Wkadk

Sådan gør sig godt i skolen uden at blive anerkendt som en nørd

De fleste mennesker tror, ​​at hvis de gør godt i skolen, vil folk anerkende dem som nørder. Det er bestemt muligt at gøre sig godt i skolen og ikke har folk tror, ​​du er en komplet taber.

Steps

Sådan gør sig godt i skolen uden at blive anerkendt som en nørd. Vær helt tryg ved dig selv.
Sådan gør sig godt i skolen uden at blive anerkendt som en nørd. Vær helt tryg ved dig selv.
 1. 1
  Vær helt tryg ved dig selv. I stedet for at tænke, at du er en nørd, tænke positivt på dine kvaliteter. Husk, vil de, der klarer sig godt i skolen gøre det bedre senere i livet.
 2. 2
  Tjene masser af venner. Der viser, at du er socialt vil helt sikkert holde folk fra at tro, at du er en nørd.
 3. 3
  Må ikke ligne en nørd for én. Det er okay at bruge lidt penge nogle gange, men bruge dem på de rigtige ting. Viser du har en dejlig stil vil vise folk, at du ved, hvordan man klæder og er ikke en nørd. For piger, bære makeup (men ikke overdrive det). Kæmpe briller er et klart nej. Hvis du har brug for briller, få dem, der har mindre linser og en flot ramme. Endnu bedre, skifte til kontakter. De sorte briller er okay, hvis de er små.
 4. 4
  Bare husk ikke at overdrive det, ellers vil det få dig til at ligne en poser.
 5. 5
  Må ikke bare hænge ud med dine klassekammerater, så andre venner også. Hvis du er i en begavet program, vil du finde dig selv omgivet med en masse nørder.
 6. 6
  Prøv ikke at reklamere for dine karakterer. Hvis du fortæller alle, at du har lavet en A, når ingen andre gjorde, så vil folk se dig som en nørd eller en suge-up. Hvis du har en høj kvalitet på en test, fortæller folk, du gjorde, "okay". Aldrig lyve om dine karakterer, gør eller dårligt på en test med henblik på at blive vist gennemsnit. (Dette er vanskeligt med nogle mennesker, som de kan blive irriteret med dig bagatellisere en højere kvalitet, end de fik).
 7. 7
  Prøv ikke at suge op til dine lærere. De virkelig ikke kan lide det, og andre mennesker hader det.
 8. 8
  Brug ikke udtryk som omg, helt, ligesom, osv. Disse gør det se ud som du skjuler noget. Der er ikke noget galt med at være i stand til at bruge engelsk.
 9. 9
  ALDRIG nogensinde nogensinde forsøge at ændre din kerne selv. (Må ikke ændre dine mål / indre menneske) Vær hvem du er, og være stolte af det.
 10. 10
  Forsøg ikke for hårdt at være cool. Folk vil se dig som desperat og ignorere dig, eller værre, gør det sjovt.
 11. 11
  Hvis du ikke taler ligesom alle andre, så prøv at lyde lidt mere som dem. Brug nogle af de samme sproglige mønstre, men siger, at det nonchalant, som om du taler som det hele tiden.
 12. 12
  Forsøg ikke for hårdt. At noget. Det er dejligt at være passioneret, men der er en fin linje mellem de to. Prøver for hårdt bliver tvangspræget om at gøre godt, være vellidt, etc. At være passioneret bliver involveret, hjælper og fokusering.
 13. 13
  Spil en sport. Du behøver ikke at være stor på det, gøre noget let som volleyball eller cykling. Ridning (* suk * min sande passion...) er awesome, sjov, og alle kan være god til det. (Ikke alle er stor på det, men du kan stadig være godt Nøglen:.. Balance)
 14. 14
  Bo fysisk fit. Må ikke kaste op, under spise eller ryge at være tynd (eller cool). Jog, gå din hund (e), eller andre folks, eller bare gå.
 15. 15
  Spis rigtigt. Hvis du har et problem med impuls spise, tale med din læge. Indtil da holder dit køkken fyldt med sunde, nemme snacks. I stedet for is, så prøv frossen yoghurt. Sulten efter hårde slik? Spise nogle cashewnødder eller usaltede mandler.
 16. 16
  Må ikke tanker om rengøring. Og hvis nogen accepterer din invitation til dit hus, gøre dem til en lækker snack (cookies, s'mores osv.). IKKE vise dem alle dine samlinger, hvis du har dem. (Eller dine karakterer / papirer du måske har gemt.) I stedet introducere dem til dit kæledyr (hvis du har nogen) eller yndlings kunst / bøger. Hvis du inviterer en person i løbet, gør det en person, der deler de samme interesser. Måske en person fra drama eller bogklub.

Tips

 • Prøv ikke at snakke så meget om skolefag, kvaliteter eller encyklopædiske emner til klassekammerater. Tal om hobbyer, hvad du laver efter skole osv.
 • Prøv ikke at tale med lærerne unødigt - det gør man ser dårligt.
 • Walk høj. Hvis du smiler meget, trække din krop op og holde hovedet højt, ikke kun vil du se mindre nørdet, vil du også føle og se varmere.
 • Hvis folk allerede tror, ​​du er en nørd går mainstream måske ikke arbejde.Hvis det er på alle socialt acceptabelt at blive en rocker / goth / punk / stoner / gangsta osv. Du ville blive overrasket over, hvor let et par ekstra inches af hår kan ændre en persons fra nørd / slikke på en person, der er ligeglad. Forsøg ikke at skifte til hurtigt (*** HVIS DU ER SELV komfortabel med ÆNDRE ***), der ville være alt for indlysende. Og du behøver ikke være emo. Seriøst? Skæring selv gør dig ikke cool. Dressing emo og emo frisurer er cool, men det er okay at vise dine følelser og være glad.
 • Lær at bruge populære slang udtryk med dine kolleger klassekammerater. Dette fører til bedre kommunikation. Urban Dictionary er et godt sted at finde slang. Bare ikke med vilje lyder dum.
 • Date. Brug Google eller andre websteder til at lære om dating. Hvis du ikke er typen til dato, så prøv at se ud som du lide piger sammen med kløgt, fordi nogle piger som intelligens.
 • Hvis du bruger briller, slid kontaktlinser for at undgå at blive stereotype.
 • Overdriv ikke arbejde på skolen, medmindre det skal gøres der.

Advarsler

 • Hvis nogen holder ringer til dig en nørd, huske, at i de ældre år, vil alle forsøge at fange op til dig, og du vil ikke blive betragtet som en nørd længere.
 • Hvis de stadig kalder dig en nørd, ikke blive afskrækket. Bare husk, hvem du er, og hvordan de mennesker, der rent faktisk betyder noget i det lange løb er virkelig stolt af dig.
 • Glem ikke dig selv: du behøver ikke at ofre kvaliteter og gør godt bare at ligne alle andre. Accept er én ting, popularitet er en anden.
 • Hvis du har brug for at tale med lærerne for at sikre, at du er på rette spor, så gør det diskret. Find dem på frokost eller efter klasse, eller bedre endnu, e-maile dem.
 • Må ikke nogensinde lyder overenthusiastic eller besat med et emne i klassen. Yde bidrag, men siger dem ligegyldige toner. Husk, at du er nødt til at holde sig væk fra nørd typen så meget som muligt, men får læreren til at sætte en A på dine papirer på samme tid.