Wkadk

Sådan at fortælle, hvis en pige kan lide dig i skolen,

Der er forskellige måder at fortælle om en pige kan lide dig. Men hvis du er i high school eller college, der er visse måder at gå om det. Dette er en omfattende guide til at finde ud af, hvorvidt den pige, du har lyst til det på samme måde.

Steps

Sådan at fortælle, hvis en pige kan lide dig i skolen. Spørg hende om sig selv.
Sådan at fortælle, hvis en pige kan lide dig i skolen. Spørg hende om sig selv.
 1. 1
  Bare vær dig selv. Være selvsikker, holde dit hoved op, og se hende ind i hendes øjne. Hvis du er sikker på du kan gøre det første skridt.
 2. 2
  Spørg hende om sig selv. Typisk, folk elsker at snakke om sig selv. Spørg hende spørgsmål og få at vide hende. Hvis hun ikke kender dig eller ikke synes interesseret i deling, tilbage fra. Du ønsker ikke at komme ud som uhyggelig.
 3. 3
  Spørg hende et enkelt spørgsmål. "Kan jeg sidde?" Hvis hun ikke svare hurtigt, betyder det, at hun vil have dig til at holde omkring længere, fordi hun kan lide dig. Spørg hende noget, og hvis det er et hurtigt svar, hun ikke interesseret (vær forsigtig! Hun kan besvare hurtigt og stadig som dig, så du skal ikke automatisk tror, ​​hun ikke kan lide dig), eller hun måske bare være genert. Hvis det er en langsom svar til dig, betyder det, at hun er interesseret, og ønsker du at hænge længere, og er komfortabel med dig. Hvis hun kan lide dig, hun har lyst til at tale med dig mere end nogen anden person... medmindre hun spiller hårdt for at få. Også, hvis hun smiler, mens hun taler, eller siger ikke ja ikke ingen svar, det betyder, at hun er nervøs for, hvordan du vil dømme hende.
 4. 4
  Hun vil starte tilfældige samtaler med dig. Hvis hun kan lide dig, især hvis du ikke taler med hende for meget, vil hun forsøge at tale til dig og starte meget små samtaler. Hvis hun har et spørgsmål, notere, hvis hun går ud af sin måde at spørge dig i stedet for alle andre.
 5. 5
  Vær dig selv. Hvis hun strækker ofte, kan dette være et tegn på, at hun er nervøs eller føler behov for at bevæge sig, fordi du er rundt. Bliv ikke forvirret. Hun kunne bare nødt til at strække. Hvis hun gør det oftere, når hun er omkring dig, kan hun forsøge at få din opmærksomhed.
 6. 6
  Hvis hun går forbi dig og ser ikke på dig eller anerkender du det er fordi hun vil have dig til at tro, at hun ikke er interesseret. Kalde hendes navn og siger, "Hej." Hun smiler sikkert bare fordi hun er nervøs.
 7. 7
  Er hun lægger mærke til dig? Når hun taler til dig, siger hun dit navn en masse? Hvis det er tilfældet, betyder det, at hun vil have dig til at lægge mærke til, at hun kan lide dig.
 8. 8
  Sig noget tilfældigt til hende. Buse det på hende og blive ved med det, indtil hun bekendtgørelser. Chancerne er, hvis hun har selv en spormængde følelser for dig, vil hun smile og prøve at strække samtalen. Hvis hun bare giver dig en beskidte udseende og vender sig bort, det er okay, bare gå videre til næste trin.
 9. 9
  Vær sikker på at være rart for hende. Sørg også for, at du ikke gør hende tror, ​​du ikke kan lide hende overhovedet! Være høflig og gentleman-agtig.
 10. 10
  Hvis hendes venner ser på hende og derefter dig, eller når du taler til hende, hendes venner giver ser på dig og hæve deres øjenbryn, er dette også et godt tegn, og hvis nogen siger hun kan lide dig, er chancerne hun fortalte dem, fordi Hun håbede, du ville finde ud af. Må ikke bekymre dig, hvis hendes venner ikke agerer anderledes omkring dig, kan hun ikke have fortalt dem.
 11. 11
  Hvis du sidder diagonal fra hende i klassen, vil hendes knæ eller skuldre understreges mod dig. Eller hvis du sidder over for hende, vil hun blive vinklet ind mod dig. Det betyder, at hun kan lide dig, og ønsker at komme tættere på dig.
 12. 12
  Hvis du sidder ved siden af hende, og hun har hendes ben krydset over og hendes krydsede over benet mod dig kan betyde, at hun er tilpas i dit selskab og kan lide at tale med dig.
 13. 13
  Hvis du sidder bag hende, vil hun læne sig tilbage på sin stol, og forsøge at få din opmærksomhed (for eksempel kopiere dine vaner) og vil lede efter måder at vende rundt og se på dig (passerer en opgave tilbage, hun ' ll vende rundt og se på dig).
 14. 14
  Et andet tegn på, at du kan fortælle, hvis en pige kan lide dig er, hvis hun smiler, hver gang du komme og tale med hende.
 15. 15
  Spørg hende ud og se, hvad hun siger. Få det ud af vejen! Hvis hun kan lide dig, vil det spare en masse for at køre rundt efter hende.
 16. 16
  Hvis du kan lide hende, give hende hints om myspace eller facebook, siger. "Jeg er altid tænker på hende", og hvis hun spørger dig, "Hvem kan du lide?" fortælle hende, at det er hende, eller du kan sige, at hendes navn starter med et (bogstavet hendes navn starter med), og få hende til at tænke lidt, før du fortæller hende. Dette er en rigtig god flirt metode, men kun gøre dette til et punkt, fordi de fleste piger som fyrene til at komme lige ud med det.
 17. 17
  De fleste chat-servere har "usynlige" funktioner, så hvis pigen er online, chatte med hende lidt, så fortæl hende, at du nødt til at gå, ved hjælp af usynlige funktion. Hvis hun logger af, eller bruger den usynlige funktion, så det er en stor tip, at hun kan lide dig.
 18. 18
  Læg mærke hendes bevægelser. Hvis hun leger med hendes pandehår, rykke på hendes hår, leger med hendes hår, eller justering hendes tøj, når hun taler til dig, hun sandsynligvis lide dig. Piger synes at få nervøse omkring den fyr, de kan lide. Hvis hun ikke kan se dig i øjnene, er det et tegn på noget godt. Det betyder blot, at hun virkelig kan lide dig, og ønsker at se godt for dig, eller hun er meget nervøs omkring dig.
 19. 19
  Vær opmærksom på, om hun ændrer hendes kropsholdning, når du indtaster klassen. Dette er et konkret tegn.
 20. 20
  Prøv og få hendes e-mail og derefter foretage endnu en e-mail, har intet at gøre med dit navn og send hendes e-mails siger, at du kan lide hende, men ikke fortælle hende, hvem du er, eller spørge hende, om hun kan lide dig, men ikke fortælle hende du er den person, der spørger. Gør det ikke for meget, fordi hun måske begynde at tænke nogen er stalking hende, og du ikke ønsker det.
 21. 21
  Her er en fantastisk tip, som hun kan lide dig. Når du taler med hende (på forhånd) har din ven gå op og sige, "Hej." Hvis hun siger, "Hej", og vender tilbage til dig, at hun enten ønsker din opmærksomhed, eller vil have ham til at forlade, så hun kan fortsætte.
 22. 22
  Bemærke, når du drille hende. Hvis hun har en hård tid på at tænke på et comeback hun sandsynligvis kan lide dig, men ønsker ikke at gå længere, så hun ikke fornærme dig.
 23. 23
  Må ikke tale med hendes bedste ven overmenneskeligt, da dette kunne antyde, at du måske kan lide hendes bedste ven, og det er ikke et godt tegn! Piger kan få jaloux.
 24. 24
  Når du er i gangen, så prøv at gå et par skridt foran hende. Hvis hun kan lide dig, vil hun gå hurtigere at indhente dig. På den anden side, hvis hun går foran dig, og hun går virkelig langsomt, er det fordi hun vil have dig til at fremskynde og gå ved siden af ​​hende. Hvis hun sinker bag dig, ikke tager dette som et tegn hun ikke kan lide dig! Hun er nok bare nervøs.
 25. 25
  Hvis du taler med hende i klassen og hun er stille og hurtig tale, men du taler til hende på telefonen eller noget, og hun er alt højt og ikke nervøs, kan hun lide dig.
 26. 26
  Læg mærke til, når hun sidder ved dig i klassen. Hvis hun forsøger at handle sjove omkring dig, så er der måske helt sikkert være noget der.
 27. 27
  Stå op et par gange i klassen. Se om hun følger i din retning. Hvis hun gør, gør ikke dette mange gange. Ellers kan hun mærke til, hvad du gør.
 28. 28
  Hvis hun ser på dig, og siger ikke noget, så hun venter på dig til at sige noget for at starte samtalen, eller give et enkelt tegn til at lade hende vide, at du bemærker hende, som en bølge og smil. Hvis hun gør det samme igen, hun sandsynligvis lide dig.
 29. 29
  Hvis du og hende har begge myspace / facebook konti, og hun begynder at chatte med dig inden for fem minutter af din ankomst online, og det sker et par gange, det er et godt tegn. Det betyder, at hun ser chatten listen og venter på at komme online. Men hvis hun ikke gør det hver gang, så fortvivl ikke, hun er nok bekymret for aflytning du eller ser nøjeregnende.
 30. 30
  Hvis du har kendt hende i lang tid, så hvis hun kan lide dig, vil hun begynde at ændre hendes adfærd, ubevidst eller bevidst. Hun kan blive en "bedre" person eller begynder at kopiere nogle ting, du gør som et forsøg på at imponere dig. Dette er også en god måde at finde ud nogenlunde hvor længe hun har ønsket dig.
 31. 31
  Hvis du er venner, og hun går til dig med alle hendes problemer, det viser hun har tillid til dig, og ønsker du at være en del af hendes liv. Tag op på disse problemer, og forsøge at hjælpe hende med at løse dem. Tilsvarende, hvis du går til hende for dine problemer, og hun viser en tvangspræget 'mor høne' bekymring, og virkelig forsøger at løse ethvert problem, hun enten kan lide dig, eller du er meget gode venner.
 32. 32
  Hvis du spiller et online spil og hun er din ven på spillet, kan hun begynde at sende dig en masse gaver. Dette kan eller ikke kan betyde, at hun kan lide dig. En god måde at tjekke ville være enten at lave flere konti med falske navne og tilsæt hende, siger du vil tilføje mig til spillet, eller spørg en kammerat til at tilføje hende i spillet. Hvis hun sender dig måde flere gaver, end hun sender til din kammerat / din kopi-konto, hun sandsynligvis lide dig.
 33. 33
  Hvis du chatter, når der er en pause, siger noget lignende, "luv u", og se, hvor lang tid det tager for hende at svare. Hvis hun svarer straks med "<3 dig tilbage", eller noget lignende, hun sandsynligvis tror du mener det i form af venskab og ikke kærlighed. Hvis hun svarer efter en lang pause, betyder det, at hun er i tvivl om sine følelser, og hun måske kan lide dig, så hun tager lidt tid til at sortere sig ud. Hvis du forsøger dette, og den næste dag i skolen, hun optræder shyer end normalt eller måske lykkeligere end sædvanligt, kan dette vise at hun er interesseret, og du har fanget hendes opmærksomhed.
  1. Hvis du sidder i nærheden af ​​hende, men ikke meget tæt på hende i en fri session, snakke en lille smule højere end sædvanligt. Hun kan synes at være at læse en bog, men hvis hun ikke vende siderne, og hvis hendes hoved er drejet lidt mod dig, kan hun forsøger at lytte til, hvad du siger. Sig noget sjovt, og hvis hun smiler lidt eller klukker, er det næsten 100 procent sikker på, at hun lytter til dig, og derfor kan lide dig, eller i det mindste er interesseret i dig. Tilsvarende, hvis hun har en lærebog åben og "skriver" men hun synes ikke at være opmærksom på, hvad hun skriver, kan hun lytter til dig (det er ganske vanskeligt at få øje på).
 34. 34
  Hvis du får hende til at grine, og hun lægger sit hoved på din skulder og lægger sin hånd over din der er en god chance for hun kan lide dig.
 35. 35
  Hvis hun er ludende med hovedet i sine arme, eller hendes hår skjuler hendes ansigt, er opmærksomme på, hvilken vej hendes stol vinkler, og hvilken vej hendes ansigt peger. Hun kan forsøge at snige peeks på dig.
 36. 36
  Hvis du er i frokost og hun stirrer på dig fra tid til anden måske smiler fra her til der, hun er nok i dig. Eller hvis en af ​​dine venner er også venner med hende, og du gåtur ved at tale med ham / hende, at hun kunne se på dig og smile eller hun vil se på ham / hende med en vred udseende.
 37. 37
  Kontroller at se, om hun flirte. Er hun røre eller lege med dit hår? Hvis du sidder ved siden af ​​hende, er hendes knæ røre din? Er hun smile til dig en masse? Er hun griner hele tiden? Har du fange hende kigger på dig? Disse er nogle temmelig indlysende flirter.
 38. 38
  Bemærk! Hvis en pige har ønsket dig i lang tid, kan hun ikke gøre disse ting længere. Hun vil sandsynligvis stadig se på dig fra tid, men de vil være mere diskret. De bliver bedre til at skjule deres følelser, og smag du vil være en accepteret del af deres liv. Så hvis hun ikke åbenlyst erklære sin kærlighed til dig, betyder det ikke, at hun ikke er interesseret. Grave dybere!
 39. 39
  Drille hende lidt, men ikke for meget. Også, hvis du kender hende yndlingsdyr, så sige noget om det, og derefter smile til hende.
 40. 40
  Få at vide hende meget godt, så spørg hende ud, men ikke sige, "kan du lide mig?" fordi du vil flipper hende ud.
 41. 41
  Hjælp hende ud og gøre ting med hende! Hvis hun siger: "Jeg vil virkelig gerne se, at film!" sige "Hey, Me too måske kan vi gå se det!" Nogle gange vil det fungere kun gøre det, hvis du har kendt hende i et stykke tid, og hun er komfortabel med dig.
 42. 42
  Hun stirrer på dig. Det er et fingerpeg. Også, hvis hun altid taler om dig med sine venner, at hun er sikkert knusning på dig. Hvis du virkelig ønsker at vide, skal du bare bede hende eller hendes venner! Hvis du er bange for, så spørg en af ​​dine venner til at spørge sine venner.
 43. 43
  Hvis du kan lide hende, men du er ikke sikker på, om hun kan lide dig tilbage, gå til en af hendes bedste venner og få dem spørge hende, hvem hun kan lide. Hvis de siger, at hun kan lide dig, så spørg hende ud!

Tips

 • Vis hende, at du ligeglad med, om hun ser ensom eller trist. Bare sørg for at hun ikke er gal og spørger hende, hvad der er galt, eller hun vil få endnu mere gal.
 • Hvis du spørger hende, hvad der er galt, og hun siger ingenting, hun vil have dig til at give hende lidt mere opmærksomhed. Dette er, når du sætter i spørgsmål som, "C'mon, du har ikke været handler dig selv i dag. Noget er helt op." Hvis hun reagerer, holde ud på det, indtil hun åbner op til dig. Det vil hjælpe hende med at få tillid til dig, hvis du kan få hende til at fortælle dig, hvad der er galt og ikke fortælle nogen, hvis hun ikke siger til nogen. Sørg for ikke at gøre hende vred spørge hende, hvad der er galt. Lyt til ændringer i banen i hendes stemme.
 • Hvis pigen stirrer på dig, hun har et crush på dig. Hun kunne være genert, så gå over og sige noget lignende, "Hey, hvordan går?" eller "Hvordan har du det?"
 • En pige altid lide en fyr, der er interesseret, hvad hun er i, Spørg hende om hendes yndlings ting. Såsom sport, aktiviteter, yndlingsfarve, og meget mere. Hvis du spørger hende, "Hvad er dit foretrukne farve?" Og hun siger "blå". Være som "Oh cool! Det er en af ​​mine yndlingsfarver også." Men du behøver ikke sige det nøjagtige samme farve, medmindre dens sande eller hun vil tænke din bare lyve, hvis du bruger den til meget på de foretrukne spørgsmål. Piger elsker fyre der ligner dem forsøge at forholde sig til hende så meget som du kan! Og gør hvad hun er interesseret i! Må ikke være genert over det og gøre så meget som du kan for at få hende endnu mere interesseret i dig.
 • En stor ting at gøre, er, før 1. periode starter, er at gå forbi hende, når shes på hendes skab eller hænge ud med sine venner. Hvis hun siger "Hej" til dig, når du går forbi det er et godt tegn, at hun er interesseret i dig. Dette også holder dig i hendes sind under andre tidspunkter, hvor hun bare ser dig i timerne. Du kan gøre det hver dag. Hvis hun spørger dig, hvorfor du alle måder walk ved bare fortælle hende, at dens den rute, du nødt til at tage for at komme til klassen. Også når hun siger "Hej", være opmærksom på hendes kropssprog.
 • Realiseringen en pige griner kan hjælpe, men nogle piger ikke bare kigge efter sjove fyre, de ser for, hvad de føler sig "forenelig" med. Hvis du kan lide en pige, og hun sidder ved et bord med en af ​​sine venner, og kigger på dig gå over og sige "hej" og introducere dig selv. Hun vil begynde at spørge dig en flok tilfældige spørgsmål, bare fordi hun ønsker at kende dig. Efter der er over med at få op og forlade. Hun vil kalde dit navn snart din forbipasserende hende. Hvis hun der får hendes nummer og derefter kalde hende eller hun vil ringe til dig. Når det sker et par gange spørge hende ud på en date.
 • Hvis du ikke kan lide hende stadig være venlige, men prøv ikke at lede hende på

Advarsler

 • Hvis du også gerne den pige, du skal fortælle hende, hvordan du føler. Hvis du fortæller hende, hvordan du føler, hun vil føle, at du har tillid til hende. At have en pige tillid, du er en god ting. Hun vil sandsynligvis stole på dig, hvis du har tillid til hende. Hvis du kan lide en pige, du skal sidde så tæt på hende, som du kan i enhver klasse.
 • Hvis du ved et uheld støde hende, og hun smiler og siger sin okay, siger ikke undskyld efter! Hun har allerede tilgivet jer!
 • Må ikke fortælle sårende vittigheder eller være sarkastisk hele tiden. Det kan gøre piger mindre interesseret i dig, nogle gange kan de endda græde.
 • Hvis du kan lide hende ikke undskylde dig selv i de første 10 minutter eller hun vil synes du er ikke interesseret og tilbage fra.
 • Er hun skælde? hvis pigen du kan lide en tendens til at skælde ud omkring dig, eller ikke kan lempes, kan dette være et sikkert tegn på hendes lide dig, også hvis hun fidgets med hendes hår, bider sig i læben, og hvis hun peger hendes ben mod dig, kan disse symptomer være en potentiel yes!
 • Hvis du har været venner med pigen et stykke tid, være forsigtige med at fortælle hende, du kan lide hende. Det kan ødelægge dit venskab, hvis tingene går galt.
 • Hvis hun ønsker et knus og du kan lide hende, være en til at komme op og give hende et knus. Dette vil vise hende, at du holder og ikke doven.
 • Hvis hun er genert tager tid at åbne hende op, ikke kommer farende ind
 • Må ikke stilk hende, vil dette gøre hende bange og mister al interesse.
 • Selv om disse tegn er legitime, hver pige er anderledes. Så du skal ikke miste modet, hvis hun ikke gælder for nogle af disse tegn.
 • Også hvis hun rammer dig ikke ramte hende tilbage dette vil gøre hende undgå dig
 • Hvis du kommer i dårligt humør, og hun er der, vil det gøre hende til at føle som om du ikke kan lide hende, og vil forårsage hende til at holde sig væk fra dig.
 • Må ikke gå for telefonnummer indstilling, medmindre du kender hende og hendes familie godt, fordi forældre vil reagere på dig ringer gennem drilleri, hvilket kan tilskynde vrede mod dig. Ikke at nævne, at nogle piger se fyre beder om deres telefonnumre som "stalkere", medmindre de kender dem godt i forvejen. En bedre vej til at kommunikere med pigen i starten af ​​forholdet er via online messaging-klienter (dvs. MSN, AIM, osv.) eller sociale networking websites (dvs. Facebook, MySpace), da dette er en langt mere afslappet form for kommunikation og tillader pigen en vis grad af kontrol (for eksempel, hvis de føler sig truet eller irriteret, kan de blot lukke chatten, eller blokere brugeren, som tilføjer en grad af sikkerhed, og det vil give dem mulighed for at slappe mere).
 • Hvis du ikke kan lide pigen og tale med hende en masse, så hun kan få den forkerte idé
 • Hvis du sidder alene og hun er ved siden af ​​dig, ikke ser optaget eller træt og deprimeret. Det vil afskrække hende til at komme op og tale med dig. Smile til hende. Men hvis du er, det er okay, fordi hun kunne komme op og prøve at trøste dig eller spørge dig, hvad der er galt. Hvis hun gør det, kan det betyde at hun kan lide dig. Men mange mennesker ville gøre det, hvis man ser emo.