Wkadk

Sådan lyder intelligent

Nogle gange, når du har en samtale med en person eller en gruppe af mennesker, kan du stoppe og spekulerer på, om du lyder som en komplet idiot. Oftest opstår, når du taler til en gruppe af mennesker, som du forsøger at, såsom voksne eller under en præsentation af en slags, og nogle gange, mens du er bare med din, og at frygtede pinlig tavshed opstår lige efter du har sagde noget. Hvis du har bemærket dette sker ofte, kan disse tips hjælpe.

Steps

Sådan lyder intelligent. Undgå at bruge blanke ord,. Over-brug af ordene »lignende, um, uh 'etc.
Sådan lyder intelligent. Undgå at bruge blanke ord,. Over-brug af ordene »lignende, um, uh 'etc.
 1. 1
  Tro du er intelligent. Dette vil give dig sund, og en samlet karismatisk kropssprog. Når du har denne tone, vil den anden person har det indtryk, at du er intelligent.
 2. 2
  befo re befo>. Kommer ud med noget, du ikke har tænkt igennem kunne ikke blot gøre dig lyde dum, men kunne potentielt få dig i en masse problemer, hvis det du lige har sagt, er, eller hvem du taler til.
 3. 3
  Kig gennem et synonymordbog. Tænk ord, du siger hele tiden og finde alternativer. Kig efter mindre ofte anvendte ord, men ikke bruger ord, du ikke forstår. Hvis nogen spørger dig, hvad det betyder, og du ikke kender, er du bare kommer til at lyde dum.
 4. 4
  Undgå at bruge blanke ord,. Over-brug af ordene »lignende, um, uh 'etc er ikke en god idé, når du forsøger at gøre dig selv lyde intelligent. Det er minder om ord, der bruges af folk, der ikke har en anelse om, hvad de taler om, eller er usikker på, hvad de skal sige næste. De vil ikke gøre dig til at lyde klog i det mindste (Må ikke være bange, hvis du ved et uheld bruge en, og hvis du gå i panik, det er bare at gøre dig se dum.).
 5. 5
  Brug ord, der ikke er faktisk en del af sproget (eller hvad sprog du tilfældigvis tale). For eksempel, i stedet for at sige "det er vidunderligt", prøv 'C'est magnifique "[udtales mah-nee-FEEK]. Brug (eller enhver anden fremmedsprog) gør du lyder som om du måske har taget tid ud til at lære et andet sprog. Vær forsigtig, når du bruger dette sprog i landet selv, måske de indfødte tror, ​​du kan tale deres sprog flydende, og du vil blive fanget, hvis nogen forsøger at tale med dig. Men ikke over gøre det og bruge fremmedsprog sparsomt.
 6. 6
  Prøv at holde brugen af slang sprog ned til et minimum. Overforbrug af slang udtryk måske ikke gøre dig til at lyde dumt at din, men det kan gøre det vanskeligere at tale med ældre mennesker.
 7. 7
  Brug den korrekte udtale af ord. Manglende breve ud kan gøre dig til at lyde doven og ude. For eksempel er den korrekte udtale af februar "februar-roo-is-ee", er der ingen "Yoo" lyd. Et andet eksempel på en ofte mispronounced ord er "fodboldmyndighedernes." Bemærk, at der ikke er "x" i ordet.
 8. 8
  Tal tydeligt og støt. Hvis du taler for hurtigt, vil ingen forstå, og du vil ligne et fjols. Men hvis du taler for langsomt, vil folk bliver syge af at høre din droning stemme temmelig hurtigt, så gå med et eller andet sted i midten.
 9. 9
  Når man taler med nogen over (e. G., AIM, etc.), skal du ikke bruge forkortelser for alt. Prøv at skrive ud hele ord. Det er ikke så meget større indsats for at skrive ud ordet "to" i modsætning til at skrive "2", er nu det? Dette vil gøre dig virke smartere og vise folk, at du ved, hvordan man korrekt, må en kvalitet alle intelligente mennesker tager stolthed i. ikke bekymre dig, selvom du ikke kan stave, i det mindste give tingene en go. Du kan altid kigge i en ordbog eller bruge stavekontrol, hvis du går i stå.
 10. 10
  Brug korrekt grammatik. Du behøver ikke at lyde prætentiøs, men grammatik er afgørende. Der er intet som en grammatisk glide op for at gøre dig til at lyde som en famle idiot. Hvis du glide op, er der ingen skam i at korrigere sig selv. Og hvis en anden korrigerer dig, takke dem. Dette vil sandsynligvis modvirke tvivl din intelligens, de måtte have haft, medmindre det var en meget grundlæggende grammatisk konstruktion. De to mest almindelige fejl folk generelt gøre forekomme med emnet / verbum aftale og brugen af ​​"gode" og "godt". Få dem ned, og du skal lyde fint. Hvis du vil, kan du gå videre op til "hvem", men det er generelt ikke nødvendig, da de fleste mennesker ikke synes at bruge ordet. Men det skader aldrig at vide mere end det grundlæggende i grammatik.
 11. 11
  Hvis du finder dig selv ude af stand til at formulere sammenhængende tanker, og derefter holde kæft. Forsøg ikke at dukke klog, hvis du har noget at bakke det op. Folk vil fange den og indser du forsøger at narre dem. De kan simpelthen grine i dit ansigt.

Tips

 • Læs en synonymordbog og ordbog i din fritid. Intelligente mennesker har en tendens til at have interesse i disse områder og udvide dit ordforråd vil forbinde dig med intelligente mennesker.
 • Prøv ikke bare for at "lyde" smart, være ansvarlige og tage noter, hvis du er i skole.
 • Stil spørgsmål om, hvad andre mennesker siger. Folk elsker når andre er interesserede i, hvad de har at sige, og vil sætte pris på dig spørge. Ikke alle spørgsmål vil gøre selv. Når folk gør udsagn, så spørg dem, hvad disse udsagn mener, hvad konsekvenserne af dem er, hvad de konkurrerende synspunkter er, etc. At stille de rigtige spørgsmål er et af de mest væsentlige træk af en smart person, og så, øve stille spørgsmål, og bemærke, når folk kvikke op på de spørgsmål, du stiller. Når dette sker, har du spurgt et godt spørgsmål - husk denne type spørgsmål, og holde det i din konversation værktøjskasse.
 • Tal altid i en rolig stemme, selv hvis nogen rasende eller irriterer dig.
 • Udvikle gode ansigtsudtryk, en dejlig holdning og en sober tone i stemmen.
 • Læs alt hvad du kan finde, tror en masse, og være opmærksom i skolen. Så kan du være intelligent og ikke bare lyder intelligent.
 • Sarkasme er intelligens, hvis de anvendes korrekt.
 • Husk, når ikke at side med et bestemt argument. Når et argument er aflivet, alle støtter det bliver forkert. For eksempel, når nogen siger, "Jeg fortalte dig Coriolis Effect virker ikke i toiletter", og du har aldrig sagt du er aftalt med den hypotese, blot spørge "Har jeg sagt det gjorde?". Sørg for, at det er ikke i en defensiv tone, men mere en overrasket tone, som du nogensinde ville have troet sådan falske.
 • Nogle gange er det bedst at holde munden lukket (når du er træt, stenet, ked osv.). Når du er i disse stater, kan nogle af de ting, der kommer ud af din mund blive grinet ad eller på anden måde brugt imod dig i måneder eller år bagefter.
 • Hvis du ikke er dygtige til at bruge idiomer (ramte jackpot, de 411, etc.), så undgå dem når muligt.
 • Prøv at være så involveret i dit eget samfund som muligt, jo mere velkendte du er, og jo flere mennesker, der tror du er smart, vil øge selvtilliden.
 • Noget, der kan imponere lærere eller voksne er viden om politik. Prøv at få tid til at se nyheder, eller hvis du tror, ​​det er for kedeligt, så prøv at se 'Democracy Now!', 'The Colbert Report' eller 'Madmoney ".
 • Læs veltalende synonymordbog af Tom Heehler.
 • Når vi taler over, åbne et program som at tjekke din. Alternativt, hvis du stadig er usikker på stavemåden, skal du skrive det ind i en søgemaskine som. Du kan også.
 • Arbejde på dit kropssprog. Under karismatisk kropssprog er det vigtigste kriterium for at være overbevisende.

Advarsler

 • Brug aldrig udtryk eller forkortelser, hvis du ikke bruger Internettet! For eksempel. "OMG", "LOL", "LMAO", og så videre Når du faktisk taler til en person, det er virkelig ikke så svært at producere de ekstra stavelser. (Ikke at nævne du kan, tro det eller ej, faktisk grine.)
 • Måle din tone meget nøje. er ofte et biprodukt af at blive betragtet intelligente. Gør dig selv intelligent i en sympatisk, altruistisk måde.
 • Brug ikke et overskud af lange ord. Du kunne forvirre og irritere de mennesker omkring dig, der, hvis ikke vant til at høre du taler på denne måde, kunne tænke du bare være prætentiøse.
 • Brug ikke flere spørgsmålstegn eller flere udråbstegn.
 • Prøv ikke at lyde prætentiøs, det er en dårlig kvalitet - hvis det faktisk er en "kvalitet" - i nogen.