Wkadk

Sådan overlever en pause op (piger)

Hvorvidt det er din første kæreste, vil denne artikel hjælpe dig, hvordan at overleve en pause op med ynde og værdighed. Alle bryder op engang. Nu er det tid til at finde måder på, hvordan at helbrede og komme over det. De fleste mennesker bare brug for at vide hvordan man skal håndtere det på en måde, der ikke gør dig til at ligne du er dum. Her er nogle følgende trin, du kan tage for at komme over, at visse fyr og forlader med hovedet holdt højt.

Steps

Sådan overlever en pause op (piger). Græd ikke foran ham, - Du ønsker ikke at ligne en kurv sagen og gøre ham tror, ​​at han gør det rigtige beslutning.
Sådan overlever en pause op (piger). Græd ikke foran ham, - Du ønsker ikke at ligne en kurv sagen og gøre ham tror, ​​at han gør det rigtige beslutning.
 1. 1
  Græd ikke foran ham, - Du ønsker ikke at ligne en kurv sagen og gøre ham tror, ​​at han gør det rigtige beslutning. Hug ham farvel, ønsker ham held og lykke med livet, og lad med stolthed. Hvis du har god selvværd, du ved, at det er hans tab.
 2. 2
  Hop i bilen og lad en god skrig, når du er mindst to blokke væk fra hans hus. Blast vred, høj musik, og lad det ud.
 3. 3
  Kør til din bedste vens hus for en skulder at græde ud ved. De vil være i stand til at gøre dig til at grine og sige alle de rigtige ting for at gøre du føler dig bedre, såsom: Du er for sød, smuk, dejlig, populære, og smart for ham.
 4. 4
  Cry. Har en lang, god græde.
 5. 5
  Box op på alle de ting, som han gav dig, eller at minde dig om ham. Put dem i en kasse for en tid, når du er mindre følelsesladet og ønsker at se tilbage på dem. Må ikke handle overilet og smide ud eller brænde ting, kan du ønsker dem i fremtiden.
 6. 6
  Print ud af alle e-mails, han sendte dig, samle op på alle breve, han skrev dig. Derefter slette e-mails, og give papirkopier til en ven til at holde på et sikkert sted. Dette vil forhindre dig i at gå tilbage og besat af de e-mails, men de vil stadig være der, hvis du vil have dem i fremtiden.
 7. 7
  Skær al kontakt med ham for mindst en måned, og dette vil hjælpe helingsprocessen, fordi du ikke vil tale med ham hele tiden.
 8. 8
  Hvis du ser ham regelmæssigt på arbejde eller skole, ser altid godt. Må ikke ligne du forsøger, men ser altid godt, så han beklager hans beslutning.
 9. 9
  Da han kommer tilbage omkring, (fordi du er for stor af en pige for ham at ikke komme tilbage), gør ham arbejde for din opmærksomhed. Selvom du stadig kan lide ham, gør ham til at tænke, at han har for at vinde dig tilbage, og at du har andre muligheder derude venter på dig.
 10. 10
  Resten er op til dig!

Tips

 • Må ikke kalde ham! Aldrig, under ingen omstændigheder. Dette vil gøre dig til at se desperat for at få ham tilbage. Du ønsker ikke dette!
 • Piger er hormonel. Vi har en tendens til at gøre et stort nummer ud af ting vi ikke bør. I mange tilfælde er det ikke så slemt, alt hvad du behøver er lidt tid. Prøv at tale med mennesker, som du kan stole på. Må ikke skjule i skabet og vente alt at være over!
 • Bo optaget. Hvis du konstant laver noget, vil du have mindre tid til at tænke over ham. Dette vil også gøre dig se mere tiltrækkende for ham, fordi du er optaget. Fyre altid ønsker, hvad de ikke kan få.
 • Tag det roligt. Hvis han virkelig er kærlighed i dit liv, vil tingene fungerer for det bedste i sidste ende.
 • Må ikke altid være smilende. Konstant smilende at forfalske din lykke kan være uhyggelig, og ikke narre dem.
 • Du kan altid blive venner med din ex-kæreste, selvom det ser ud til at være usandsynligt, så ikke understrege om aldrig at se ham igen.

Advarsler

 • Tid er den eneste sikre måde at komme over nogen.
 • Du vil finde en person snart! Tiden læger alle sår. Tiden er den eneste måde at faktisk få over nogen.
 • Uanset hvad du gør, ikke tage hævn. Han tror måske du er umodne og vil aldrig tale til dig igen. Og du ikke ønsker, at nu gør du?
 • Ingen sagde kærlighed var let, og ingen sagde kærligheden ville være så hårdt, men prøv at forblive stærk!
 • Denne plan er ikke idiotsikker, og du kan stadig være sønderknust.
 • Forsigtig, kan fyre bryde dit hjerte!
 • Du kan stadig være venner med ham!

Ting du behøver

 • Musik (lytter til din favorit band / kunstner altid hjælper. INGEN kærlighedssange!)
 • Væv
 • Blanket
 • Yndlingsfilm