Wkadk

Hvordan at slippe af en dårlig perm

Uanset om du permanentet dit eget hår, gik til en stylist, eller haft en ven gøre det for dig, en perm gået dårligt kan være en stor hovedpine. Heldigvis skulle dette hjælpe befri dig for Perm og holde din ven.

Steps

Hvordan at slippe af en dårlig perm. Samle punkterne i "ting, du har brug for.".
Hvordan at slippe af en dårlig perm. Samle punkterne i "ting, du har brug for.".
 1. 1
  Samle punkterne i "ting, du har brug for."
 2. 2
  Med dit hoved over en skraldespand, vask eller badekar, gælder nok rapsolie til grundigt suge dit hår fra rod til spids.
 3. 3
  Wrap dit hår helt med en plastikpose eller plastfolie.
 4. 4
  Wrap plastik med et håndklæde, så det vil holde på varmen og forhåbentlig hindre, at olie drypper.
 5. 5
  Du bliver nødt til at forlade olien på dit hår i en time eller to, så snup en bog eller surfe på nettet, mens du venter.
 6. 6
  Efter mindst en time, hoppe i bad og skyl dit hår fuldstændigt. Det vil tage et stykke tid at få al den olie ud, og du kan være nødvendigt at bruge en mild shampoo til at hjælpe med at løsne det op.
 7. 7
  Skumme dit hår op med balsam og lad det sidde i cirka to minutter, skyl og gentag.
 8. 8
  Du bliver nødt til at følge dette regime i mindst en uge. Generelt er dette vil løsne op perm. Men hvis efter uge er gået, er det stadig for permanentet for din smag, kan du blive nødt til at konsultere en stylist til at finde ud af andre muligheder. Men selv om det ikke befri dig for din perm, vil dit hår være meget fugtes for en stund.

Tips

 • Brug plastik indkøbsposer, hvis du har dem. Affaldssække som regel er for omfangsrigt, og det er nok ikke den bedste idé at kæmpe med plastfolie, mens du er dækket i olie.

Advarsler

 • Undgå at bruge kemiske relaxers, hvis det overhovedet er muligt. Især i den første uge efter en perm, vil dit hår temmelig meget være i chok, og alt andet du lægger på det vil sandsynligvis kun skade det yderligere.
 • Brug din sunde fornuft, ikke kvæle dig selv med plastik eller din dårlige perm vil ikke noget så meget.

Ting du behøver

 • En stor flaske conditioner til permanentet eller farve behandlet hår
 • Affaldsstativ, plastik eller plastik købmand sække
 • Rapsolie
 • Håndklæder
 • En time eller to af fritid