Wkadk

Sådan køber og bære thong undertøj uden dine forældre at kende

Du har tryglede, peb og bønfaldt. Du har lovet at aldrig nogensinde bede om noget igen, hvis du bare kan købe en enkelt rem. Dine forældre har standhaftigt svarede, "Nej." Der er mange grunde til, at din mor eller far kan afvise din anmodning, men her er hvordan man kan købe og bære en rem uden dine forældre at kende!

Steps

Sådan køber og bære thong undertøj uden dine forældre at kende. Go shopping alene, så du ikke har din mor eller far at vide, hvad du køber.
Sådan køber og bære thong undertøj uden dine forældre at kende. Go shopping alene, så du ikke har din mor eller far at vide, hvad du køber.
 1. 1
  Go shopping alene, så du ikke har din mor eller far at vide, hvad du køber.
 2. 2
  Pick en simpel hvid rem, uden blonder eller noget, der vil holde ud, fordi så kan du skjule det med dine andre hvide undertøj.
 3. 3
  Betal med kontanter, så købet vil ikke dukke op på et kreditkort regningen.
 4. 4
  Makulere, rive op og / eller skylle kvittering, så dine forældre kan ikke finde den.
 5. 5
  Lav nogle andre tøj køb separat, og holde kvittering for disse forældre-godkendte poster. Kommer hjem med et ton af tøj, og ingen kvittering ser temmelig mistænkelige!
 6. 6
  Skjule remmen på bunden af større pose indeholdende de andre forældre-safe tøj. Smid posen fra lingeri butik, før du forlader mall.
 7. 7
  Vask dine delicates når dine forældre er ikke hjemme, så de ikke kan se, hvad der er i din vask. Hæng dem i dit soveværelse et sted, at de ikke kan se.
 8. 8
  Brug dem med omtanke! Må ikke bære dem med lav-rise jeans, der viser dem, når du bøjer over. Bær dem med shorts eller en længere nederdel. En kjole er også gyldige.
 9. 9
  Hvis du ønsker en anden rem efter dette, skal du gentage disse trin.
 10. 10
  Hold din hemmelighed sikker. Vær sikker på at se på de tips og advarsler, de er meget vigtige.

Tips

 • Hvis du beslutter dig for at bære en rem, sørg for at have et sted at skjule dem i, før du køber dem! Måske under alle dine andre undertøj ville arbejde, men ved også, at i en nødsituation, kan du sætte dem på et sikrere sted.
 • Undgå at fortælle folk om det. De kan spildes med dine forældre, eller endda spredt rygter om at du er provokerende og promiskuøs. Kun de mest betroede folk kan vide.
 • Prøv ikke at bære badesandaler, når de på din menstruation. Selv hvis du bruger tamponer, er det ikke en god idé.
 • For at holde remmen i at rulle, som du trækker op på sideremmene, gnide dine tommelfingre og tilbage (sørg for at lidt klippe dine hofter), som du trækker dem op.
 • Når du får mere komfortable med stropper, kan du ønsker at opleve med forskellige stilarter. Så gå til forskellige butikker for at se de stilarter, de tilbyder.
 • Hvis steder som Victorias Secret er alt for dyr for dig, så prøv Rue21. De har nice, bomuld, en dollar badesandaler i ryggen, og nogle sexet alligevel lidt dyrere dem også, sammen med bh'er og matchende stropper.
 • Hvis du ønsker en reel, top-notch rem, prøv Victorias Secret. Det kan være pebret, men din rem oplevelse har en bedre chance for at blive en god en.
 • Hvis det er muligt, køber to stropper første gang. Going af din almindelige undertøj størrelse, få en den størrelse, du tror du er, og en i en størrelse større. Størrelser 00-3 er som regel små, størrelser 4-7 er normalt medium, og størrelserne 8 + er næsten altid store. Disse kan variere afhængigt af din røv (og andre mere uhensigtsmæssig ting s) størrelse.
 • Hvis du er ældre (16 +) og allerede købe din egen undertøj, ikke tage nogen store skridt til at skjule den. Hvis dine forældre finde ud af, bare sige, at du ikke ønsker trusseindlæg linjer. Hvis du er moden og handle som det ikke er en big deal dine forældre er mindre tilbøjelige til at tænke, det er en big deal.
 • Hvis og når folk spørgsmålstegn dine grunde til at bære en rem, trussen-line undskyldning er ikke altid meget troværdige. I stedet kan du sige, det var en tør, og efter du opfyldte sagde Dare krav, du har besluttet at få mere, udelukkende til det faktum, at de faktisk er mere behageligt end almindelige undies (når du er vant til dem).
 • Hvis du bestiller dine badesandaler online, registrere en postboks.
 • Prøv at have en voksen samtale med dine forældre om det - udelader klynke og bønfaldt del. Forklar dine grunde til at ville ét, og at du vil betale for det selv og bære det ansvarligt. Hold din stemme meget rolig og sidde op høj. Måske tilbyde at gøre noget omkring huset, ligesom rydde op på dit værelse eller vaske bilerne. Folk gå nødder for den slags modne udtryk (og det virker senere i livet i job og relationer, også).
 • Hvis du er bekymret for at blive kigget på underligt for at købe stropper, tage venner. Hvis du ser nogen, du kender og bekymrer sig om udtalelse, foregive, du gør grin med dem, hvis du er bekymret for fra den person tjekker dig ud, have en mere selvsikker ven købe dem. ** Du og dine venner kan alle købe matchende dem og bære dem på de samme dage for at gøre det mindre akavet.
 • Thongs kan se virkelig tacky hvis ikke slidt rigtigt. Husk, at det bare kan se moden og aggressivt sexet, så hvis der er ikke hvad du går til at undgå dem.

Advarsler

 • Må ikke fortælle nogen i skolen om at bære en rem, hvis du vil have din hemmelighed helt sikker. Hvis du gør fortælle nogen, gør det en, virkelig troværdige ven. Må ikke vælge en on-igen, off-again ven, der kan fortælle nogen om hævn. Og det kunne gå rundt hele din skole, og i nogle skoler, der badesandaler forbudt. Så din ser på ikke flere stropper indtil du forlader huset og vrede forældre, plus en blæst omdømme.
 • Vask remmen før du bære det! Andre mennesker kan have prøvet på rem i et omklædningsrum, og de ​​kan være snavset.
 • Stropper, og alle andre former for undertøj, viser mindre, hvis du køber dem i en farve, der matcher din hudfarve.
 • Ryd din web browser historie for denne side, og søgesider, hvis du søgte efter 'thong. Dine forældre kan finde det, og finde ud af hvad du er op til. Hvis de er gode med computere, også rydde din web browser cache. Bemærk: Hvis dine forældre virkelig ville gå til at mængden af ​​problemer med at opdage, hvad du har gjort, du har mere at tale med dem om end iført badesandaler.
 • Bære nogen rem med en let farvet, tyndt stof kan tillade remmen at vise igennem, selv om det er den samme farve. Så kig i spejlet, før du bære badesandaler med noget lys farvet eller tynd.
 • Husk: Der er ikke sådan noget som en idiotsikker plan. Så selv hvis du følger hvert eneste skridt og bruge de tip, er der stadig en chance for din dækning vil blive blæst.
 • Pas på at komme i vane med at lyve for dine forældre. I denne alder, er at holde deres tillid hårdt nok. Du er virkelig bedre stillet med at modne samtale om ønsker remmen, og hvis de stadig ikke vil lade dig, bare suge det op og vente et par år, indtil du er 18 år. Ikke at kunne nogensinde gå ud eller gøre noget sjovt indtil da alligevel, fordi du løj er bare ikke det værd.

Ting du behøver

 • Penge til at betale for dine indkøb
 • En egnet lingeri butik
 • Betroede venner
 • Et sted at skjule din præmie