Wkadk

Hvordan til at bede en pige til at prom eller hjemkomst i en sød måde

Kom en pige at gå til en dans med dig er temmelig let, men beder hende på en kreativ måde, at hun er sikker på at huske er en smule mere udfordrende. Her er hvordan du gør det på en sød og nuttet måde!

Steps

Hvordan til at bede en pige til at prom eller hjemkomst i en sød måde. Skriv en note, der beder hende om at prom.
Hvordan til at bede en pige til at prom eller hjemkomst i en sød måde. Skriv en note, der beder hende om at prom.

Metode én: bryde isen

 1. 1
  Skriv en note, der beder hende om at prom. Øverst skriver "Nu da vi har brudt isen, vil du gå til Prom / Homecoming med mig?" Vær sikker på at medtage hendes navn eller andet sted, så hun ved helt sikkert, at du spørger hende, og tilmelde dit navn i bunden.
 2. 2
  Laminat noten. Laminat noten med plastik, så det vil ikke smelter eller brud i de næste trin.
  • Eller, hvis du ikke har tid til at laminere det, sætte det ind i en plastikpose sandwich taske. Hvis du nødt til at gå med denne metode, så prøv at gøre det lidt mere romantisk ved at sætte rosenblade eller slik i posen med note.
 3. 3
  Find en klar plast bin. Grave rundt dit køkken for en stor plastik skål med låg. Eller samle en op i supermarkedet - de er som regel markedsføres som beholdere til madrester.
 4. 4
  Sæt noten i beholderen, og fyld den med vand. Husk, at vandet vil udvide en lidt som det bliver is, så ikke fylde det hele vejen til toppen.
 5. 5
  Fryse beholderen. Efterlade den i fryseren natten over bør gøre det trick.
 6. 6
  Giv hende beholderen. Har en ven levere det til hende, eller lade den stå i et sted, du ved, at hun kan finde den. Bare vær forsigtig, at du ikke lade det sidde så længe, ​​at det smelter! Da hun får det, vil hun nødt til bogstaveligt bryde isen for at komme til noten.

Metode to: balloner

 1. 1
  Køb nogle balloner. Hvor mange du får, afhænger af, hvor du vil blive forlader dem. Hvis du kommer til at efterlade dem i sin bil, få fire eller fem, hvis du vil være lade dem stå i et rum, ligesom hendes soveværelse, få syv eller otte.
  • Pick et farveskema. Hvis du kender denne pige elsker lilla, få balloner, der er forskellige nuancer af lilla. Hvis du er begge virkelig i skole ånd, vælg din skole farver. Eller, hvis du er på et tab, kan du ikke gå galt med pink, rød og hvid.
 2. 2
  Put søde elementer i de tomme balloner. En af ballonerne får brug for en seddel med dit navn på det, så hun ved, hvem der spørger hende. Må ikke bare lade de andre tomme, skønt! Prøv at fylde dem med disse ting:
  • Individuelt indpakket slik, ligesom Kisses
  • En lille
  • Et billede af jer to sammen
  • En lille gave, som et armbånd eller en anden nipsting hun kan bære til dans
 3. 3
  Sprænge balloner. Blæse dem op selv, eller tage dem ned til din lokale købmand eller blomsterbutik, og bede for dem at blive fyldt med helium. (Bare advare personen bag skranken at ballonerne har små elementer i dem!)
  • Binde bånd ved udgangen. Hvis du fylder dine balloner på en butik, vil de gøre det for dig. Hvis du gør det selv, selv om, bare binde et bånd omkring slutningen af ​​ballonen, og bruge en saks til at krølle enderne. Se Hvordan til at krølle bånd for mere hjælp.
 4. 4
  Skriv noten. Sig noget lignende "[Pigens navn], du gør mig lettere end luft. Gå til Bal / Homecoming med mig?" Tape en nål eller kanyle til noten, så hun ved, at hun har til at poppe balloner.
  • Hvis du gik til en blomstret butik for at fylde ballonerne, spørg hvis du kan have en pin med en farvet ende, som blomsterhandlere bruger til corsager.
 5. 5
  Lad balloner, hvor hun finder dem. Du kan bede sine forældre, hvis du kan forlade dem i hendes værelse, eller du kan få en af ​​hendes venner til at hjælpe dig med at efterlade dem i sin bil.

Metode tre: stearinlys

 1. 1
  Få tilladelse først. For denne metode, vil du blive belysning elementer på brand i hendes forældres indkørsel, og intet ville være mindre romantisk end hendes far sprænge dig, før hun ser meddelelsen. Ring eller kig forbi hendes hus, når du ved, at hun ikke vil være der, og lad hendes forældre ind på planen. De kan endda hjælpe distrahere hende, mens du bliver sat op!
 2. 2
  Køb en pose te stearinlys. Små te stearinlys, der er korte og runde, kan købes på de fleste håndværk eller hjemme forbedring butikker. Du skal bruge en masse at stave et ord, så køb en pose på 50 til 100.
 3. 3
  Få en enkelt rose. Spørg blomsterhandler til at trimme eventuelle torne og binde en smuk bånd omkring det. Eller, hvis du ved, at hun foretrækker en anden blomst over roser, få det i stedet.
 4. 4
  Arranger stearinlys i hendes indkørsel. Vent til efter mørke, og derefter bevæge sig i at arrangere stearinlys, før du tænder dem. Tag et skridt tilbage og sørg for at de ser godt før du går videre til næste trin.
  • Hvis du spørger hende til Prom, stave "PROM?" med spørgsmålstegn. (Store bogstaver er generelt lettere at skrive ud med stearinlys.)
  • Hvis du spørger hende til en anden dans, stave hendes navn i stedet. Dette virker godt for noget som Homecoming, som ville tage en masse stearinlys og en lang indkørsel.
 5. 5
  Tænde stearinlys. Når alt er lagt ud, lyse dem op!
  • Dette skridt vil gå meget hurtigere, hvis du har en langskaftet lysere, men en regelmæssig lighter og tændstikker vil arbejde, også.
 6. 6
  Stå bag bogstaverne med din rose. Sørg for at du ikke er i vejen, så hun kan se alle de stearinlys.
 7. 7
  Få hende til at komme udenfor. Tekst eller kalde hende til at lokke hende udenfor, så hun kan se beskeden. Eller hvis forældrene hjælper dig ud, få dem sende hende udenfor på en opgave som at bringe i skraldespande, så snart de ved, du er klar.
 8. 8
  Giv hende et sekund for at læse meddelelsen. Må ikke træde frem med det samme - lad den gestus synke i, og nyd den overraskede (og forhåbentlig glade) ser på hendes ansigt.
 9. 9
  Træd frem og spørge. Når hun har set lysene, gå frem, tilbyde hende rosen, og spørge, om hun ville gøre dig den ære af at gå til dans med dig.

Metode fire: kridt besked

 1. 1
  Tjek vejrudsigten. Denne metode vil ikke fungere, hvis det kommer til at regn eller sne i næste uge, så sørg for du er indstillet til solrige himmel.
  • Vær forsigtig med sprinklere, også. Du kommer til at efterlade hende en besked i fortovet kridt hver morgen for et par dage, og du ikke ønsker din smukke arbejde slettet af en tidsindstillet sprinkler. Hvis du skal skrive på sine forældres indkørsel, kalder dem på forhånd og nævne sprinklere, mens du spørger tilladelse.
 2. 2
  Kom op med hele meddelelsen. Du kommer til at sprede det ud over fire eller fem dage, så skriv noget, som du nemt kan rummet i dele.
  • For eksempel kan du skrive en lille kuplet som "Så du bære en kjole / Og jeg vil bære et jakkesæt / Med dig som min Prom dato / Vi vil være frygtelig sød!"
  • Det advarer hende, at en invitation sker, så hun er mindre tilbøjelige til at acceptere et andet tilbud i mellemtiden.
 3. 3
  Skriv beskeden i fortovet kridt. Placer den, så hun er sikker på at se det, når hun forlader huset for at gå i skole.
  • Gå tidligt i morgen. Det vil tage nogle engagement, men hun vil blive imponeret senere. For eksempel, hvis du kender hun får op på 6 for at blive klar til skolen skrive beskeden på 5:30. Det at være venter hende, når hun vågner!
  • Må ikke underskrive dit navn. Du kommer til at efterlade hende i spænding indtil allersidste dag.
  • Vær kreativ! Tegn blokbogstaver og tilføje rammer eller små Doodles. Hvis du ikke er den kunstneriske type spørg en talentfuld ven til at hjælpe dig.
 4. 4
  Skriv en ny meddelelse på samme sted næste dag. Fortsæt med dette i et par dage, indtil du kommer til slutningen af ​​meddelelsen.
  • Ophold snigende. Nu er hun kender nogen kommer, så du bliver nødt til at gå ud af din måde at undgå at blive fanget i den handling kridtning hendes indkørsel. Hvis du startede ud ved at gå tidligt i morgen, ændre det op og skriv beskeden sent om natten i stedet.
 5. 5
  Gå stort på den sidste dag. Gør denne ene din Mangum opus! Tegn det på et ekstra stort område eller bruge mere tid tilføje mere udsmykning.
  • Være sød. Du kan bruge denne lejlighed til at fortælle hende lidt om, hvordan du føler ved at skrive noget lignende, "Ashley, Du er den smukkeste pige, jeg kender. Gå til Prom med mig?"
  • Tilmeld dit navn. Dette er det store afslører! Tilmeld din endelige kridt besked og sørg for at det er stort nok, at hun ikke kan gå glip af det.

Metode fem: skattejagt

 1. 1
  Hverve hjælpe. En skattejagt kan være en kompliceret operation, men pay-off er stor, hvis hun værdsætter, at du gik til et væld af indsats. Få en af ​​hendes involverede venner, og sørg for du har masser af back-up på din ende.
  • Spørg en af ​​hendes venner til at gå med hende. Fortæl hende, ven, hvad der foregår, og bede om hjælp at sikre, at pigen får gennem skattejagt. Hendes veninde vil sandsynligvis være mere end glade for at hjælpe! Plus, det er sjovere for pigen, du spørger, om hun har en anden til at gå med.
 2. 2
  Opsæt en rute. Før du skriver ud spor, beslutte, hvor du vil have hende til at gå. Her er et par forskellige ideer:
  • Hvis hun kommer til at blive gå, holde sig til kvarteret umiddelbart omkring hendes hus eller din skole.
  • Hvis hun kan have en ven køre hende, spredt ud lidt til sjove vartegn rundt i byen, som parker eller caféer.
  • Beslut på den sidste plads. Dette er den vigtigste planlægning beslutning - hvor vil du ønsker at være, når du rent faktisk beder hende til dans i slutningen? Prøv at vælge en placering, der er sød og romantisk, som et træ-foret fortovet, en havepavillon i en park, en smuk springvand i byen, etc.
  • Overvej tidspunktet på dagen, så godt. Hvis du ønsker at spørge hende ved solnedgang, for eksempel, så prøv at planlægge ruten, så hun er i stand til at komme der til tiden.
 3. 3
  Skriv up spor. Gode ​​skattejagt spor bør tage et sekund for hende at arbejde ud, men de bør ikke være så kompliceret, at hun er forvirrede.
  • Skriv ud hver fingerpeg på et lille stykke papir. Prøv at holde dem korte og mystisk!
 4. 4
  Fastgør hver fingerpeg om en rose. Køb så mange roser, som du har spor, plus én ekstra for dig at give hende i slutningen. Hun vil samle en buket roser, som hun finder flere spor, og i sidste ende vil du aflevere hende den sidste! For en klassisk nummer, skrive op elleve spor, så hun vil ende op med et dusin roser.
  • Punch et hul gennem hjørnet af hvert fingerpeg. Eller, hvis du ikke har et hul-punch, at bruge saks lave en lille cirkel.
  • Brug et bånd til at fastgøre hver fingerpeg om en rose. Curl enderne af båndene med en saks. (Se Sådan krølle bånd for mere hjælp.)
 5. 5
  Placer roser. Lige før skattejagt, deponere alle roserne ved deres fingerpeg placeringer. Sørg for, at de er i den rigtige rækkefølge - du vil ikke have hende at få tabt!
  • Når du forlader roserne for hende at finde, så sørg for, at de kun vil blive opfanget af hende. For eksempel, hvis du forlader en på hendes dørtrin tildele en ven til at hænge ud på tværs af gaden, og sørg for, at kun hun får det. Ellers kan din ven køre op til hvem der ellers samler den op og forklare, hvad der foregår. Eller hvis du dirigere hende til en butik eller en restaurant, forlader rose med personen ved skranken og beskrive den pige, der skal hente det.
 6. 6
  Vente på den endelige placering med den sidste rose. Når du ser pigen nærmer sig, sætte på din største smil, selvsikkert hilse hende og bede hende om at dansen.
 7. 7
  Du kan flette andre måder at spørge hende til skolebal i denne sidste trin af jagten. For eksempel, stave "PROM?" med chokolade glasur på en kasse med makroner. Eller føler fre at fusionere de andre muligheder, der er anført her, såsom stearinlys og balloner i slutningen af ​​jagten.
  • Hvis du havde en af ​​hendes venner går med hende, så sørg for denne ven ved, hvornår at bakke væk, så du har lidt privatliv. For eksempel kan veninden slippe hende lige før sidste placering og lod hende gå den sidste lille afstand alene.

Metode seks: hepper på dem

 1. 1
  Få et par venner sammen for at hjælpe dig ud. Dette spørger vil finde sted det meste på en halftime i løbet af din snart-til-være date sport spil, så sørg for at ingen i gruppen er optaget om natten, du kommer til at spørge.
  • Tildel 1-3 mennesker til at tage video. Person # 1 bør stationeret foran dans. Person nr. 2 kunne være en anden vinkel. Person nr. 3 bør have en visning af den person, du beder ansigt til at fange deres reaktion.
  • En anden person, som måske eller måske ikke være dans skal gå og finde den person, som du kommer til at spørge og bringe dem til forsiden af ​​publikum, så de kan se alt, og du kan tale med dem.
 2. 2
  Koreografere en 30-80 sekund dans til en sang, der betyder vindende eller inspiration. Her er nogle ideer:
  • Eye of the Tiger - ved Survivor
  • Hall of Fame - som The Script
  • Vi er mestre - af dronning
  • All Fired Up - af Pat Benatar
  • eller bare en almindelig sang som: Jeg er troende - af The Monkees
 3. 3
  Få sammen nogle outfits.
  • For at gøre det sjovt, bør fyre bære cheerleader uniformer med farver, der matcher de team farver på den person, de beder.
  • Men hvis det viser sig en pige læser dette tip til Sadies, kunne pigerne klæde sig ud i snapbacks og t-shirts og gøre de samme ting.
 4. 4
  Gå til et spil, at din snart-til-være date spiller i.
 5. 5
  Vent pausen, og derefter starte musikken og dansen.
  • Når du begynder at danse, den person, der er vel at trække den person, du beder, bør gøre det, så så vi ved den tid, en menneskemængde former, er de allerede ved fronten.
  • Sørg for at holde øjenkontakt hele dansen med den person, du spørger.
 6. 6
  Ved slutningen af dansen, eller du kan endda flette dette ind i dansetrin, gå frem, måske med en blomst, og bede den person spørgsmål om dit sind.

Sample måder at spørge


Tips

 • Tag afvisning yndefuldt. Bare smile og sige hendes date er en heldig fyr. Du ved aldrig, hun måske virkelig ønsker at gå med dig, men hun allerede forpligtet sig til en anden. Opfører sig som en gentleman viser hende du er det værd sin tid, og måske vil hun gå til den næste dans med dig!
 • Hold hendes personlighed i tankerne. Hvis hun er mere udadvendt, kan hun lide at blive spurgt på en måde, der gør hende i centrum for opmærksomhed, hvis hun har tendens til at være genert, men holde sig til en roligere invitation.
 • Finde ud af hendes foretrukne form for blomst. Hvis du ved, hun kan lide margueritter mere end roser, kan hun sætte pris på du tog tid til at give hende noget mere personlig.
 • Hvis du gør noget trick involverer blomster eller planter, så sørg for, at pigen ikke lider af høfeber. Det er ikke romantisk at gøre pigen du kan lide nyse.
 • Husk, kan en enkelt rød rose være lige så romantisk som et dusin røde roser. Du behøver ikke at droppe 40€ på blomster!