Wkadk

Sådan ser eksotiske

Exotic / definition: Alien, udenlandske, eller mærkeligt... Mange kvinder ønsker at skabe en eksotisk udseende for sig selv, og det er ikke alt for svært at gøre. Det første skridt er at beslutte, hvad de "look" er, at du går efter.

Steps

Sådan ser eksotiske. Beslut hvad du mener med eksotisk.
Sådan ser eksotiske. Beslut hvad du mener med eksotisk.
 1. 1
  Beslut hvad du mener med eksotisk. Det er et ord, der kan defineres af kulturelle, sociale og kunstneriske parametre. I den vestlige kultur, kan en "eksotiske" look være Polynesians (Hawaiian & fijianere), Syd europæere, afrikanere (etiopiere og somaliere), og nogle europæere med mere af mørkere feautures (italienere, grækere og spaniere). Alle disse mange mennesker kan virke eksotisk, men i det væsentlige, er en eksotisk udseende en, der ikke er fælles for din egen kulturelle situation og forhold.
 2. 2
  Undersøgelse områder af dit udseende, som du kan ændre. Selvfølgelig, hvis du er af diminutive statur eller store bygge, kan du ikke lave en "lang, lean look" arbejde for dig. Her er nogle områder, hvor ændringer kan være mulig.
  • Hår. Dette er muligvis den letteste forandring for de fleste mennesker. En person med lange, lige, blond hår i en region, hvor denne hårtype er almindeligt kan farve deres hår, krølle eller fletning det og skære det i en karakteristisk og unik stil. En person af farve kan lysere eller glatte deres hår for et øjeblikkeligt eksotisk look.
  • Hudfarve. Der er kun to valg her, både gælder for fair-flået personer. Du kan enten naturligt eller kunstigt tan at give dig selv en mørkere hudfarve, eller bevidst undgår solen i en længere periode for at få din hud til at blive endnu mere bleg end dine kammerater. Makeup kan forstærke din ansigt, og i nogle tilfælde er endog krop makeup anvendes, men effekten er vanskelig og tidskrævende at vedligeholde. Hvis du er mørkhudet eller mørklødet, chancerne er du allerede ser eksotisk! Så bare sørg for at fugte din hud og du bør se fabelagtig.
  • Beklædning. Justering af din garderobe kan have en dramatisk effekt på dit udseende, samt flatterende din figur og ændre din selvopfattelse. Ofte, en garderobe ændring er alt hvad der behøves for at skabe en eksotisk udseende.
  • Tilbehør. Flytning af den kulturelle norm i smykker, hårpynt, og selv din håndtaske kan væsentligt ændre dit look.
  • Makeup. Bruge makeup til at fremhæve eller ændre formen på dine øjne kan også gå en lang vej til at skabe en eksotisk look. Brug øjenskygge og mascara faktisk ikke ændre formen på dine øjne, men ændrer den måde, de ser ud.
 3. 3
  Dyrk dit hår ud længe nok til at tillade en vis plads til at arbejde, så kig på de stilarter af kulturen, du ønsker at efterligne. Hvis at kulturen har mørkt, glat hår, vælge en hårfarve der ligner den farve, og få dit hår klippe og stylet til at passe, at look. Du kan se på en mere slående forandring, såsom en meget kort eller stramt oprullet stil, fletninger, eller endda perler. Det hele afhænger af, hvad du personligt søger, og er komfortabel med.
 4. 4
  Arbejde på din farve til den grad du er villig til at gå til. Bruge en formue på garvning kabiner, vil spray-on tans, eller endda krop makeup kun give dig kortsigtede resultater, medmindre du er villig til at gå til den ulejlighed at fortsætte teknikken ofte for at vedligeholde det.
 5. 5
  Se på eksempler på den indfødte kjole af den eksotiske kultur, du forsøger at reflektere. Du kan have til at købe eller designe og skabe kopier af det tøj, der passer dig, uanset om det er en asiatisk artikel eller noget fra Stillehavsøerne eller en sædvanlig ostindiske tøj, eller du kan finde tøj, online eller på specialbutikker i dit nabolag.
 6. 6
  Overvej tilbehør til din valgte kultur. Brug ikke stereotyper eller gå overbord, men prøv at holde fokus på ting, der passer til konceptet, du har valgt. Hvis du går til en "stammekultur" look, kan du finde nogle af deres piercinger og ornamenter meget ubehageligt og vanskeligt at tilpasse sig.

Tips

 • Linje dine øjne for en eksotisk, egyptisk look. Brug mørk brun eller sort liner afhængigt af din hud, hår og øjenfarve, men start lys, indtil du finder den perfekte beløb for dine øjne.
 • Mal dine negle en usædvanlig, men ikke alt for levende farver. Golds, skillinger og andre varme metalliske toner vil tilføje en eksotisk stænk af farve.
 • Vær sikker på at se poleret og ren på alle tidspunkter.
 • Fijis folk bærer Afros. Så der er ikke behov for glat hår.
 • Glem ikke at bære matchende smykker, too.Wooden store armbånd eller mange sølv dem er gode.

Advarsler

 • Indse, at nogle skridt, såsom tatovering, eller overdreven garvning, kan medføre varige ændringer og føre til hede problemer senere i livet.