Wkadk

Hvordan bliver skoleleder dreng eller head girl

Beslutter at blive en chef Dreng eller chef Girl på din skole er et stort skridt i dit liv i skoletiden. Hvis det er i dit sidste år (som det normalt er), skal du også nødt til at være forsigtig med ikke at have det i konflikt med dit studie tidsplan. Forskellige skoler vil have forskellige metoder til udvælgelse af en chef dreng og chef Girl, så sørg for at tjekke med tidligere chef Drenge og Piger, ældre elever og skolepersonale at finde ud af, hvad der kræves.

Steps

Hvordan bliver skoleleder dreng eller head girl. Anmode om oplysninger fra din års koordinator, eller en anden person, som på skolen for information.
Hvordan bliver skoleleder dreng eller head girl. Anmode om oplysninger fra din års koordinator, eller en anden person, som på skolen for information.
 1. 1
  Anmode om oplysninger fra din års koordinator, eller en anden person, som på skolen for information.
 2. 2
  Spørg dem, hvis du har brug for at forberede en ansøgning. De vil fortælle dig, om du har brug for at skrive en, hvordan man kan gå om det, uanset om du har brug for også forberede en tale, etc.
 3. 3
  Hvis du har brug for at skrive et brev, så skriv det i en formel stil. Prøv at holde til tre stykker. I punkt et, forklare, hvordan du hørte om stillingen, samt hvad brevet handler om. I afsnit to, dine resultater liste i skolen, i frivillige aktiviteter, på arbejde (hvis nogen erfaring), osv. I tredje afsnit, forklare, hvorfor du ønsker at komme i betragtning til stillingen, og anført i klare, kort detaljer de kvaliteter at du holder, der passer til jobbet.
 4. 4
  Hvis du har brug for at blive valgt til posten derefter få kendt med dine kammerater. Vær venlig og støttende, og de vil sandsynligvis bakke dig.
 5. 5
  Få lærere, forældre eller andre voksne mentorer til at kontrollere dit brev, og omformulere det om nødvendigt. Dette gælder også for taler og enhver anden skriftlig eller ydeevne arbejde, du behøver at gøre.
 6. 6
  Send det til din skoleleder eller en anden passende person.
 7. 7
  Du kan også smile til andre at vise tillid og være mere opmærksomme på andre omkring dig, fordi du kan se, hvordan andre behandler dig.

Tips

 • Fortæl din lærer om, hvordan du føler og hvad du vil gøre, når du får denne position.
 • Hold dig til det punkt! Må ikke vandre på!
 • Være meget formelle, det er mest sandsynligt, at du ikke kender din rektor som godt, og du skal starte på højre fod.
 • Du skal sælge dig selv og fremme dig selv til rektor. Det lyder måske arrogant, men du skal gøre dette for at vise dem, hvor god du er!
 • Prøv ikke at overdrive, hvad du skal gøre, og altid minde dig selv, du kommer til at være en succes, og altid være nyttig for alle.
 • Spørg chefen Boy eller chef Pige fra det foregående år for at få råd!
 • Vær dig selv! Hvis du foregiver, vil de se lige igennem dig!

Advarsler

 • Vær ærlig-du aldrig vide, hvornår de kan bede dig om at bevise en erklæring om, du har foretaget i dit brev, og hvis det viser sig falsk, har du ikke flere chancer for fortsætter.
 • Husk også, at hvis du kommer til at skrive et brev ikke går vandreture på, være normal, og skrive 1 side, men ikke skrive for lidt eller addresser måske undre sig, hvis det var kun en note og ikke et bogstav!