Wkadk

Hvordan til at slappe af dit hår

Tag det roligt! Med den rette rådgivning, kan slappe af dit hår være en nem opgave.

Steps

Hvordan til at slappe af dit hår. Start med at basere din hovedbund med en lys fedt (pure ekstra jomfru madlavning olivenolie fra din lokale købmand for de bedste resultater).
Hvordan til at slappe af dit hår. Start med at basere din hovedbund med en lys fedt (pure ekstra jomfru madlavning olivenolie fra din lokale købmand for de bedste resultater).
 1. 1
  Start med at basere din hovedbund med en lys fedt (pure ekstra jomfru madlavning olivenolie fra din lokale købmand for de bedste resultater). Separat og en del hver sektion af håret, indtil hele din hovedbund er blevet dækket. Del håret i fire sektioner, ved hjælp af hår klip eller stifter. Du bør have en cross i håret.
 2. 2
  Starte med en sektion. Gør tynde dele påføre cremen relaxer til den nye vækst med et relaxer børste uden manglende pletter. Prøv at koncentrere sig om bare at anvende relaxer til ny vækst og ikke hovedbunden. Gå videre til næste afsnit og så fjerde.
 3. 3
  Efter alle fire sektioner har relaxer anvendes på ny vækst, gå tilbage og arbejde relaxer igennem. Forsigtigt kam gennem den nye vækst i hver sektion af håret. Teksturen af ​​dit hår vil afgøre, hvor lang tid til at forlade relaxer på dit hår. (Se brugsanvisningen)
 4. 4
  Skyl relaxer hjælp af en neutraliserende shampoo. Denne form for shampoo tillader relaxer at afbryde afslappende og hindrer brud. Når indsæbning håret, sørg du arbejder op en god skummer og helt skylles ud relaxer. (Color-aktiverede neutralizers er tilgængelige som godt. De angive størrelsen af ​​relaxer tilbage i dit hår.)
 5. 5
  Betingelse dit hår. Efter skylning dit hår, dup dem tørre det overskydende vand fra håret. Påfør dyb balsam til alle dele af håret. Kam det igennem og lad det sidde i tre til fem minutter. Varm olie behandlinger gøre underværker, også.
 6. 6
  Skyl balsam. Håndklæde tørre vådt hår, kam igennem og stil som sædvanlig.

Tips

 • Rene olier fri additiver fungerer bedst. Prøv at økologiske olier på din lokale købmand for varm olie behandlinger. Æteriske olier er meget fugtgivende og lugter godt.
 • Hvis du ikke har lempet dit hår før eller dit hår er naturligt, anvende cremen relaxer over alle dit hår.
 • Før du anvender relaxer til ny vækst, mener belægning enderne af dine tidligere afslappet hår med en vis form for balsam. Dette er en fremragende forholdsregler for at hjælpe med at forhindre over behandling af tidligere afslappet hår.

Advarsler

 • For mindst 48 timer, så prøv ikke ridse eller irritere din hovedbund inden du slapper dit hår.
 • Må ikke farve dit hår efter afslappende det
 • Må ikke våd dit hår inden for de to dage efter afslappende det.
 • Hvis relaxer styrken er for stærk dit hår vil blive alvorligt beskadiget. Hvis styrken er for svag, vil ikke rette.
 • Sørg for at bruge den korrekte afslappende styrke til dit hår type.
 • Sørg for at du skylle håret grundigt med varmt vand i 10 minutter. Følg med en neutraliserende shampoo.
 • Må ikke vaske dit hår lige før du slappe af det.