Wkadk

Hvordan bliver en nørd

Selv om de har ry for at være mærkelige og dorky, nørder er befolkningen i høj intelligens, der besidder et væld af oplysninger generelt om,, matematik og astronomi. Geekdom kan være en givende livsstil, men det er som en snebold-Hvis du samle en lidt sne og skub det ned ad en bakke, snebold bliver større og bedre, da det samler mere og mere sne. Denne artikel vil hjælpe dig med at starte din rejse ned ad bakken.

Så hop over hegnet af middelmådighed og blive medlem af højere plan.

Steps

Hvordan bliver en nørd. Få et håndtag af de grundlæggende.
Hvordan bliver en nørd. Få et håndtag af de grundlæggende.
 1. 1
  Få et håndtag af de grundlæggende.
  • En e-mail-adresse er et must for alle nørder. ( Gmail er en anbefalet e-mail klient på grund af Google+ og andre gratis tjenester, herunder ansigt-til-ansigt videochat.)
   • Endnu bedre, har en e-mail hostes af din egen hjemmeside (se nedenfor).
  • Du bør også have en Facebook-konto for at kunne interagere med andre nørder rundt omkring i verden.
  • Du bør absolut have en personlig hjemmeside.
  • Køb mindst 5 nørdede beklædningsgenstande og 5 andre ting, der kunne betragtes som "nørdet".
  • Med YouTube er den bredeste videodeling websted, er det vigtigt at være en almindelig video adder. Dine videoer kan være om fastsættelse computere, hacking, eller noget andet, der skriger "nørd!" Opret en konto og forsøge at selv blive berømt på internettet og på YouTube!
  • Du skal ikke bekymre sig om, hvad andre vil tænke på din nye livsstil, det er en fejl, at mange rookie nørder gør. Nørder er ligeglade, der kan lide hvem, eller hvem der har den dyreste par sko. De bare ikke.
 2. 2
  Hvis du ikke har valgt din valgte emne, beslutte, hvad du gerne vil blive "besat" med. Tænk længe og hårdt, fordi du sandsynligvis vil bruge hele dit liv på dette emne. Det kan være så konkret som Marie Antoinette, så bredt som rum, eller du kan overveje et behov for at opfylde (f.eks Bill Gates udviklet den personlige computer). Hvis du vælger et bestemt emne, vil du blive forventes at vide mere om det, såsom præcise datoer for vigtige begivenheder.
 3. 3
  Abonner på en specialitet magasin eller tidsskrift. Nuts & volt, PC World, Mac World og Cinefex alle falder ind under denne kategori. Læs fra dækning til dækning, og i hvert nummer, ud pick mindst tre ord, du aldrig har hørt om før. Huske disse og forsøge at bruge dem ofte.
 4. 4
  Køb mindst tre små elektroniske gadgets. Klip disse på nogen praktisk del af dit tøj. Hold dig væk fra sådanne banale ting som MP3-afspillere, og få noget unikt som en Universal TV-fjernbetjening.
 5. 5
  Lær C + +, Java, Visual Basic eller andet programmeringssprog. Når du er fortrolig med sprog som C + +, Java, Python, Perl, osv., gå videre til Webbaseret programmering såsom javascript, HTML, XML, PHP, ASP og CSS. Gå ud over at lære at bruge sproget: fortrolig med historien om programmeringssprog, og hvad det kan bruges til i det virkelige liv. Hvis du bruger Facebook eller MySpace, lærer kildekoden til at skabe cool apps, såsom FBML.
 6. 6
  Lær så meget som du kan om computere og elektronik. Kend dit operativsystem indefra og ud, og studere andre operativsystemer som godt. Lær om, hvordan computere arbejde, hvis du kan, tage en fra hinanden og sætte det sammen igen. Lær at lave en computer ud af bunden og bygge en helt personlig computer på din egen.
 7. 7
  Læs, og ikke skimme og scanne, læse. Læse mindst ti klassiske bøger, såsom Les Miserables, krig og fred, eller Deutschland Ein Wintermärchen. Læs også bøger, der har at gøre med dit emne. Besøg biblioteket og få mindst seks bøger enten hører til dit emne, eller en klassisk bog (ovenfor). Gå derefter tilbage til biblioteket, når de er forfaldne og tage seks mere, etc.
 8. 8
  Watch kult klassikere som en ægte nørd. Det betyder, at du ser den originale Star Wars, Star Trek, Doctor Who, og Lord of the Rings.
 9. 9
  Få venner med andre nørder. Den bedste måde at blive den ene er at være venner med én. Sammen de to af jer kan lære og undervise hinanden mere om computere og elektronik, og man kan have det sjovt at gøre nørdede ting. Bedre endnu, få venner med flere nørder og deltage i aktiviteter sammen. Men ikke kun holde med nørder. Du vil være bedre stillet, hvis du har en bedste ven eller bedste venner, der er nørder, og et par (eller en masse), der ikke.

Tips

 • Der er masser af gode steder at købe specifikt nørdede tøj såsom ThinkGeek.com
 • Tænk på at være upopulær som en fordel. Du kan gøre alt det skøre ting du ønsker, og ikke behøver at bekymre dig om dit omdømme.
 • En universel TV-fjernbetjeningen er meget praktisk, med det du kan slukke på enhver tv-mærke. Meget nyttig for at slukke tv'er på Wal-mart når ikke-nørder tester videospil. Du kan købe dem for 15€ på Amazon.com

Advarsler

 • Hvis du ikke har tilladelse, skal du ikke hacke. Du kunne komme i store problemer.
 • Hvis du ikke er virkelig en nørd på hjerte, er det risikabelt at forsøge at blive ét. Du vil sandsynligvis ende med at blive en taber. Ægte Adorable Geekdom er kun opnås ved Naturals.

Ting du behøver

 • Penge
 • En computer med internet
 • TV med kabel (eller Hulu)
 • Nørdede tøj (men ikke sætte tape på de dele af rammen mellem linserne., Der forsøger alt for hårdt.)