Wkadk

Sådan får du en mellemskole dreng til at kunne lide dig

Så du har fået dit øje på, at særlige dreng, hva '? De fleste dating artikler bare ikke arbejde for middle school piger rådgivningen er beregnet til voksne. Her er nogle råd målrettet direkte til dig.

Steps

Sådan får du en mellemskole dreng til at kunne lide dig. Undgå at blive negativ.
Sådan får du en mellemskole dreng til at kunne lide dig. Undgå at blive negativ.
 1. 1
  Holde sig i form. Bo hvem du er. Ligesom, hvis du er egnet, ophold fit, fordi hvis du forsøger at ændre dig selv, er det sandsynligvis ikke vil arbejde.
 2. 2
  Være præsentabel. Tag bade og brusere regelmæssigt eller han kan blive mindre interesserede. Og ikke klæde for anderledes end normalt. Hvis de smiler til dig, og du kjole virkelig anderledes for at gøre ham lide dig mere, for eksempel: fra jeans eller Capris til de korte jeans shorts eller t-shirts og lange ærmer til disse low cut shirts vil ikke arbejde, fordi han vil kun lide dig for dit udseende!
 3. 3
  Undgå at blive negativ. Fyre ikke rigtig lide piger, der ikke tænker positivt. Så ophold positive. Også, ikke være nervøs. Hvis du kan lide en fyr, bruge disse tips, som vi ser for, og hvis du spørger ham ud og blive skudt ned, tror ikke negativt, fordi han kan have sagt nej, men så vil han tænke anderledes fordi han var på stedet, og under pres.
 4. 4
  Vis ham, at du er interesseret.. Fange hans blik og smil. Giv ham subtile komplimenter. Men ikke over-gøre det flirte, især hvis du ikke er den type. Nogle af os fyre er dog langsom til at opfange, når en pige kan lide os så flirter en smule, men hvis du gør for meget, kan han enten virkelig godt lide dig, efter at eller blive bange.
 5. 5
  Tal med ham. Find noget de to du har til fælles, ligesom søskende, ekstra skoleaktiviteter eller bor i samme kvarter.
 6. 6
  Selvom drengene er bange for afvisningen, bør du spørge ham ud, bør du ikke være bange for afvisning.
 7. 7
  Hvis du ønsker at tage skud på virkelig over flirte som jeg fortalte dig i trin 5.. Jeg sætter en guide kaldet "Sådan Drej en fyr på" (med andre ord, hvordan man får ham til virkelig godt lide dig, og ønsker til dato dig, men det er en 50/50 chance for at det fungerer.)

Tips

 • Vær selvsikker. Ingen fyr kan lide en pige, som fornærmelser og andet gæt selv.
 • Prøv at hangout med ham mere, og han vil i sidste ende indse, hvor meget sjov du er.
 • Selvom dine venner har måske kærester, betyder det ikke ligner, hvad det er. Det er meget anderledes, når du er i et forhold, tro mig.
 • Husk, at du stadig er ung og har hele livet foran dig. Må ikke blive for fanget op med ønsker en kæreste. Der er ingen grund til at haste ind i noget.

Advarsler

 • Forsøg ikke at dykke i, fordi det vil få meget akavet for ham.
 • Må ikke flipper ham ud! Lov ro. Øv foran spejlet.
 • Må ikke fornærme ham. I denne alder, at mange drenge og piger ikke får sammen meget godt til tider, så øger ikke problemet ved bevidst irriterende ham.
 • Må ikke bare hoppe op til en fyr og sige noget uventet (som noget dumt) til ham.
 • Da du er i midten skole nu, kan han være en af ​​disse "seje fyre", der forsøger at handle som deres meget ældre end de egentlig er. Hvis han nogensinde forsøger at presse dig ind at kysse ham eller noget som en betingelse for at gå ud med ham, bare ikke. Ligesom alvorligt?
 • Må ikke være alt for nøjeregnende, fordi fyrene hader at blive kommanderet rundt i denne alder.