Wkadk

Hvordan at være og klæde sig som en nørd, når du er en pige

Er du en nørdet pige, der håber at tage din nørd-dom til det næste niveau, eller er du bare i humør til en feminin nørd makeover? Uanset hvad dine mål er, at være en sand kvindelig nørd, er du nødt til at vide, hvordan man se og handle den del. Hvis du ønsker at lære at være og klæde sig som en nørd, skal du følge disse enkle tips.

Steps

Hvordan at være og klæde sig som en nørd, når du er en pige. Har ansigtet af en nørd.
Hvordan at være og klæde sig som en nørd, når du er en pige. Har ansigtet af en nørd.

Være en nørd

 1. 1
  Tænk som en nørd. At være en sand nørd, er du nødt til at vide, hvordan at tænke som en. Først skal du nødt til at forstå den positive definition af en nørd. En nørd er ikke nødvendigvis nogen, der bærer tykke briller, grønne seler, dorky og uoverensstemmende tøj, og elsker lærere og lektier. En nørd er en, der er usædvanlig intelligent eller vidende om et bestemt emne eller en filial af læring, og som er behageligt at udtrykke denne viden til andre mennesker. Her er hvordan at tænke som en nørd:
  • Lære så meget som muligt. Selvom nørder tendens til at være usædvanligt smart i ét område, er de vidende og belæst i almindelighed, også. Start med at se nyhederne og læse magasiner om videnskab, udforskning, eller aktuelle begivenheder. Prøv at afslutte en bog hver uge, og lejlighedsvis lære om et emne, du ikke ved noget om ved at surfe på internettet eller tjekker en tilfældig bog på dit lokale bibliotek. Når du arbejder på at optage mere information, kan du finde den proces efterhånden lettere.
  • Bliv en ekspert på, hvad du elsker. Er du brænder for computere eller litteratur? Uanset hvad det er, du gerne lære om, udvide din viden så meget som muligt. For eksempel, hvis du ønsker at blive en litteratur nørd prøv at læse Shakespeare og andre berømte forfattere, studere deres stilarter. Computer nørd? Læs op på den nyeste software.
  • Være en skarp elev. Betale 100% opmærksomhed i skolen, uanset hvad emnet er. Gør alle dine lektier og stille spørgsmål, hvis du er nysgerrig eller ikke forstår diskussion i klassen. Når du læser, mark ord, du ikke kender, og slå dem op i ordbogen senere. Du vil opdage, at omfavne en nørdet livsstil vil have en positiv effekt på dine karakterer.
  • Altid forsøge at forbedre dit sind. Uanset hvad du laver, skal din søgen være at få viden. Hvis du ser fjernsyn, så tjek den Discovery eller History Channel for at lære mere om naturen eller tidligere verdensledere.
  • Hold en liste over de ting, du lærer. Skriv ned alle de ting, du har lært i et tidsskrift. Du behøver ikke at være sentimental at holde en dagbog - du skal bare skrive de ting ned, du har lært, når du lærer dem, og derefter se ud over din journal mindst en gang om ugen for at sikre, at du er ved at lære nye ting på en hurtig tempo.
 2. 2
  Handle som en nørd. Det er afgørende at tænke som en nørd, men du også nødt til at vise verden, hvor nørdet du virkelig er ved at handle nørdet. En sand nørd ikke flov over sin viden og er glade for at dele nye oplysninger til enhver tid. En nørd er for travlt med at lære at være selvbevidst om, hvad hun gør eller siger. Her er et par måder at handle som en nørd:
  • Deltag så mange klubber som du kan. Deltag i debatten team, franske klub, international klub, og skolen avisen. Jo mere du gør det, jo mere vil du lære. Bare sørg for at efterlade nok tid til dine studier.
  • Være en aktiv elev i klassen. Stille og besvare masser af spørgsmål i klasseværelset. Vær ikke bange for at dele din viden. Bare sørg for at give andre studerende en chance, så du ikke ligner en know-it-all og ender irriterende din lærer.
  • Få indsigt fra dine lærere, forældre og kammerater. Hvis du har flere spørgsmål til en person, der er ekspert i et felt, ikke nogensinde være bange for at spørge. Folk vil være glade for at dele deres viden, hvis du spørger på det rigtige tidspunkt. For eksempel kan du spørge dine forældre om oplysninger om deres job.
  • Hæng ud med nørdede mennesker. At handle som en nørd, bør du hænge ud med så mange nørder som muligt. Nerdy piger ikke bruger for meget tid hænge ud med nørder af det modsatte køn, men hvis der er en nørdet fyr du virkelig gerne, så sørg for dine samtaler er centreret om nørdede emner, såsom computere eller insekter.
  • Ikke er i overensstemmelse. At være en sand nørd, er du nødt til at marchere i takt til dit eget trommeslager. Hvis du ønsker at sidde alene på frokost for at afslutte en god bog i stedet for at chatte mindlessly ligesom alle andre, gå til den. Hvis alle er iført en sundress, fordi det er varmt, men du hellere bære bukser, så skal du ikke lade andre diktere, hvordan du klæder dig.
  • Må ikke kalde for meget opmærksomhed til dig selv. En nørdede pige skal have tillid, men er ikke desperat efter at være centrum for opmærksomhed. Walk med tillid med dine hænder, der holder dine bøger og dit hoved højt, men ikke forsøge at få alle til at se på dig. En nørd er fortrolig med, hvem hun er, og ikke skal godkendes af alle hendes jævnaldrende.
 3. 3
  Taler som en nørd. Taler som en nørd er lige så vigtigt som at handle og tænke som en nørd. For at overbevise andre om, at du er en nørd, er du nødt til at være opmærksom på de ting du siger. Du skal lyde velformuleret og intelligent, når du taler. Her er du:
  • Husk altid at tale med korrekt grammatik og en forhøjet ordforråd. En rigtig nørd er altid læser, og bør vise hendes upåklagelig grammatik og endeløse ordforråd.
  • Selvom en nørd ikke skal bruge for meget tid sms'e, hvis hun har brug for at sende en e-mail eller kommunikere en anden måde gennem teknologi, så hun skal stadig bruge en formel grammatik og tegnsætning.
  • Undgå slang, sammentrækninger, eller for meget afslappet frasering. En sand nørd lyder ikke som alle andre, selv om det er trendy at bruge bestemte ord.
  • Være artikulere. Selvom en nørd har meget sofistikerede tanker, bør hun udtrykke dem klart, så folk omkring hende ikke forvirret.

Klæde sig som en nørd

 1. 1
  Har ansigtet af en nørd. Dit ansigt vil være det første, folk ser, og det bør lade folk vide, at du er en seriøs tænker og en sand nørd. Du bør soignere sig selv, men viser også, at du ikke holder øje med dit udseende. Her er hvordan du gør det:
  • Gå let på make-up. Hold dig til et naturligt look til dit ansigt. Påfør et tyndt lag foundation med lip gloss og måske lidt mascara. Gem går alle ud til særlige lejligheder.
  • Husk, at være nørdet ikke betyder at være uhygiejnisk. Du bør dog stadig vaske dit ansigt hver dag, og vaske dit hår mindst hver anden dag.
  • Find en nørdet frisure. Nørdede hår skal være enkle. Du kan trække dit hår tilbage i en stram hestehale, eller lad den hænge omkring dit ansigt. Du kan også bære rottehaler eller en side hestehale. Bare sørg for at kigge velplejet samtidig ikke bruger for meget tid på dit hår og makeup.
   • For at maksimere din nørdede frisure, bære en tyk hår scrunchy.
  • Bær de rigtige briller. Uanset om du har brug for dem eller ej, kan hornbriller eller mørk-kantede briller tilføje en ekstra nørdet flair til dit look. Find et par, der fungerer sammen med din ansigtsform.
 2. 2
  Bære det rigtige tøj. At klæde sig som en nørd, er du nødt til at have tøj, der er pæne, rene og ikke for prangende. En nørdede pige skal altid se præsentabel, men ikke prangende. Her er hvordan man finder den rigtige nørdede udseende:
  • Bær mister toppe. Prøv en poset trøje eller en løs, knap nede skjorte. Hvis du bruger en strammere top, vælge en strikket vest til at gå over det.
  • Bær enkle mønstre. En nørdet pige ikke bruge for meget tid plukke ud en overpyntet skjorte. Pick solide, ikke-prangende farver, der er brun, blå eller sort, eller bære en plaid mønster. Undgå prangende farver som neon eller lys pink.
  • Bær enkle bukser. Dine bukser bør ikke være så stram, at de er sexede, eller så løs, at de er hængende ned. Bare vælg pæne bukser, der passer godt, såsom corduroys eller sorte jeans.
  • Bær funktionelle sko. Du behøver ikke normalt se nørder iført stiletter eller dyre, trendy støvler. Bære, hvad der er nemmest og mest funktionelle for dig, uanset om det er sneakers, månen støvler, sandaler, træsko, eller flip-flops.
  • Må ikke bære noget, der er naturligvis dyre, eller så koordineret, at du skal have brugt timer at sætte det sammen.
  • Raid din mors skab til en retro nørdet udseende.
 3. 3
  Har de rigtige nørd tilbehør. Selvom en sand kvindelig nørd ikke har en masse trendy tilbehør, der er et par ting, hun kan bære og bære med hende for at hjælpe understrege, hvor alvorligt hun er. Her er hvad du bør tilføje til dit look:
  • En rygsæk. En nørdede pige har altid et par bøger med hende, selv om hun går til stranden.
  • Bær minimal smykker. En nørdet pige ikke spilde tid at sætte på et væld af smykker. Hvis du har en tyk ring, der tilhørte din bedstemor, så kan du prøve det.
  • En pen og en notesblok. En nørdet pige skulle være klar til at nedskrive sine tanker enhver tid.
  • En båndoptager. Hvis du gøre det bedre med at tænke højt, bære en båndoptager, så du altid kan tape dine nye ideer.
  • Et ur. En nørdede pige er hurtig og omhyggelig, og altid ved, hvad tid det er, så hun kan vise op overalt lidt tidligt.

Tips

 • Hvis du vil overraske dine venner med din nørd makeover, så gør det i løbet af en periode, hvor du vil ikke se dem i et stykke tid, såsom sommer-eller vinterferie.
 • For en over-the-top nørdet udseende, overveje iført seler, eller endda tilføje en lomme protektor til dit outfit.