Wkadk

Hvordan til at klæde nørdet eller preppy (for piger)

Denne artikel er for piger, der kan lide at / nørdet udseende, men det er ikke helt nørdet... dette look er "soft-nørd".

Steps

Hvordan til at klæde nørdet eller preppy (for piger). Dette look handler om dressing frisk, ren, klassisk og lidt nørdet.
Hvordan til at klæde nørdet eller preppy (for piger). Dette look handler om dressing frisk, ren, klassisk og lidt nørdet.
 1. 1
  Dette look handler om dressing frisk, ren, klassisk og lidt nørdet. For virkelig at lykkes på dette look skal du nedtone eventuelle meget sexet tøj og gemme dem for natten - det gør dine sexet tøj ser varmere og mere effektive i forhold til din daglige preppy / nørd udseende
 2. 2
  Investere i nogle grundlæggende i denne look. Køb nogle klassiske polo skjorter i dine yndlingsfarver. Gå efter en længere længde i dem som traditionelle "firkantede" dem ser lidt for sporty. Også købe nogle mørke, ensartede vask jeans, tænke navy eller sort, i en boot cut, lige eller skinny ben. Husk at ændre dette til din form.
 3. 3
  Trøjer og cardigans er en god idé også, men ikke bære dem for længe, ​​eller du nippet på at ligne en bedstemor. Strikkede mini kjoler med mørke uigennemsigtige strømpebukser gør en meget god kig til vinter. Man-stil skjorter og traditionelle damer skjorter ser cool med denim og - bære dem knappet højt. Peter Pan kraver er en fremragende og mere feminin udgave af en traditionel polo shirt.
 4. 4
  Skræddersyede shorts (de kan være korte shorts!) Ser rigtig godt i sommermånederne, men ikke hold dem med høje hæle! Du kan bære dem med Keds-stil pumper, undervisere eller en preppy espadrille kile sko.
 5. 5
  På dette notat fodtøj bør bestå af søde pumper... de fleste pumper er søde, så du kan være eventyrlysten med farver. Lav profil undervisere som Keds, enkel Nike, Adidas eller øko-sniger ser godt ud.
 6. 6
  Undgå fræk slogan t-shirts, men købe et par af søde tegneserie og mærkevarer t-shirts jeg. E. Coca cola, superman etc.
 7. 7
  Et løst monteret mandhaftig blazer eller et beskåret tan / sort ruskind eller læder jakke ser helt edgy nørd.

Tips

 • Du kan bruge enhver farve du ønsker, men prøv og styre fri af grimme super neon lyse tøj. Det går af mode hurtigt, og hvis du stadig føler behov for at bære det spare det for natten tid.
 • Plastic smykker supplerer dette look især, men ikke se igennem, da det ser super billigt. Tænk på hård plast ringe udskåret i steg figurer eller cremet og navy plastikkugler. Undgå perler på alle omkostninger, fordi de ser alt for moderlig og posh... Du ønsker ikke at se alt for høj vedligeholdelse.
 • Alt tøj er moderne tager på klassikere med lav profil, men sød dressing til tider. Undgå smuk og lady-like blomsterprint, tager det hele moderne brodden ting.
 • Piger der kan lide deres håndtasker kan stadig bruge dem, men lader de store grimme rygsække og messenger tasker derhjemme please (Ja, jeg ved, de er en fast bestanddel af en traditionel nørder garderobe, men de tager det hele antydning af beskeden sexiness væk fra udseendet!)

Advarsler

 • Undgå selvbruner ligesom pest, medmindre du tan naturligt. Hold shimmers og bronzers for natten tid.
 • Det er nøglen til at huske på, at dette udseende ikke oversætte alt for godt ind i parternes eller nat. Grøft det til disse lejligheder.
 • Må ikke drukne nogen antydning af sexiness... Udseendet er relativt beskedne, men ikke achingly sød og nuttet. Tag et kig på på kanten moderne dressing.
 • Må ikke gips på syv forskellige nuancer af øjenskygge... Hold dig til skamplet-fri rene, pure udseende hud, hvis du allerede har det, der er fantastisk, men hvis du ikke bruger et fundament, der matcher din hudfarve nøjagtigt. En sort / brun / navy / mørk lilla / mørkegrøn flydende eyeliner fejede hen over øverste vipper ser super frisk og sexet med et strejf lip plet eller gloss.