Wkadk

Sådan at se cool

At være cool er om at være komfortable med dig selv. Så hvordan du udtrykker det i dit udseende? Læs videre for tips med hår, make up, og at være omkring andre mennesker. Opret din egen karakter til at være, men stadig være dig selv.

Steps

Sådan at se cool. Kommuniker med dit kropssprog og folk.
Sådan at se cool. Kommuniker med dit kropssprog og folk.
 1. 1
  Vær cool. Dit udseende vil følge din personlighed. Du kan ikke eftergøre det længe, ​​så ikke spilde penge på "cool" ting. Være interesseret i andre, være en god ven, og har et formål og sjov i livet. Hjælp andre, ingen er bedre end dig, og du er ikke bedre end dem. Du skal respektere alle, hvordan de er. Denne følelsesmæssige sundhed vil vise som en "cool" faktor i din stemme, kropsholdning, smile, tillid, resultater, og den type mennesker, du har valgt at lade i dit liv. Tilføjelse sande værdi til dit liv og andres liv er cool. Kom anerkendt for oprigtig hårdt arbejde, og bliver inviteret ind i en førerposition vil gøre dig se godt ud og vil hjælpe dig med at få flere venner.
 2. 2
  Kommuniker med dit kropssprog og folk. Vise folk, at du er afslappet. Stand up straight, men ikke være stiv. Undgå fidgeting og bide dine negle. Hav en dejlig smil på dit ansigt, og hvis der sker noget fnise høfligt. Tal med folk. Hvis du ikke får arbejdet, spørger fyren ved siden af ​​dig at hjælpe dig. Lov cool om det, så prøv ikke at stamme. Sørg for at du er sikker, men ikke har for meget, ingen kan lide et stort hoved.
 3. 3
  Hår og make up. Overdriv ikke frisure til skole, er det ikke et modeshow. Så bare have det ned, lidt bølget eller krøllet. Selv i en pony hale eller en grisehale er hensigtsmæssigt. Til make-up bare sætte på en lille eyeliner / øjenskygge og en lys lip gloss. Og hvis du virkelig ønsker at en lille smule blusher eller bronzer, men ikke over gøre det.
 4. 4
  Bær ting, der er entydigt dig. Du kan være i stil eller ej. Hvis du er en pige sørg for at det er noget ikke for afslørende, behøver du ikke ønsker at blive kaldt navne. Hvis du er en dreng, du kan bære en almindelig eller en mønstret t-shirt og nogle blå / sort jeans. Har nogle tilbehør, der matcher det kunne være et bælte, et ur eller nogle briller. Hvis du har en vis stil farten med det, men ikke har for meget på.
 5. 5
  Må ikke være noget, du ikke er. Må ikke købe noget, fordi alle andre har en eller fordi du tror, ​​det vil gøre dig se cool. Køb noget, fordi du virkelig ønsker det eller kan lide det. Også lad ikke nogen tvinge dig ind på noget, du ikke ønsker at gøre - det er ikke fair.

Tips

 • Det kan faktisk være godt at være sarkastisk en gang imellem.
 • Vær rolig. Må ikke skrige "Omigod Jeg vidste det!" når du får din test tilbage med en awesome klasse. Smil hemmeligt og guffe det i din bindemiddel. Jo mere mystisk, jo bedre.
 • At være cool er om at være komfortable med dig selv. Der er ingen grund til at forsøge at være noget, du ikke - det er bestemt ikke cool! Hvis du virkelig ønsker at være cool, de bedste ting at gøre, er at være dig selv!
 • Din stil er omkring ordet "uanset". Du behøver ikke gøre noget, uanset hvad - du altid se sød, du er venlige, og folk nyder din virksomhed.
 • Gå til fester! Hvis du ikke bliver inviteret med, lad os sige et barn i din klasse, bare fordi du ikke har den nyeste Gucci håndtaske, være iskolde for dem. Du behøver ikke dem.

Advarsler

 • Overdriv ikke sarkasme. Det er irriterende og jager folk væk.
 • Du må ikke kopiere mennesker, du vil synes desperat. Personen kan blive smigret-eller ellevild.
 • Må ikke gå for langt, eller folk måske tror, ​​at du er en poser.
 • Må ikke bruge en masse penge på tøj, tilbehør, eller gøre op, som du mener er "cool".
 • Bare være dig.
 • Folk kan finde dig irriterende, hvis de tror, ​​du "bare ligeglad." Lad det ikke komme til dig. Du ved, du pleje.