Wkadk

Sådan tæmme uregerligt hår

Taming uregerligt hår kan tage nogle gør, især hvis du ikke var prydede med let pleje hår. Stop ser misundeligt på alle de mennesker med "perfekt" hår og begynde at løse, hvad du kan gøre med, hvad du har. Lang eller kort, kan du finde en stil og design, der vil arbejde for dig og bo på den måde.

Steps

Sådan tæmme uregerligt hår. Vær konstruktivt kreativ med kort hår.
Sådan tæmme uregerligt hår. Vær konstruktivt kreativ med kort hår.

Kort hår

 1. 1
  Vær konstruktivt kreativ med kort hår. Køb speciale pandebånd og / eller hårspænder. For uregerlige, krøllet hår, du måtte ønske at tone krøller med "no-krus" produkter først.
 2. 2
  Børste opad på begge sider af hovedet fra templet, trækker denne del af håret sammen i midten af hovedbunden og anvende en barrette.
 3. 3
  Vær sikker på, at pandehår er børstet og / eller krøllet, da de er den letteste del af uregerligt hår til at holde på plads.
 4. 4
  Brug et krøllejern til lige uregerligt hår til at anvende nogle fnug og stil. Hvis krøllet, kan du ønsker at bruge en smule af hår gel og varmt vand og forsigtigt massere og klemme håret for at give en velholdt krøllet look.

Langt hår

 1. 1
  For lange hår gør alle ovenstående. Derudover har du nogle flere muligheder, såsom at have dit hår French flettet, trukket ind i en bolle på toppen af ​​dit hoved, eller en hestehale. Normalt længere hår mindre "uregerlige" bliver det på grund af vægten af ​​håret.
 2. 2
  Vask dit hår med balsam, og shampoo og skyl dit hår med koldt vand. Dette vil reducere krus
 3. 3
  Føntørre dit hår, mens du børster dit hår rødder til spidser for at reducere lydstyrken
 4. 4
  Bind dit hår i en rodet bolle! Den rodet look er på mode!

Tips

 • For små børn, ikke vaske deres hår hver dag, som du vil strippe den naturlige olier. Brug "ikke flere virvar" produkter og ikke mindst udnytte børn hårplejeprodukter, de er designet med blidere produktingredienser.
 • Brug aldrig shampoo / balsam blandede produkter, som de udligner hinanden. Den balsam uvægerligt bliver "udvasket" af sæbe i shampoo. Brug altid en separat balsam.
 • Lav en forvask dyb balsam ved at blande 1/4 kop mælk og 1/2 kop mayonnaise. Påfør i tørt, uvasket hår i 20 minutter. Skyl godt, så vaske og tilstand dit hår.
 • For krøllet eller kruset hår, investere i "no krus" produkter og brug altid balsam.
 • Invester i en kvalitet hår børste, der ikke vil trække og rip dit hår. En skønhedssalon kan hjælpe dig med de bedste valg for din type hår.
 • Hvis det er muligt, tilføje en smule mere salt til dit hjem blødt vand conditioning system. Det gør en enorm forskel mellem barske, hårdt vand og blødt vand. Hvis dit hjem ikke har en afkalker, købe og bruge frisk kildevand til at skylle balsam fra dit hår.

Advarsler

 • Må ikke stryges dit hår. Må ikke overforbrug Hot Heat produkter. Altid forsøge og vask dit hår, når du har tid til at lade det lufttørre så meget som muligt i modsætning til føntørring. Heat forbrændinger!