Wkadk

Hvordan til at se smuk på stranden

Når det er sommer, du ønsker at føle og se fantastisk for din lange dage på stranden. Start tidligt at rede dig til stranden!

Steps

Hvordan til at se smuk på stranden. Gå på indkøb for en temmelig badedragt, der passer til din form.
Hvordan til at se smuk på stranden. Gå på indkøb for en temmelig badedragt, der passer til din form.
 1. 1
  Gå på indkøb for en temmelig badedragt, der passer til din form. For en stor buste,. Vælge en grime-stil bikini top med kopper eller indvendig support eller en bh top med bøjle støtte For en mave, så prøv en Tankini, især A-line stil tankinis. Hvis du er bekymret for dine hofter / bum, dreng ben shorts ser altid varmt. For en lille buste, finde en top med flæser, en bue eller andre stoflige dekorationer at understrege. Pastelfarver passer blegere skind, mens lyse farver ser godt ud på garvet eller mørk hud.
 2. 2
  Sørg for, at du fjerner al uønsket hårvækst på kroppen og give din krop en fuld eksfoliering. Prøv en kropspeeling i brusebadet. Moisturizing bagefter efterlader din hud blød og glat.
 3. 3
  (Valgfrit:) Påfør en selvbruner for en bronzefarvet, beach babe look. Dette bør anvendes, efter at du fugter. Husk, at bleg hud være smuk også (bare glem ikke din solcreme!).
 4. 4
  Male dine negle og tånegle en lys sommer farve i en solnedgang tone som en lys gul eller orange nuance.
 5. 5
  Spritz en konditionering spray i håret, før de forlader huset for at beskytte det mod solens skadelige stråler.
 6. 6
  Påfør en klar solcreme på mindst 30 SPF over hele kroppen og ansigt og spray en frisk, sommer duft til en uimodståelig duft. Nogle dejlige sommer parfume omfatter CK sommer One og Island af Michael Kors. Anvend tonet fugtighedscreme, vandfast mascara, blød rosa blush og en læbepomade med nogle SPF i det på dit ansigt. For de mere dristige, lyse øjenskygger i aqua eller orange kan se fantastisk.
 7. 7
  Stå ret op og med tillid, mens på stranden. Hvis du handler selvsikker, vil du se selvsikker

Tips

 • For en naturlig skønhed terapi mens på stranden, kan du give din krop en eksfoliering med sand og skyl med rent havvand.
 • For en mere subtil tan, bland selvbruner med din fugtighedscreme til en lysere udstråling.
 • Spray en anti-frizz behandling i håret og derefter forlade au naturlige. Lav vedligeholdelse bør være det vigtigste mål på stranden.
 • Det er altid bedre at være bleg end solbrændt. Hvis du tan naturligt derefter gå til det, men hvis du er bleg så er du måske ikke ønsker at risikere sunburning dig selv!

Advarsler

 • Glem ikke at have et brusebad, før du hovedet til stranden... kropslugt på en varm sommerdag er en reel turn-off.
 • Eksfolierende og skylning med havvand kan igen gøre huden mere modtagelig til tørhed, og bakterier og mikroorganismer, der befolker både sand og havvand. Vær sikker på at bruge lotion og antibakteriel sæbe på dine fødder og resten af ​​kroppen, når du kommer hjem.
 • Shave før du bruger selvbruner eller det vil komme ud på de steder, du barberet.
 • Eksfoliering kan falme eller endda streak din tan, så vær forsigtig.
 • Glem ikke at opretholde en ugentlig motion regime og en sund kost plan for at sikre, at du ser godt ud i din bikini!