Wkadk

Sådan ser godt ud med lidt at ingen makeup

Der er mange grunde til, at du måske ønsker at prøve at bære mindre make up. Uanset om din arbejdsgiver / skole ikke tillader det, eller hvis du blot ønsker at bringe ud den "rigtige" dig, iført mindre make up kan bringe ud af din naturlige skønhed mens du stadig har en smule ekstraudstyr. Der er mange fordele ved at begrænse din make up regime, herunder færre penge brugt på kosmetik, sundere hud, mere selvtillid (som du ser folk stadig acceptere dig, når du ikke dække dit ansigt op), og mindre tid på at gøre op om morgenen. På trods af dette, kan bære lidt eller ingen make up være skræmmende, og nogle gange kan det være svært at afgøre, hvilke dele af din skønhed regime til at skære ud, så læs videre for tips og råd om, hvordan man med succes pull off ingen make-up look.

Steps

Sådan ser godt ud med lidt at ingen makeup. Pas godt på din hud.
Sådan ser godt ud med lidt at ingen makeup. Pas godt på din hud.
 1. 1
  Pas godt på din hud. Klar, sund hud vil give dig mere selvtillid, samt at fjerne behovet for foundation eller concealer.
  • . Du skal gøre dette, før du tager skridt til at forbedre din hud, så du kan vælge de rette produkter, og så du ved hvilke problemer du nødt til at tackle, og hvordan man behandler dem.
  • Udvikle en god hudpleje rutine, der er egnet til din hudtype. Det er vigtigt at holde sig til en rutine så strengt som du kan, er det fordi det kan tage et stykke tid for rutine at begynde at forbedre udseendet af din hud, og kan nogle gange tage tid for din hud til at tilpasse sig de nye ting, du laver til det.
   • Generelt bør du indeholde: en blid daglige sæbe, to gange ugentligt eksfolierende facial scrub, en passende daglig fugtighedscreme, behandling, når spots dukker op, og en ansigtsmaske til at bruge en gang om ugen / når der er behov.
  • Må ikke være for hård ved din hud. Prøv at undgå stærke produkter, og vælg naturlige eller følsomme produkter i stedet for at forhindre din hud bliver irriteret eller tør. Du kan endda prøve DIY metoder ved at gøre dine egne ansigtsmasker for at undgå skadelige kemikalier.
  • Hvis du har nogle specifikke problemer, såsom akne eller ar, så det anbefales, at du nærmer dig en specialist som en hudlæge eller din læge til at hjælpe dig med at udvikle en behandling, der er rigtige for dig.
 2. 2
  Pas på dine læber. En blød, buttet trutmund ser pæn og lige til at kysse, men tørre sprukne læber kan se scruffy og usundt. Moisturize dine læber med nogle balsam før sengetid, (holde sig væk fra meget billige mærker, da de kan forårsage dine læber til at blive endnu mere tørt på lang sigt), og exfolierer dine læber hver dag og igen for at holde dem glatte, (ikke gider bruge penge på særlige produkter, sukker fungerer fint). Også undgå rygning og drikke masser af vand for at holde din surmule ser godt ud.
 3. 3
  Forme dine øjenbryn. Et godt sæt bryn kan indramme og fladere dit ansigt. Plukning er den nemmeste og billigste måde at forme dem, bare være omhyggelig med at stå tilbage fra spejlet hver dag og igen for at sikre, at de er endnu, og at du ikke er over-plukning. Hvis du ikke er modig nok til at gøre dem selv, øjenbryn forme er almindeligt tilgængelige og forholdsvis overkommelig, kan du få den professionelt plukkede, voks eller gevind. Det er afgjort en af ​​de vigtigste skridt til naturlige skønhed, da det hjælper til at give dit ansigt mere definition.
 4. 4
  Få mest ud af dit hår, er det en piger bedste tilbehør! Få en ny frisure, som rammer og smigrer din ansigtsform. En god klipning kan hjælpe med at definere dine bedste træk. At gå med din naturlige tema, skal du vælge et naturligt udseende, let at style, haircut, afslappede bølger og er gode stilarter, der ser naturligt mens du stadig ser smuk og feminin, samt give dit hår liv og volumen. Prøv at bære dit hår som det naturligvis tørrer, eller stil det til at forbedre det naturlige form.
 5. 5
  Spis en afbalanceret kost og drikke masser af vand. Ved at sørge for, at du får nok vitaminer og mineraler i din kost, vil godheden i din kost vise i din hud og hår, samt at du føler dig godt og sundt. Drikke masser af vand er vigtigt, da det hjælper til at skylle ud toksiner, som kan forårsage dig til at bryde ud, er det også holder din hud og hår godt hydreret resulterer i mindre tørhed og en bedre glød.
 6. 6
  Hvis du ønsker at bære nogle make up, vil følgende bidrage til at forbedre din naturlige skønhed uden at dække det op.
  • Prøv hvis du ønsker nogle dække op, men ønsker at undgå fundament. Det vil hjælpe til at udjævne din hud tone og nedtone nogen pletter, som du kan føle selvbevidst om, uden at se som om du er iført et cover up produkt, og uden og caking eller striber.
  • Mascara er en fantastisk måde at gøre dine øjne ser større og mere vågen. Mange piger overveje mascara til at være deres make-up nødvendighed, da det definerer dine øjne, udvider dem, og understreger længden af ​​øjenvipper, hvilket gør øjet synes mere feminin. Sats på en brun / klar mascara, (helst en forlængelse brand snarere end en volumizing en at undgå sammenklumpning), og anvende en eller to frakker til din øverste vipper, og en hurtig frakke til bunden vipper. Hvis du har nogenlunde lige øjenvipper, kan du ønsker at krølle dem til bedre fokus uden at tilføje nogen flere produkter.
  • Blush skal vælges ved hjælp af en farve, der svarer til den farve dine kinder gå, når du knibe dem let, (klik for flere råd om valg blusher for din hud tone). At anvende blush bruge en fluffy børste og feje ind på æbler af dine kinder til at give dit ansigt mere af en glød og gøre dig ser mindre udvasket. Hvis du har en gylden hudfarve, eller hvis det er sommer, kan en bronzer være mere hensigtsmæssigt, og det bør anvendes i konturerne af dine kinder (beneath æbler).
  • Læbestift eller lip gloss burde ikke være nødvendigt, hvis dine læber er godt set efter, men hvis du gerne vil have lidt mere farve eller definition på dine læber, så kunne du enten gå til en, eller en lidt rosenrødt farvet læbe pletten. Du kunne slippe af sted med en bleg eller klar lip gloss, og stadig se naturligt smuk, fordi resten af ​​dit ansigt er så minimal.
 7. 7
  Færdig.

Tips

 • Hvis du bruger en masse make up, og ikke føler sig sikker nok til at gå ud uden at bære en masse af det, så prøv at bevæge sig væk fra det gradvist, så det første, skåret ud læbestift, derefter erstatte fundament med tonet fugtighedscreme, så slid mindre eyeliner... sidste ende vil du føle sig godt tilpas i din egen hud. Det vil også gøre ændringen mere gradvist for dem omkring dig, så du behøver ikke bekymre dig om folk bliver chokerede af dig iført mindre fyldes op.
 • Arbejde ud af, hvilke dele af dit ansigt, du bedst kan lide, og fokusere på de dele og forsøge at fremhæve dem. For eksempel, hvis du kan lide dine øjne bære mascara at gøre opmærksom på dem, og at henlede opmærksomheden væk fra de dele af dit ansigt, som du ikke kan lide.
 • Smil! Det er det bedste, du kan gøre for at gøre dig selv mere attraktiv med en minimal indsats!
 • Stop bekymre sig om, hvordan du ser, bør kvinder ikke behøver at bruge timer foran spejlet bare for at føle sig godt om sig selv, der er langt vigtigere ting at bekymre sig om i livet, og når du indser, at du holder op med at bekymre sig så meget og lære at være tilfreds med, hvem du er.
 • Tilføjelse af en smule eyeliner tæt på dine vipper skaber en tykkere vipperne linje og mere fokus på dine øjne!
 • Må ikke sætte foundation eller pulver på hud, der er tør! Det vil kun henlede opmærksomheden på afskalning. I stedet sættes på en tungere lotion (hvis du tilfældigvis har en rigere ansigt lotion til natten tid) på den tørre område eller bland det med din tonet fugtighedscreme.
 • Hvis du ikke ønsker at bære en masse af fundament, men du stadig ønsker at skjule belemeshes eller skræmme så duppe lidt af concealer direkte på skamplet og blend i in omkring bemish ikke rører acctual skamplet igen eller vil du bare gnide det ud!
 • Sørg for, at du vasker og fugter ansigtet inden jeg går i seng, så din hud kan opdatere og helbrede sig selv natten snarere end at blive tilstoppet af snavs, make-up og forurenende stoffer.
 • Hvis du er bekymret for en ujævn eller beskadigede teint så bare fortsætte iført fundament, men sørg for, at du udvikler en rutine til at forbedre din teint på lang sigt. Der er ingen mening i at bære et bart ansigt, hvis du kommer til at bekymre dig om det, og ikke føle sig sikker.

Advarsler

 • Brug ALDRIG hånd-vask eller almindelig sæbe på dit ansigt, selvom det siger, det er en fugtgivende brand. Det kan være fint på dine hænder, men det er for tørring i dit ansigt, uanset hvor fedtet din hud er.
 • Vær forsigtig, når plukning dine øjenbryn, så sørg for at du ser på en ordentlig tutorial før du gør det, og hvis du over plukke så bare lade dem for en uge eller to, indtil håret helt vokset tilbage, og derefter starte igen. Men husk, at ikke alle af håret du plukke ud gror ud igen, noget af det aldrig vender tilbage, så vær forsigtig.