Wkadk

Sådan spørger en dreng ud i midten skole

Drenge i nogen grad / år kan blive bedt ud, og det er ikke så hårdt som du måske tror. Så længe du har modet til at optrappe til pladen, kan du gøre det. At lære at gøre det, bare følg nedenstående trin!

Steps

Sådan spørger en dreng ud i midten skole. Hænge ud med ham, men sørg for både dine venner og hans er omkring.
Sådan spørger en dreng ud i midten skole. Hænge ud med ham, men sørg for både dine venner og hans er omkring.
 1. 1
  Være rart for ham. Han vil være uinteresseret, hvis du blot drille ham hele tiden. Hvis du driller ham på den forkerte måde, vil det ikke hjælpe. Må ikke gøre nar af ting som hans udseende, stemme, etc. Vær flirtende, mens drilleri, så han vil vide, at du bare for sjov rundt. Og husk at smile og kigge i hans øjne.
 2. 2
  Tal med ham ofte. Henkastet røre ham som hvis du trykke på det. Det vil få hans opmærksomhed og få ham føle sig godt tilpas. Hvis han trækker sig væk, du ikke prøve igen!
 3. 3
  Hænge ud med ham, men sørg for både dine venner og hans er omkring. Hvis hans skab er nær din eller du er i en klasse i nærheden af ​​hans tale til ham, og lad ham vide, at du nyder hans company.He ønsker at gå ud med dig mere, hvis han kender dig bedre. Small talk er nødvendig i starten, intet også personlige. Nogle forslag: "Hvad er din homeroom" eller "Hvad er nogle af dine klasser?" eller "Hvem er din favorit lærer?". Hvis du er i forskellige år / kvaliteter, så spørg ham, hvad han synes du gerne vil næste år.
 4. 4
  Giv ham hints. Gør øjenkontakt med ham for en anden, og derefter se væk. Hvis han sidder ved siden af ​​dig i klassen 'uheld' lad din fod eller arm røre hans. Hvis han trækker sig væk, du ikke prøve igen, han kunne bare være flov. Eller stirre på ham i et minut (ikke meget lang!). Han vil se dig ud af øjenkrogen og handle som han ikke se dig. Må ikke fortsætte, hvis han synes ubehageligt på nogen måde.
 5. 5
  Bliv venner med ham. Tal med ham i hallen eller gå i biografen med en gruppe eller et andet sted sjovt. Vær dig selv, drenge ikke kan lide en falsk, der forsøger at handle køligt Prøv at lave en joke..
 6. 6
  Gøre "dræbe": spørg ham ud. Hvordan præcist? Keep it simple! Middle school / tidlig high-school især. At sige noget lignende, "Vil du gå til en slurpee over frokosten pause?" er perfekt. Sørg for, at hans frokoster er gratis. Find nogen, der tager de samme ekstra-curriculars som ham at finde ud af hans tidsplan eller henkastet være som "Så har du band / årbog / praksis osv. i dag?". Hvis han siger nej, det er okay. Han er sikkert flov, eller han ikke har gjort op hans sind. Være forstående, og ikke bliver defensiv eller handle ondt. Aldrig stall eller gøre undskyldninger. Men i det mindste han kender dig som ham, og han kunne begynde at kigge på dig på en anden måde. Hvis beder ham over sms, sige noget lignende: "Mine venner synes, vi skal giftes Spring bryllup lyder godt.?" Forvente en "lol" som et svar. Så efter han reagerer, siger noget lignende, "Ja, men jeg virkelig godt lide dig." Må prøve at bruge hele ord så ofte som muligt, tekstbeskeder ser virkelig simpelt> dum i chatten tale!.
 7. 7
  Hvis han siger ja, siger "store" og begynde at planlægge din date, så sørg for du betaler, med mindre han insisterer. Nogle fyre elsker det, når pigen betaler, det gør dem til at føle elsket, andre føler sig skyldig og lyst til deres får sympati.
 8. 8
  Fortæl ham at du kan lide ham, og vil gerne være hans kæreste, hvad han vil gøre? Bid hovedet af? Nej han vil enten sige ja, nej eller jeg vil tænke over det (hvis sidstnævnte, ikke lade ham forlade dig hængende på ubestemt tid, gå videre). Kun spørge, om du virkelig kan lide ham! Må ikke gøre det, hvis du bare gør det op! Hvis han giver dig noget, så prøv at give ham noget tilbage næste dag.
 9. 9
  Forstår, at han ikke ønsker at være sammen med dig hele tiden. Han kan være sammen med sine venner oftere end når han er sammen med dig. Dette er normalt, og en del af et sundt forhold!
 10. 10
  Inviter ham rundt til dit hus. Hvis han ser, at du pleje og ønsker at se ham oftere, kan han blive mere engageret i forholdet. (Prøv at have nogle få aktiviteter i tankerne at gøre sammen, som at spille videospil, bagning brownies, ser en yndlings show eller film, skyde bøjlerne på nærmeste basketball mål osv.)
 11. 11
  Kysse ham. Afhængig af den slags fyr han er, elsker, hvis han kommer rundt til dit hus, skal du finde en komfortabel stedet og læne i. Boys kysse! Men hvis du ikke er fortrolig, ikke at tvinge dig selv.
 12. 12
  Må ikke synes alt for desperat. Du ønsker at holde kontakten med ham, men ikke 24/7! Han tror måske du er en nag, eller at du ikke har tillid til ham. Tekst ham en gang eller to gange om dagen, hvis han reagerer YAY! Men du kan ikke forvente, at han. Også, hvis du ser ham i gangen bare sige hej. Hvis han stopper dig til at snakke, blive der og har en kort samtale eller fortælle ham, at du vil tale til ham på frokost.
 13. 13
  Hvis han er ond, grusom eller uinteresseret "," bare komme videre. "" Han kan være sød eller cool, men det er bare ikke værd at blive mishandlet for at forsøge at forfølge ham. Pick en ny person til at lide!

Tips

 • Drenge som piger med en stor personlighed. Bare vær dig selv.
 • Vær modig, ikke genert. Vis, at du kan håndtere vanskelige situationer.
 • Vær forsigtig med at kysse. Må ikke bare køre op til ham og tage ud med ham, tage det langsomt. Hug ham, og henkastet give ham et let kys på kinden. Regne ud, hvis han føler sig utilpas eller ej. Du bør heller ikke kysse ham offentligt ved første, kan han ikke være behageligt med det.
 • Han vil ikke lide det, hvis du drille ham for meget. Kun drille ham, så han ved, du kan lide ham, og lad ikke dine venner driller ham. Husk, der er en fin linje mellem drilleri og være ondskabsfulde. Han kan endda finde det irriterende.
 • Tal med ham, hvis du ikke taler dagligt, vil han tror, ​​du undgår ham, og han vil bryde op med dig.
 • Må ikke skubbe det, selv om han er sindssygt bedårende, det vil gøre ham til at føle sig utilpas.
 • Kun spørge ham ud, hvis du kan lide ham ellers er der ingen mening. Du behøver ikke at date nogen til at være cool.
 • Hvis han siger nej, så er det måske bare være fordi han ikke er sikker på eller ikke er klar til at have en kæreste.
 • Hvis han er den type, der er åben, tale med ham om hobbyer og hans sympatier / antipatier.
 • Hvis han siger ja, vent ham af hans locker og smutte en note i der, gøre det kort, sød og enkel.
 • Hvis han er ved siden af ​​dig på din locker ikke føler sig utilpas med ham, hvis han siger nej, når du spørger ham ud.
 • Når og hvis du går ud, så sørg for at han er tilfreds med dig. Må ikke være en anmassende kæreste, vil det ikke fungere.
 • Fortæl dine venner hvordan du føler om ham. Hvis du starter dating selv, behøver du ikke at fortælle dem alle detaljer i dit kærlighedsliv. Holde noget mellem dig og din kæreste.
 • Hvis han beder dig ud på grund af medlidenhed, sige nej.
 • Hvis han er nøjeregnende og betyder for dig omkring hans venner, bør du sikkerhedskopiere off. Hvis hans venner begynder at sige grimt om dig, bryde op (hvis du spurgte og han sagde ja).
 • Hvis du har været venner med drengen, du har ønsket i et stykke tid og derefter gå videre og være ærlig over for ham.
 • Hvis han siger nej så når han forsøger at tale til dig, eller kontakt optræde henkastet, som om intet er sket. Forsøg ikke at gøre ham til at føle sig skyldig. Du vil ikke have ham til at spørge dig ud af medlidenhed.
 • Hvis du venter til sidste øjeblik, at han sandsynligvis ville have fundet en kæreste inden da. Så spørger så hurtigt som muligt.
 • Hvis du har en tidsfølsomme spørgsmål, kan du prøve at spørge det andre steder på internettet, ikke på diskussionen side til denne artikel. Der er mange spørgsmål der, er forblevet ubesvarede i årevis. Yahoo Answers har altid folk omkring at give udtalelser og rådgivning.
 • Aldrig bare komme lige ud og sige, at du ønsker at gå ud med ham. Lad ham føle sig godt tilpas omkring dig og begge dine venner.
 • Hvis han har en kæreste i forvejen, aldrig gå op til sin kæreste og sige, at du kan lide ham. Det er alt sammen hans valg, og det er op til ham, hvis han beslutter sig for at blive hos sin nuværende kæreste, eller hvis han beslutter sig for at date dig i stedet.
 • Bare spørge ham ud.

Advarsler

 • Hvis du virkelig kan lide ham, så vær dig selv, ikke forsøge at gøre noget, du ikke!
 • Sørg for at du ser ham hver gang i et stykke tid
 • Simpelthen bare være lidt af en flirt, handle sødt til ham og sørge for han kender du eksisterer!
 • Må ikke flirte med sine venner, især hvis disse venner er din også!
 • Aldrig spørge ham ud, hvis din bedste ven kan lide ham. Spørg hende først, hvis du kan. Hvis hun siger nej, måske gå op til ham sammen.
 • Nogle gange, hvis en dreng føler sig akavet eller synes ubehageligt, kan det være fordi han kan lide dig, men han bare ikke ved, hvad de skal gøre. Lad ikke dette kaste dig ud.
 • Må ikke blive venner med nogen, han hader!
 • Før du spørger nogen ud, være sikker på at han er den ene. Prøv at komme til at kende ham mere, før du beslutter, at du er forelsket. Lav en liste af negativer og positiver om ham, og derefter beslutte.
 • Lad ALDRIG en fyr til at behandle dig dårligt, selvom han synes at være at forsøge at imponere sine venner. Du kan ikke ændre ham, og du vil ikke være tilfreds med ham.
  • Må ikke spørge ham ud omkring sine venner. Han kunne føle han har at sige ja eller nej, afhængigt af gruppen. Plus, kan det genere dig, hvis han siger nej. Gør det personligt.
 • Hvis han har et ry for at være en spiller, tage det i betragtning.
 • Må ikke overbevise dig selv du kan lide nogen, mere end du gør.
 • Hvis han siger nej, bare smile og sige "Okay". Gør ikke en big deal om. Husk der er en million andre fyre derude.
 • Sørg for, at han ikke er bøsse.
 • Prøv ikke at være omkring alle time.He 'll tror, ​​du ikke stoler ham, så han positivt vil dumpe dig.
 • Hvis du er i 6. klasse, og du vil have en kæreste eller kæreste tage det roligt. De fleste 6. gradere er ikke rigtig "dating". Så hvis du leder efter et forhold i 6. klasse, er det ikke som "Jeg vil se dig på film", fordi forældrene ikke kan lide fyre i deres hus. Lære ham at kende mere, starte på en frisk. Når du ved, du virkelig kan lide ham så gå efter det, men ikke sætte ham under pres, og ikke være alt for flirtende med ham.
 • Må ikke være uhøflig til ham i et forsøg på at skjule dine følelser for ham. Til sidst, vil dine sande følelser vise og på grund af din tidligere adfærd, er der en 95% chance for du vil blive afvist (Medmindre han kan lide dig tilbage).
 • Må ikke flirte med ham, mens hans venner er omkring. Det vil gøre ham og hans venner føler underligt, muligvis flov, og det bare giver sit venner noget mere for at drille ham (og dig) om!
 • Hvis han siger nej, som han måske ikke handle hjerte knust og ødelagt. Prøv at holde din adfærd normal. Fungerende melodramatisk vil gøre ham ønsker at undgå dig.
 • Lad ikke dine venner overbevise dig om, at du kan lide nogen. Spørg dem ud, fordi du vil.
 • Hvis han siger nej handle lidt skuffet over at vise dine følelser for ham, men ikke gøre ham føle sig dårligt for dig. Må ikke handle som om du er ligeglad enten så vil det se ud som du ikke kan lide ham overhovedet, eller det var bare en tabt væddemål.
 • Også, før du spørger nogen ud, tage lidt tid til bedre at forstå dine egne motivationer for at have en kæreste eller gå ud. Hvor stor en faktor er hver af følgende til dig: ønsker venskab / kammeratskab og nogen at hænge ud med, at ville have en anden interesseret i dit velbefindende og lytte til dine bekymringer og glæder, der ønsker hengivenhed (knus, røre og ikke-fysisk hengivenhed, Romantik, osv.) ønsker at blive accepteret og køligt og ikke ses som en enspænder af skolekammerater.. hvilke af disse er din vigtigste motivationsfaktorer? Jo bedre du forstår dine egne behov og motiver, jo bedre er dine beslutninger og valg vil være, om at spørge en dreng ud, og hvis ja, hvem spørge, og hvordan det skal gøres. Tage sig tid til introspect og forstå dig selv bedre er en livslang proces vigtig for voksne såvel som for middle school studerende.
 • 'Du skal ikke spørge ham ud mere end én gang. Spørg ham ud én gang, hvis han afviser, forsøger at redigere dig selv en smule. Du må ikke ændre så din ikke den samme person mere.
 • Må ikke komme til obbsessed over ham! Drenge dont like det, hvis en pige ikke vil lade ham få alene tid med sine venner!
 • Afvisninger kan ske, hvis du ikke håndtere situationen korrekt, eller hvis du tager det for hurtigt.
 • Aldrig tale om en varm fyr omkring ham, men har ikke noget imod, hvis han nævner en stjerne. Drenge er svært at forstå.
 • Sørg for at han ikke har en kæreste!
 • Må ikke over gøre det. Være enkel og afslappet.