farve. De er normalt sort, men kan findes i hvid og lyserød også. Fuzzy dem er endnu bedre. Men det er klart, at ikke alle kan lide plateaustøvler derfor mærker som Dr. Martens har militærstøvler i alle mulige forskellige farver og stilarter, der passer til netop din smag. Converse sælger hvide støvler, der er fantastisk til at trække på og tilføje ting som glimmer og pailletter til. Hæle støvler er store, men ikke bære dem for meget, er at dræbe din ryg for et kig til mode slaver!
 4. 4
  Hår og makeup altid varierer. Frisurer er altid variere og unikke til den person, den stil, de kan lide, og at de føler sig fortrolige i. Nogle Glitter goterne som blot lade deres hår naturlige farver, nogle elsker at farve det, glatte det, krølle det eller krympe den, perm det. Nogle af de almindelige farver er sort eller blond. Men ikke alle kan trække ud sort eller blond hår eller kan lide det, så du kan blande det lidt op og få det bleget og farvet en lys farve som pink eller blå. Eller du kan streak det, har forskellige farver. En anden mulighed er gruer falder. Du kan foretage disse dig selv eller købe dem offline. Læs relaterede Wiki Hows om emnet. Makeup kan være noget, du gør det. Nogle bevægelse mod lyse blå, pink og sølv øjenskygger. De kommer i et stort sortiment af forskellige farver. Nogle er metalliske og nogle har funkler i dem. Falske øjenvipper er virkelig mere Cyber ​​Goth, men kan stadig være sjovt. Læbestifter og glosser er også godt, selvom du altid skal vælge imellem, som du vil være den vigtigste feature-øjnene eller dine læber, eller du bare ser alt forsøge hårdt, hvis begge forsøger at være en del af din makeup. Dit lipcolor kan være noget simpelt som nøgen, pink, lilla eller rød, til vilde farver som sort, grå eller blå. Sparkly lipgloss er altid godt. Igen, kan du læse nogle relaterede Wiki Hows om emnet.
 5. 5
  Få nogle unikke tilbehør. Sølv eller guld armringe er meget klassiske og se fantastisk på nogen. Hvis man ser hårdt nok, kan du finde dem i farver som sort, pink, i næsten alle farver. Gummi armbånd kommer i alle mulige farver. Men holde det simpelt og slid kun én farve eller slitage kun én farve med sorte. Lange perlekæder i hvide og gammeldags vedhæng er classy også. Chokers er meget almindelige, såvel som store ædelsten ringe. Mini top hatte er yndig, og bære en monokel, hvis du tilfældigvis være i stand til at få dine hænder på dem.
 6. 6
  Få den rigtige attitude. Vi kan ikke understrege dette nok, men være dig selv. Mange goterne gerne være den stille type, og kan gøre mange ting som skrive historier, digte, male, tegne og design. Find noget du gerne. Være rart at mennesker, ligesom en "social sommerfugl", som så at sige. Gør noget du føler confidant gør. Dette er så meget om dig at lære, hvem du er og hvad du kan lide, så meget som efter en »type«, så ikke gider at tvinge dig selv til at gøre ting, eller klæde en måde, at du føler dig utilpas eller underlige i. (Var ikke at problemet i første omgang?)
 7. 7
  Hæng ud med mennesker. Gå steder baseret på, hvad du vil. Gå til konventioner, gallerier og klubber. Gå i biografen og frokost med venner. Koncerter og skuespil også. Himlen er grænsen. Det er du endelig vise, hvem du er, det behøver ikke at ændre den måde, du lever.
 8. 8
  Vælg dine værktøjer og legetøj. Populære med mange, men ikke alle Glitter goterne bærer et lille udvalg af legetøj med dig, kan være en vigtig del af udseendet. Typiske legetøj omfatter dukker, slinkies, boble kits, boble kanoner, klistermærker, farveblyanter og markører. Værktøjer omfatter pen og papir, en iPod eller anden MP3-afspiller og et digitalt kamera.
 9. 9
  Lyt til den rigtige musik. Din musik smag behøver ikke at ændre, vi alle har vores egen smag, men for at få en god forståelse af musik, andre Glitter goterne lytter til altid er god, og du vil altid finde noget der, du elsker! Selv om en Glitter Goth nøjagtige musiksmag varierer efter den person, de fleste lytter til 80'er Gothic sten såsom Depeche Mode, The Cure, Bauhaus, Specimen, Siouxsie og the Banshees, Sex Gang Children, Joy Division, og Dead Can Dance.
  • Populære moderne bands inkluderer Switchblade Symphony, London After Midnight og The Cruxshadows.
 10. 10
  Udvikle holdning. Man kan ikke være en sand Glitter Goth uden holdning. Nøglen holdning for en Glitter Goth er munter. Må ikke handle mopey og whiny, ikke handler preppy eller sprede dit sprog med 'lide' & 'OMGs!'. Excentrisk, sød, omsorgsfuld, er alle ord, som beskriver et Glitter Goth. Du kan handle betyde på nogle gange, for eksempel hvis nogen har købt de sko, du har ledt efter en uge, klynker og derefter tage din vrede ud af dine venner, eller endnu bedre, købe en stress bold.

Tips

 • Hvis du ikke har klædt i Gotisk tøj i fortiden denne overgang vil være pludselige. Prøv en langsom forandring ved at indarbejde nogle elementer i din nuværende stil med nogle fra den gotiske stil langsomt tilføje mere Gothic og fjerne flere af de gamle.
 • Glitter og pailletter ser godt ud med ethvert outfit. Prøv glitter makeup, glitter støv, paillet pandebånd, stick på juveler mv
 • Hvis du er et barn under 13 år, er det en god idé at begynde at farve dit hår med vaskbart hårfarve ligesom Girl Crush Streak N Style, så dine forældre ikke vil være så svært!
 • Prøv en langsom forandring ved at indarbejde nogle elementer i din nuværende stil med nogle fra den gotiske stil langsomt tilføje mere Gothic og fjerne flere af de gamle.
 • Må ikke bære alle sorte. Bære lyse farver og ikke for meget neon.
 • Bær unikke tilbehør såsom fe vinger, tiaras, tryllestave, glitter ballet hjemmesko, bånd i håret, glitter neglelak, etc.If du ikke har klædt i Gotisk tøj i fortiden denne overgang vil være pludselige.

Advarsler

 • Prøv at se mere Goth tider selv.
 • Nogle mennesker kan mærke dig som en Scene Kid eller en Candy Raver.

Ting du behøver

 • Glitter
 • Støvler
 • Pailletter
 • Gummi armbånd
 • Perlekæde
 • Hår bånd
 • Glitter makeup
 • Glitter neglelak
 • Hårfarve