Wkadk

Hvordan at snyde på en test

Uanset om du er simpelthen uforberedt, doven, eller på anden måde ude af stand til at bestå en eksamen, kan du føle sig tvunget til at bruge snyd som en strategi til at komme igennem en test. Her er nogle skridt og tips til at hjælpe dig med at opnå dit mål.

Steps

Hvordan at snyde på en test. Beslut hvilke "type" af snyd vil være mest gavnligt for dig - The snyde ark, partner-snyd snyde ark,>.
Hvordan at snyde på en test. Beslut hvilke "type" af snyd vil være mest gavnligt for dig - The snyde ark, partner-snyd snyde ark,>.
 1. 1
  Beslut hvilke "type" af snyd vil være mest gavnligt for dig - The snyde ark, partner-snyd snyde ark,>, eller hard-to-bevise. (Se nedenstående afsnit for mere information om disse metoder.)
 2. 2
  Bliv ikke fanget. Snyd kun hjælper, hvis du kan slippe afsted med det. Her er nogle enkle tips til at undgå at blive fanget:
  • Ser ikke mistænksom. Det er vigtigt at finde en balance mellem effektiv få dine svar og ikke gøre det indlysende. For at gøre dette, ikke overdrevent skælde. Hvis du skal se dig omkring, aldrig holde dit blik på ét sted i længere 09:55 sekunder. Skift det op ved tilfældigt at stirre i andre retninger - på denne måde, vil dine test vejledere ikke blive for mistænksom og find ud af, hvor din medskyldig (eller snyde ark) er.
  • Må ikke sigte for højt. Det er ikke umuligt at snyde din vej ind i en perfekt score, hvis du virkelig sætte i bestræbelserne, men hvis alle andre får en tåler karakter i eksamen, vil du gøre opmærksom på dig selv. Det er fint, hvis du normalt få ordentlige karakterer, men hvis du er kendt blandt lærere som en af ​​de langsommere studerende så er der en chance for, at de vil finde ud af. Bevidst glip af et par spørgsmål, selv om, og du vil være god til at gå. Et tip er at få et B på en test og løbende hæve din gennemsnitlige score indtil det er en A - husk at gøre dette langsomt.
  • Bortskaf beviserne. Så snart testen er over bede om at gå på toilettet (hvis du ikke allerede har gået) at vaske eller smide noget bevis for snyd. Jo længere du holder på noget, så jo bedre din chance for at blive fanget, fordi en person eller en anden vil bemærke.

Cheat-sheet metoder

 1. 1
  Start med at indsamle de oplysninger, du får brug for. Dette omfatter formler, nøgleord, ordforråd, datoer, definitioner, navne, bøjninger mv
 2. 2
  Skriv eller udskrive oplysninger korrekt. Skrifttypen bør altid være klar til at læse og i Goldie Locks størrelse (ikke for stor, ikke for lille). Mens du ønsker at medtage så meget som muligt på den lille ark papir, så husk hvis skrifttypen er for lille, vil du alt fokusere på din snyde-sheet dermed øge dine chancer for at blive fanget. Også hvis det er muligt at printe ud din bedrager ark, gør det. Det vil reducere chancerne for din lærer eller professor er i stand til at spore det tilbage til dig.
 3. 3
  Kopierer det. Dette er mest almindeligt for stavning tests.Copy ned stavemåder i din stavning bog til en peice paper.Then sætte det på skødet eller din sleve.It er en høj risiko at gøre dette, så vær forsigtig.
 4. 4
  Skjule arket.
  • Prøv "kropsdel ​​snyde-sheet"-metoden. Stedet for at printe ud snyde ark, kan du prøve at skrive det på en del af din krop. Gode ​​steder omfatter din underarm, hvis du er en mand eller din øvre låret, hvis du er en kvinde. Disse er begge stor, fordi du kan bære en kjole eller lang ærmet skjorte til at dække op dit snyde ark, når du ikke bruger den. Det er vigtigt ikke at gøre det klart, at der er at skrive på din krop. Sætte ord på et sted, der vender du kun.
  • Prøv "vandflaske snyde-sheet"-metoden. Udskriv ud snyde ark på en farvet stykke papir, der matcher denne etiket din vandflaske. Sæt det på etiketten og drej den, så den kun vender opad. Ideelt set, du ønsker at efterligne skriften på etiketten for at undgå mistanke.
  • Prøv "ringbind snyde-sheet"-metoden. Hvis du har et bindemiddel, der har en klar slot i front, glid snyde ark ind der. Flyt din ringbind fra under dit skrivebord til diaset på dit skrivebord for at kigge på din snyde ark. Prøv at minimere mængden af ​​dias, især hvis du ikke har tæppe i dit klasseværelse.
  • Prøv "lommeregner snyde-sheet"-metoden. Dette er fælles for mennesker, der tager matematik tests, fordi det er den eneste rimelig tid til at have en lommeregner uden at være mistænksom. Slide formler eller information vilkår mellem bagsiden af ​​lommeregner og lommeregnerens dæksel.
  • En anden regnemaskine metode til at prøve: Hvis du har en grafisk lommeregner, gemme matematiske formler ind i din lommeregner. Derefter lægge information ind i arkivet, så du vil stadig være i stand til at komme til det, hvis din lærer gør du rydde RAM. Dearkivere oplysningerne under testen. Rydde hukommelsen efter testen. Dette virker også, hvis det er skolens lommeregner, fordi ingen lærer eller elev kommer til at se i arkivet. Hvis du ikke ved, hvordan at arkivere ting på en lommeregner, slå det op.
  • Prøv "gemt snyde-sheet"-metoden. Skjul en snyde-ark i en separat sted alle sammen for at undgå det opkoblet tilbage til dig. Dette omfatter på en opslagstavle i klasseværelset, i et badeværelse stall eller på en eller andens stol.

Partner-snyd metoder

 1. 1
  Prøv "kigger-partner"-metoden. Sæde selv bag nogen, der vil gøre godt på testen (enten pralede studerer eller er en mester i faget). Juster dig selv, så du er på den længst til venstre eller højre på dit sæde vender skråt over for hans eller hendes skrivebord, bør dette give dig mulighed for at kigge over skulderen uden at skulle flytte dit hoved for meget. Aldrig vælge en studerende i midten af ​​klasseværelset eller i den forreste, da det gør det mere sandsynligt, at din lærer vil bemærke dig kigger over deres skulder.
 2. 2
  Prøv "underskrivelsen-partner"-metoden. Skabe et system for at underskrive med en medstuderende i klassen. Dette kommer til at fordoble din viden om emnet, fordi du kan arbejde sammen om at underskrive svar på hinanden. På multiple choice eksamener:
  1. Etablere hånd eller mund trykke signaler A, B, C, D, E og "forkert svar". Ved at skabe et signal for "forkert svar" du kommer til at forbedre sandsynligheden for jer begge klarer sig godt på testen ved at hjælpe hinanden eliminere forkerte svar. Også skabe en vokal støj for at få deres opmærksomhed, der ikke er mistænksom (som en hoste, eller fod tap).
  2. Start med at hoste for at få deres opmærksomhed.
  3. Brug dine fingre til at give antallet af spørgsmål (flash 3 end en 2 til med din handsignal spørgsmålet "32").
  4. Vente for dem at signalere deres svar (trækker deres øre for "B").
  5. Hvis du har brug for hjælp beslutter mellem 2 svar: hoste, giver spørgsmålet nummer og signal for det svar, du har mistanke om det kunne være.
  6. Han eller hun kan nikke hans eller hendes hoved, hvis den korrekte, hvis det er det forkerte svar, han eller hun kan sende den "forkerte svar" signal (sætte dit hår i en hestehale).

  Svære at bevise metoder

  1. 1
   Prøv at få det "instruktørens udgave" version af din lærebog. For professorer, der bruger pre-made quizzer fra deres "instruktørens udgave" lærebøger, købe en kopi. Find den rigtige udgave af bogen online og købe det. Før en quiz huske svarene på spørgsmålene. Denne metode er god til entry level videnskab, fremmedsprog og / eller historie klasser, der trækker deres quizzer direkte fra bogen.
  2. 2
   Prøv at få en "avanceret / gamle kopi" af testen. Dette kan gøres ved at tale med en gammel elev eller ved at tale med andre studerende, som måske har forbindelser i klassen. Undersøgelse lige fra eksamen, eller hvis du har mistanke om, at eksamen vil være den samme, studere svarene lige.
  3. 3
   Prøv "comeback senere"-metoden. Hvis du kender en professor eller lærer vil lade dig komme tilbage til at afslutte en test, målbevidst ikke afslutte eksamen og bede om at comeback på et senere tidspunkt. Sørg for at huske de emner eller spørgsmål, så du kan se op svarene før efterbehandling testen senere.
   • Hævder at være syg, gå til badeværelset i slutningen af ​​eksamen, indtil dens over eller tempo selv langsomt. Vær sikker på at din professor vil lade dig komme tilbage, før du bruger denne metode, da du rent faktisk kunne gøre værre, hvis han / hun ikke lade dig afslutte.
  4. 4
   Prøv "bringe din blyant"-metoden. Som du tænder i din eksamen, hvis din professoren ikke er hans / hendes skrivebord, bruge en blyant du bragte med dig at ændre eller skrive i svar fra testen i toppen af ​​bunken. Dette er høj risiko.

  Prøv ikke Snyd

  1. 1
   Prøv at proppe oplysninger sidste minut. Ved at tilbringe de få minutter før en eksamen skumme over dine noter eller studie eksamen, har du et skud på at være i stand til at gøre godt uden snyd.
   • For essays, prøv at huske vigtige ord. Normalt professorer eller lærere har "nøgleordene", at de er på udkig efter i et essay. Dette betyder, at den faktisk "fnug" af essay er mindre vigtig. Hvis du kender det emne eller mulige emner for et essay spørgsmål, proppe fire til fem ord, du kender din professor vil være på udkig efter. I stedet for at skulle studere alt, kan du lykkes med en mindre indsats.
   • For matematik eksamen, så prøv at huske formler. Kendskab til en formel kan være mere kraftfuld, at bruge timer laver praksis problemer. Hvis du kan nedskrive en formel, nok til at huske det, så du kan tilbringe testen forsøger at anvende dem på problemerne.
   • For multiple choice eksamener, prøv "løsrivning" information du ved vil være på prøve. Stedet for at lære en liste over ord, så prøv at bryde det ind nemmere at huske de mindre lister. For eksempel, hvis jeg læser til en historie, test, i stedet for at huske "Jefferson, Hamilton, Franklin, Washington, Grant, Lincoln, og Lee" bryde det op i "4 af ​​grundlæggerne: Franklin, Washington, Jefferson og Hamilton "og" 3 borgerkrig ledere:. Lee, Lincoln, Grant " Ved at huske antallet af mænd til et bestemt emne, vil det være lettere at indsnævre hvem du mangler.

  Advarsler

  • Hvis dette er en delt computer, kan du overveje at slette browserens historik, så du ikke bliver fanget af dine forældre.
  • Partnering er altid bedre end cheat sheets og svære at bevise metoder er endnu bedre. Samlet færre beviser der er - jo bedre er det for dig
  • Snyd bærer tunge konsekvenser, hvis du er fanget, som kan indeholde et automatisk nul på test, suspension eller udvisning. Mange skoler vil endda mærke på din udskrift angiver, at du overtrådt den ære kode. I stedet for at søge efter hvordan man kan snyde på en test, prøv at finde tips om eksamenslæsning.
  • Hvis du skulle snyde, fordi du ikke havde tid, så husk at det er stadig værd at lære indholdet efter testen. Du har måske kumulative prøver bagefter og alligevel nogle af disse ting virkelig kunne hjælpe dig.
  • For visse større test, såsom GCSEs i Storbritannien eller NAPLAN i Australien, kan du få alle dine testresultater annulleret, hvis du er fanget snyd. Det værste sanktion skal forbydes fra alle eksamen boards i fem år - hvilket betyder ingen A Niveauer eller universitet.
  • Andre studerende kan mistænke dig snyd og informere din lærer.
  • Se, hvad læreren gør nu og da dette kan hjælpe med at forhindre dig i at blive fanget
  • I mange erhverv, skal du bruge den viden, du får ved at studere i stedet for snyd. Husk, der er ingen snyd på operationsstuen, når du er kirurgen opererer på patienten.
  • Må ikke prale om det, kan det synes indlysende, men det er noget folk, du ikke kender, der kunne fortælle læreren
  • Konsekvenser for snyd i Junior / Leaving Certificate i Irland omfatter at blive udelukket fra statslige eksamener i fem år.
  • Vær altid opmærksom på, hvor læreren ser, ingen metode til snyd er en succes, hvis læreren ser lige på dig, mens du holder noterne i hånden og er febrilsk at kopiere dem over på testen.
  • Der er altid en mulighed for at blive fanget. Vær forsigtig.
  • Hvis du kopierer fra personen ved siden af ​​dig læne over og hvile på din arm, mens vippe hovedet til siden for at sikre, at det ikke er indlysende
  • Vær opmærksom på potentielle konsekvenser, såsom fjernelse af nominering til National Honors Society, osv. I Singapore, caning er en konsekvens.