Wkadk

Sådan at klæde sig som en nørd

Uanset om du er klar til en tema fest eller blot ønsker at ændre din stil, vil denne artikel hjælpe dig kanalisere din indre nørd!

Steps

Sådan at klæde sig som en nørd. Bær nørdede prints.
Sådan at klæde sig som en nørd. Bær nørdede prints.
 1. 1
  Få nogle briller. Hornbriller er blevet sådan en nørdet korte, at folk ofte henvise til dem som "nørd briller." Find et par i sort eller mørk brun, og for en ekstra touch, noget tape wrap omkring næseryggen for at opnå den illusion, at de er brudt.
  • Hvis du ikke kan finde et par med tykke fælge, så enhver par læsebriller vil gøre. Vær sikker på, at de er den rigtige recept, eller er receptpligtige gratis, hvis du ikke bære briller.
 2. 2
  Bær nørdede prints. Checkers, plaid og Argyle er den tredobbelte trussel, når det kommer til "nørdet" eller "skole-nørd" stil. Prøv at finde en trøje, vest, nederdel eller kjole i en af ​​disse udskrifter.
  • Du kan også prøve stribede og polka prikkede mønstre. Prøv at mix og matching et par forskellige prints. Jo mere de kollidere med hinanden, jo bedre!
 3. 3
  Bær en polobluse. Skjorten skal være knappet op, og helst gemt i et par bukser eller en nederdel. Bær en polobluse under en vest eller sweater, hvis du har en, og har hals krave og ærmer viser.
  • Prøv en hvid kjole skjorte, en plaid eller ternet button-up eller en krave T-shirt i alle farver.
 4. 4
  Få et par bukser. Ideelt set bør dine bukser være højhus og skæres lige over anklen (ligesom en capri), så dine sokker er synlige under dem. Stick med enkle farver som sort, grå og brun.
 5. 5
  Find de rigtige sko. Prøv et par kjole sko eller hyttesko i sort eller brun. Du kan også klæde ned dit outfit med et par sneakers som Chuck Taylors eller Vans. Prøv at finde et par i en lys farve som rød, blå, grøn eller lilla.
 6. 6
  Accessorize. Når du har naglet den grundlæggende look, bruge nogle tilbehør til at spille op dit outfit.
  • Carry bøger, blyanter, kuglepenne, og / eller en rygsæk med dig. Hvis din shirten har en brystlomme, derefter holde nogle penne inde i den.
  • Bær seler. Prøv at finde en standout farve eller mønster som rød, lilla, neon grøn, dam eller regnbue.
  • Bær enten en standard slips eller en butterfly med dine polobluse. Igen, kan du holde farveskema simpelt for en mere reserveret look, eller vælg funky mønstre og teksturer, hvis du ønsker at kanalisere 90'erne nørd stil.
  • Vælg de rigtige sokker. Hvis du er iført en kjole, så prøv hvid knæhøje eller låret høj strømper, for bukser og shorts, et par kjole sokker prøve i hvid eller argyle. Uanset hvilken type sok, du vælger, så sørg for at trække dem op, så de er synlige!

Tips

 • Du behøver ikke altid at være grim at være en "nørd"
 • Prøv at ramme en genbrugsforretning for at finde finurlige seler, butterfly, og trøjer.
 • Nørdede stil er meget lig "hipster" stil, især for mænd. Prøv at tjekke butikker som Urban Outfitters, Forever 21 eller europæisk tøj til en billig par hornbriller ikke-receptpligtige briller og en endeløs forsyning af plaid poster.