Wkadk

Sådan at tale med din knuse, hvis han ved, at du kan lide ham

Det kan være svært at have en samtale med den fyr, der kender dig som ham. Det er ikke enden af ​​verden. Her er et par tips til at holde tingene cool og måske endda tiltrække ham.

Steps

Sådan at tale med din knuse, hvis han ved, at du kan lide ham. Find ting, du har til fælles.
Sådan at tale med din knuse, hvis han ved, at du kan lide ham. Find ting, du har til fælles.
 1. 1
  Handle normalt. Det lyder hårdt, men hvis du bare handle og gøre tingene på den måde, du normalt gør, når du er omkring ham, vil han ikke se nogen grund til at handle anderledes. Det vigtigste her er at sætte ham på lethed.
 2. 2
  Find ting, du har til fælles. Nu da han ved, at du kan lide ham, odds er han mener der er temmelig cool. I det mindste han har fået nogle ekstra tillid til sig selv, og han har dig at takke, så du har fået en stor chance for at blive gode venner med ham, og mere end venner, hvis du spiller dine kort rigtigt. Så få ham til at tale om sig selv, finde ting, de to af jer kan både tale om. Det kan være alt: seneste film, hans og dine hobbyer, lærere og klasser, musik osv.
 3. 3
  Altid, altid smiler. Det sætter ham på lethed og lader ham vide, at du nyder at være omkring ham. Hvis du ikke tror, ​​du har en god leder smil, øve gøre ansigter i spejlet (pinligt, ja, men det virker), indtil du er sikker i alle dine udtryk. Når du har fået muskel-sekvenser ned, du er alle indstillet.
 4. 4
  Ansæt et par fine tricks til at tiltrække ham uden at gå for langt, og krybende ham ud. En rigtig god en er at, mens du taler, skal du kigge ind i hans øjne for en anden, så kig væk og smiler og rødmer hvis du kan klare det. Måske snurre rundt eller fastsætte dit hår med den ene hånd. Han ved allerede, du kan lide ham alligevel, kan man lige så godt være sød ved det.
 5. 5
  Hvis du virkelig ønsker at flirte, finde undskyldninger for at røre ved ham, især hans overarme. En beroligende tap, en legende punch, noget lignende vil helt sikkert gøre ham til at føle mere maskulin, og fyre virkelig lide det. Også ting som at spille med dit hår eller slikke dine læber lidt er gode måder at flirte. Men du behøver ikke gøre ting som at alt for ofte, han tror måske du keder, eller har brug for Chapstick eller noget lignende.
 6. 6
  Hvis han er med sine venner, så lad ham få plads. Sørg også for, du taler med dine venner samt ham eller han måske tror du ikke meget social. Glem ikke, at han kunne være så nervøs som du er.
 7. 7
  Må ikke flipper ud eller noget, han måske tror, ​​du er underlig!

Tips

 • Personlig hygiejne er et must. Du kender rutinen:, brug deodorant, holde din hud glat og fugtet, og bruge en smule makeup og / eller parfume, hvis du er i det, men ikke for meget. Hvis du bruger parfume, er det nogle gange virker, hvis du sprøjte det på enderne af dit hår, så når du forlader han kan lugte parfume, og hvis det virker rigtigt, vil han ikke have dig til at forlade.
 • Det er bedre at flirte og snakke med ham, når hans venner er ikke rundt. Han vil ikke føle så meget pres og hans venner kunne være ryk, der gør nar af ham / dig, når de ser ham med dig. De kan drille ham om dig, og så vil han ikke ønsker at være omkring dig på grund af det.
 • Vigtigst være dig selv. Hvis han ikke kan lide dig for hvem du er, bør du ikke være interesseret i ham. Kan du ikke lide alt, hvad han kan lide, og ikke ændre dig selv for ham. Hvor længe bliver du nok holde simulerer up? Og så har du en hjerteskærende bryde op.
 • Må ikke handle nervøs omkring ham, det er et afslørende tegn, du knusning, og det kan flipper ham ud. Bare handle som han er din ven, intet mere eller mindre.
 • Aldrig handle for ned. Hvis din bummed om noget andet og kukkelure om det hele tiden, vil det få ham trist for og gøre ham tror, ​​at din altid sørgeligt om noget.
 • Hvis din mere af en sporty pige eller omvendt, så sørg for at du ikke handler om ham som du, han vil have dig til. Det vil helt sikkert gøre dig til at ligne din forsøger alt for hårdt.
 • Bare vær dig selv, og hvis du og ham er gode venner derefter handle normal som du ville gøre med enhver anden person, og han vil føle sig mere trygge omkring dig.
 • Hvis du skulle ske at få hans nummer, ikke kalde ham hver dag uden grund. Bare kalde ham hver gang i et stykke tid, hvis du ønsker at hænge ud. Hvis du er nervøs, så ring og spørg ham, hvad lektier er, og sidespor samtalen til noget andet.
 • Hvis de populære børnene finde ud af, du kan lide ham, kan de forsøge at sætte jer to sammen. Hvis dette sker, kan han føle sig akavet omkring dig. Han kan finde ud af, du kan lide ham, og han vil spørge dig ud!
 • Sørg for populære eller sladder børn ikke finde ud af.
 • Hvis du allerede har spurgt ham ud og blevet afvist, smiler til ham hver gang du ser ham. Dette vil lade ham vide, at der er ingen hårde følelser.
 • Bær tøj, der smigre dig, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvad du ser ud. Må ikke klæde uretmæssigt: du vil have ham til at lide dig for hvem du er, ikke for din krop. Hvis du er en jeans og t-shirt kinda pige, slid pænere tees, og måske nye jeans. Hvis du ikke kan få nye jeans eller t-shirts, fordi din mor / far ikke vil købe dem, så find nogle sparkly perler og sy derefter på lommerne på dine jeans! Eller, for t-shirts, lave en beading tråd på den forreste åbning.

Advarsler

 • Må ikke flipper ud hver gang han taler til dig. Jeg ved, at du ønsker at flipper ud og fortæl dine venner, ASAP, men du er nødt til at spille det cool.
 • Må ikke flirte så meget, at han tror, ​​han kan drage fordel af dig.
 • Må ikke bære alt for meget makeup eller parfume, nogensinde. Han vil synes, du er flirte og skræmme ham væk.
 • Må ikke flipper ud, hver gang han går forbi. Det vil bare give dig uønsket opmærksomhed. Plus det måske flipper ham ud, og han tror måske, at din underligt.
 • Hvis hans venner er jerks til dig og kan lide at drille dig til at kunne lide ham, så prøv at handle chill. Prøv at tale med den fyr du kan lide, når hans venner er ikke rundt. Det bedste er bare at smide en hurtig "Hey eller Hi" på ham, når han passerer dig ved i gangen.
 • Må ikke flipper ham ud ved at tale om din ex-kæreste (r). Hvis han taler om hans ex og lyde forstyrret, han er ikke over hende. Må ikke gøre din flytning så fordi han kunne bruge dig til at komme tilbage på hende. På den anden side, hvis han lyder stolt lignende, "Jeg er så glad for jeg dumpede hende, hun er sådan en freak!" Det kan betyde, at han brugte hende, så pas på. Endelig, hvis han lyder så som så, så det er ikke en big deal (hvis det gør dig utilpas, bare gå væk. Han vil ikke tænke noget, hvis du gør).
 • Må ikke spørge ham for meget om tidligere forhold. Han tror måske, du leder efter virkelig specifikke ting i en fyr, og det lyder som en baggrund check.
 • Må ikke antage, at han kommer til at lide dig tilbage, arbejde din vej mod at viden, fordi hvis du siger "Hej, jeg ved, du kan lide mig." så han kommer til at tro, at hun har et crush eller han vil blive forvirret.
 • Også hvis du begynder at flirte med den fyr, du vil, holde styr på, hvem du fortæller, fordi nogle mennesker som, hvad du forsøger at få og måske vil forsøge at tage det væk fra dig. Flirt væk, men altid se din ryg.
 • Hvis han er ældre end dig (adskillige år forskel), og han knus dig og rører dig, så skal du ikke køre ud og være genert, bare gå det ud og handle normalt, så han ikke vil synes, du er besat. Han kan bare være at være venlig.