Wkadk

Sådan klippe hår

Tager saks til hår kan være en øvelse i kreativitet, en penge-besparelse virksomhed eller årsagen til dårlig hår dag, der varer i flere uger. Her er nogle principper, der er baseret på faglig kosmetologi uddannelse, for at hjælpe dig i gang.

Steps

Sådan klippe hår. Holde håret vådt, hvis skæring med en saks eller et barberblad.
Sådan klippe hår. Holde håret vådt, hvis skæring med en saks eller et barberblad.

Forberedelse af håret

 1. 1
  Vaske hår. På samme måde som en kunstner starter med en frisk lærred før maling, du ønsker at starte med rent hår før opskæring. Hår, der er snavset eller fuld af produktet vil ikke tillade dig at se en ægte færdigt produkt, når din frisure er afsluttet.
  • Brug en shampoo og balsam lavet til den specifikke hårtype. Der er produkter, der passer til ethvert behov - farvet hår, tørt hår, skadet hår, tyndt hår og hår, der mangler volumen - så vælge den, der er bedst baseret på hårtype og behov.
  • Hvis hår er tilbøjelig til knuder eller er filtret, skal du bruge en de-sammenfiltring balsam eller spray på en de-sammenfiltring produkt. Du ønsker ikke din kam til at sidde fast, når du kører det gennem hår, der har måtter eller tangles.
 2. 2
  Holde håret vådt, hvis skæring med en saks eller et barberblad. Du kan bedst se, hvordan håret falder naturligt, når det er vådt. Også, det er nemmere at følge skære retningslinjer på vådt hår, så dit snit er mere præcis.
  • Vådt hår sticks sammen, som hjælper det forbliver på plads, mens du skærer.
  • Hold en flaske vand med en spray dyse i nærheden, så du kan lægge en dæmper på hår, hvis det begynder at tørre, mens du arbejder på det
 3. 3
  Arbejde med tørt hår under særlige omstændigheder. Sørg hår er tørt, hvis du planlægger at bruge neglesaks, eller hvis du ønsker at nøje fortynde håret for at sikre, at du ikke fjerne for meget fylde.
  • Har en tør snit, hvis du blot prøver at fjerne spaltede spidser, de er nemmere at se, når håret er tørt.
  • Hvis du er presset på for tiden, tør snit sparer behovet for vask og tørring.

Valg af frisure

 1. 1
  Bestem ansigtsform. En frisure bør arbejde med en persons ansigtsform og supplere hans eller hendes funktioner.
  • Oval. En oval ansigtsform anses for at være den ene form, der kan bære nogen form for stil.
  • Runden. En lagdelt top, der giver fylde og højde og tyndet ud hår under kindbenene alle arbejde på at forlænge udseendet af ansigtet og give illusionen af ​​en smallere hage linje.
  • Hjerte form. Gå efter en stil, der giver mere fylde mindre i ansigtet og mindre fylde i panden.
  • Square. Idéen her er at blødgøre ansigtet så tjavsede pandehår og bølget stilarter med til at skabe denne effekt. Det er bedst at undgå lige linjer, lige pandehår og lige eller fladt hår for denne ansigtsform.
  • Aflange. Overvej et brag, især en side-fejede bang for at skabe illusionen af ​​en kortere pande for person med denne længere ansigtsform.
 2. 2
  Få detaljerede instruktioner til den særlige snit, du planlægger at gøre. Du behøver ikke ønsker at "fløj det", når det gælder om at skabe en frisure. Der er mange ressourcer, der kan give dig trin-for-trin anvisninger, du har brug for at skabe den stil, du ønsker.
  • Se online videoer. Check YouTube og hjemmesider dedikeret til hår for videoer, der skildrer de skridt, der er involveret i at skabe den frisure, du har valgt. Vær sikker på, person, der gør demonstrationen er en erfaren stylist.
  • Side gennem frisure magasiner. Nogle blade tilbyder tutorials med fotos, der vil vise dig, hvordan du gør dit snit.
  • Afrejse sites tilhører hår produkt selskaber. Virksomheder, der producerer og / eller sælge hårprodukter omfatter ofte "how-to er" på deres hjemmesider.
 3. 3
  Gør dig bekendt med terminologien. Du er nødt til at forstå nogle af de specialiserede vilkår stylister bruger, når vi taler om at skære hår, så du kan følge instruktionerne lettere.
  • Vinkel angiver positionen af ​​saksen, når der skæres, kan du blive holde dem lodret, vandret eller ved 45 grader.
  • Elevation refererer til, hvilken retning håret peger, når du holder den til at skære. Når enderne punkt til gulvet, er der anses for at være nul grader af elevation. Når det er peger til siden og parallelt med gulvet, er det ved 90 grader. Når håret holdes så enderne peger på loftet, er det ved 180 grader.
  • Razoring er en teknik, der anvendes til at skabe tjavsede lag eller fjerne volumen og tyndt hår.
  • Lagdeling betyder, at skabe variable længder af hår gennem en etableret snit. De længere lag give illusionen af ​​længde og de kortere lag skabe volumen.
  • Graduation er en stil af hår opskæring, hvor håret er skåret gradvis mindre bagud for at skabe en kurvet form.

Gøre cut

 1. 1
  Adskil håret i sektioner. Kosmetolog kurser undervise en standard sektionering teknik kendt som 7-sektion afsked. Opdel hovedbunden i syv sektioner: top, højre side, venstre side, højre krone, venstre krone, højre nakken og venstre nakken. Efterlade en en halv tomme bånd af hår til at hænge løst omkring omkredsen af ​​håret linje.
  • Starter med at lave en ren delelinie fra punktet lige bag ørerne på den ene side til den tilsvarende punkt på den modsatte side. Dernæst skal skillelinjerne på hver side af hovedet blot langs parietale højderyg at isolere håret på toppen af ​​hovedet.
  • Rede håret glat mod midten af ​​det afsnit i toppen af ​​hovedet og vride den op i en knude og klip med en sommerfugl til at fastgøre det. Gør det samme på højre og venstre side af hovedet.
  • Nu oprette en afsked linje ned gennem midten af ​​bagsiden af ​​hovedet. Isoler højre og venstre krone sektioner ved afskeden håret i en linje fra bag ørerne til centrum afsked netop har oprettet.
   • Disse horisontale inddelinger skal mødes for at danne en vandret linje på tværs af bagsiden af ​​hovedet.
   • Comb at udjævne disse afsnit og sno og fastgør dem som med de tidligere afsnit.
  • De resterende to sektioner - venstre og højre nakken - er let sikret i separate drejninger.
  • Efter sektionerne er sikret, skal du gå tilbage over hovedet, afsnit for afsnit, og svigtet en en-halv tomme stribe langs den ydre kant (aka perimeter eller hårgrænsen) og re-twist og sikre håret sektioner.
 2. 2
  Følg stil instruktionerne. I nogle tilfælde vil du arbejde fra bagsiden af ​​håret til fronten, i andre vil du begynde på forsiden, og i atter andre, du vil skære omkring omkredsen og fortsætte derfra. Hver stil er anderledes og kræver en anden plan for angreb.
 3. 3
  Gå langsomt. Husk, at en typisk salon udnævnelsen kan være alt fra en halv time til en time-og-en halv længde. Du er ikke en professionel stylist, så det kommer til at tage dig længere tid at fuldføre dit snit. Må ikke haste det. En skæv stil måske skal fastsættes af en professionel og kun tiden kan fastsætte en alt for korte "gør".
 4. 4
  Krydstjekke din cut. Tag segmenter af hår fra matchende positioner på hver side af hovedet og bringe dem op til et centralt punkt. De bør være endnu i længden med hinanden. Hvis ikke, dit skåret er ujævnt, og du har brug for at ordne det.

Strukturering

 1. 1
  Forstå formålet bag teksturering. Teksturering er udtynding af håret for at fjerne overskydende bulk. Teksturering saks, regelmæssige saks og skrabere kan alle bruges til at fjerne hår.
 2. 2
  Brug point skæring. Punkt skæring anvendes typisk på mellemlange til lange frisurer at blødgøre afstumpethed af snittet, tilføje tekstur og interesse eller fjerne bulk. Det er også godt for strukturering krøllet hår.
  • Comb og løft et tyndt segment af hår, hår skal holdes mellem fingrene og vinkelret på hovedbunden.
  • Peg din saks indad mod hovedbunden og skære indad på en stejl vinkel for at gøre "punkter" og skabe en struktureret kant.
  • Bredden og dybden af ​​dine point vil afgøre, om effekten er subtile eller mere chunky.
  • Dyb parallel punkt skæring bruger vingens længde for at reducere vægten og skabe en "lagdelt" udseende uden faktisk at skabe lag.
 3. 3
  Lær om udhugning. Udhugning fungerer på samme måde som punkt skæring forskellen er, at det bruges på kortere, lige stilarter for at skabe en vild eller strittende udseende.
 4. 4
  Prøv frihånd takningen. For at bruge denne teknik, tage din saks og tilfældigt røverkøb væk stykker hår til at fjerne løs og reducere lydstyrken. Freehand takningen sker yderligere op i håret akslen end takningen, som fokuserer på de hårspidserne.
 5. 5
  Brug slithering. Dette er et godt valg, hvis du ønsker at fjerne hovedparten fra enderne af lange hår.
  • Hold håret vinkelret på hovedbunden og holde din saks lidt åben.
  • Glid bliksakse langs længden af ​​håret væk fra hovedbunden.
 6. 6
  Brug udskæring. Udskæring tilføjer bevægelse og tekstur ved at reducere vægten af ​​håret. Denne teknik er udført når haircut er komplet og kan gøres på enten vådt eller tørt hår.
  • Hold din saks åbne (skæring frihånd), og skub dem ned skaftet af hår, langsomt at åbne og lukke knivene som du går.
  • Jo mere du åbner og lukker din saks, jo mere hår du fjerne.
   • Advarsel: Pas på ikke at lukke dine klinger hele vejen, eller du vil afskære en hel sektion af hår.
 7. 7
  Prøve saksen-over-kam teknik. Denne særlige teknik bruges ofte til mænds haircuts. Det giver dig mulighed for at skære tæt ind til hovedet og skabe et blødere look end du ville få hjælp klippere.
  • Starter ved hårgrænsen, en sektion af hår løft med din kam.
  • Med den nederste klinge af din saks parallelt med din kam, afbrød hår, der stikker forbi kammen.
  • Hold bladet af din saks bevægelige; stoppe midt cut vil skabe små nick mærker.
  • Gør de fleste af skære med den midterste del af bladene snarere end de tips, som kan resultere i urolig, ujævne nedskæringer.
  • Når du har skåret den første sektion, løft nogle af de afskårne hår sammen med det næste afsnit, du ønsker at skære til at fungere som din guide. Må ikke skære nogen af ​​hår fra din tidligere cut - de er bare der for at guide dig. Arbejd din vej rundt i håret ved hjælp af denne teknik.
 8. 8
  Skær med en barberkniv. En barbermaskine kan anvendes til at eliminere bulk. I nogle tilfælde er barbermaskiner bruges i stedet for en saks til at gennemføre et helt klipning.
  • Del håret lodret ned i midten og igen vandret omkring halvvejs ned på bagsiden af ​​hovedet. Pin up de øverste to halvdele og lade den nederste frie, det er dit udgangspunkt.
  • Brug en fintandet kam til at trække op i håret på omkring en 45 graders vinkel, og skub barberkniv (også afholdt i en 45 graders vinkel) i korte, krappe bevægelser ned enderne af håret til spidserne.
  • Arbejd din vej op gennem bagsiden af ​​hovedet, derefter langs siderne. Hvis håret er kort, det er ok at barbermaskine stykker på toppen af ​​hovedet, så længe de er dækket af mere, unrazored hår.
  • Brug ikke razoring på fine, bølget eller krøllet hår, og du vil ende op med hår, der er hængende, kruset eller flyvsk.

Finpudsning

 1. 1
  Tørt hår. Du kan ikke se, hvordan en haircut ser virkelig frem til det er tørt og stylet. Når håret er tørt, kan du se og trim eventuelle ujævne ender eller forkorte længden af ​​pandehår eller den overordnede stil.
  • Hvis det er muligt, så lad håret tørre omkring 70-80% af vejen på egen hånd.
  • Sæt din tørretumbler på de fedeste indstilling holder tørretumbleren omkring 6-inches væk fra hår på alle tidspunkter og flytte den rundt hele tiden.
  • Trods det dårlige rep føntørring hår får, en undersøgelse viste, at bruge en hårtørrer på det rigtige afstand og temperaturen kan faktisk forårsage færre skader end at lade håret lufttørre. Vand forårsager hår til at svulme. Jo længere hår forbliver vådt og hævede, jo mere pres, det lægger på de delikate proteiner holde håret intakt, hvilket kan føre til mere skade.
 2. 2
  Gør den endelige trimning. Krydstjekke hår igen og løse eventuelle ujævnheder. Det er også tid til at trimme eventuelle for-lang pandehår eller fjern ekstra fylde.

Tips

 • Brug professionelle hår skære saks for de bedste resultater.
 • Sørg for, at de er tilfredse med, hvad du gjorde.

Advarsler

 • Skær ikke for meget, hvis du er ny til opskæring hår. Du kan klippe mere, hvis det er for lang tid, men du kan ikke gøre noget, men vente et par måneder, hvis det er for kort.