Wkadk

Hvordan til at vokse ud dit frynser uden at det er irriterende og i den måde

Frynser og pandehår kan være meget moderigtigt. Men de kan også være svært at opretholde, som du har brug for løbende at glatte, føntørre og få dem trimmet og stylet. Plus, den overdækkede ansigt til at se kun passer visse mennesker-på andre, er det simpelthen ikke værd. Dog kan venter frynser og lignende at vokse ud være irriterende og få over det hele. Hvis du har brug for råd om, hvordan man nemt vokse ud dit pandehår / pandehår, så er denne artikel for dig.

Steps

Hvordan til at vokse ud dit frynser uden at det er irriterende og i den måde. Gøre det til en quiff.
Hvordan til at vokse ud dit frynser uden at det er irriterende og i den måde. Gøre det til en quiff.
 1. 1
  Hold dit hår glat og frizz fri. Frynser og pandehår kan være endnu mere irriterende, hvis de er poofy og kruset. Forhindre at dette sker for dig, ved at vaske dit hår med en anti-frizz shampoo og balsam og bruge en anti-frizz balsam eller serum. Du kan også gnide i olivenolie eller hår olier for at tilføre fugt og glans, forebygge tør, kedelig kruset hår. Hvis du tørre dit hår, altid overlade det lidt fugt for at stoppe det tørre helt ud. Hvis du vil, kan du blæse tør eller glatte dit hår, men sørg for at bruge en beskyttende serum først.
 2. 2
  Pin det tilbage. Dette er den mest enkle forslag til at få din frynser ud af vejen. Simpelthen glatte det tilbage over dit hoved og pin tilbage med et klip. Hvis du vil, kan du også tilføje en bøjle til at udjævne det endnu mere. Vand, hårspray og gel alle vil hjælpe med at holde den fastgjorte frynser på plads.
 3. 3
  Gøre det til en quiff. Hvis pinning dit pandehår tilbage giver dig flathead look, gør det stik modsatte. Gør din pandehår til et fashionabelt quiff. Børst din pandehår grundigt og dæmpe med vand og hårspray. Træk det bagud og sno enderne af frynser hår omkring tre gange. Skub derefter pandehår, så det pust ud, og klip enderne tilbage med en hairclip eller Bobby pin. Med forsigtige styling, kan quiff give dig et stilfuldt look. Vær sikker på ikke at gøre quiff for stor eller lille.
 4. 4
  Pin det til side. Dette vil lade dit pandehår indramme dit ansigt, hvilket skaber en mere feminint look. Tag din pandehår og børste den grundigt. Hvis du har fået en lang frynser eller side pandehår, bare putte det bag øret og pin med en stilfuld klip til at holde på plads. Hvis du har fået en kortere frynser, feje den til side af dit hoved i stedet bag øret, og pin det tilbage på den måde.
 5. 5
  Har en fransk fletning. En anden nem og attraktiv forslag er at gøre en fransk fletning, og medtage din pandehår i frisure. Dette fungerer på lange pandehår eller frynser. Det kan være en smule mere udfordrende at gøre med kortere frynser.
 6. 6
  Har en mellemvej afsked. Prøv at opdele din pandehår / bangs i halve og derefter fejer dem til begge sider af dit ansigt til at skabe en mellemvej afsked. Du kan holde det på plads med klare Bobby stifter eller lade nogle få tråde løs til at indramme dit ansigt.
 7. 7
  Fletning og pinkode. Hvis du har fået en længere frynser eller pandehår, kan du prøve at lave en tynd fletning ud af dem, så pinning plait til siden. Du kan derefter forlade dit hår løs eller sætte det i en hestehale. Dette tilføjer et elegant touch til enhver type hår.
 8. 8
  Skjule det. Hvis alt andet fejler, helt blokere din pandehår / pandehår. Hatte, kasketter, huer, bandannas og tykke pandebånd vil hjælpe med at dække dit hår og trækker opmærksomheden væk fra irriterende frynser / pandehår.

Tips

 • Vand, gel og hårspray vil alle hjælpe dig udglatte tilbage din pandehår og holde det skjult.
 • Brug opmærksomhed tiltrækker clips og bands til pin din pandehår tilbage, da dette vil tage rampelyset væk fra den voksende hår.
 • Sørg for, at uanset hvad frisure du gøre for at holde din pandehår væk er let og bliver sammen i løbet af dagen. Under stykker af hår falde over dit ansigt som dagen går på, er ikke behageligt.
 • For nogle typer af hår, ikke alle typer, kan hvis du forsøger at udjævne din pandehår vand og / eller gel forårsage dit hår til at krølle i stedet for glat.
 • Vær sikker på at du virkelig ønsker at vokse ud af din pandehår / pandehår. Nogle gange er alt hvad du behøver er at ændre stilen i dit hår, i stedet for at komme af noget helt.
 • Spørg dit hår stylist for tips.

Advarsler

 • Vær tålmodig. Frynser og pandehår tage lidt tid til at vokse tilbage.