Wkadk

Sådan opretter en amerikansk 1940'erne frisure

Så du har fået den 1940'erne mode ned, men har du håret? Lige, slanke moderne hår var ikke i. Hverken var en rodet look. Perfekt stylet, voluminøse hår var tendensen i hele dette årti, og følgende i 50'erne. Piger i midten 1940'erne havde meget kompliceret frisurer, fordi det gjort op til det stof rationering, der påvirkede kjoler. Hvis du ønsker at oprette din egen europæiske 1940'erne frisure, så læs videre for at finde ud af hvordan.

Steps

Sådan opretter en amerikansk 1940'erne frisure. Anvend de varme ruller.
Sådan opretter en amerikansk 1940'erne frisure. Anvend de varme ruller.

Krølle dit hår med varme ruller

 1. 1
  Anvend de varme ruller. Dette vil give dig den glatteste og mindst kruset krøller.
 2. 2
  Træk varme ruller og børste krøller let. Du ønsker at blødgøre krøller, men ikke skille dem for meget.
 3. 3
  Brug hårspray. Må ikke eller bruge mousse eller gel. Dette giver håret en våd udseende og hård eller klistret konsistens.

Gør pin krøller

Disse kan være en vanskelig opgave i første omgang, hvis du er ny til mere involveret hår styling. Pin-krøller er en 1940'erne korte, og de er nødvendige for mange 1930'erne og 1950'erne frisurer så godt.

 1. 1
  Find en indstilling lotion, der fungerer godt din hårtype. Dette kan tage lidt trial and error, så vær tålmodig.
 2. 2
  Start med vasket hår. Lad det luft eller blæse tørt, så at det stadig er fugtig. Det er mest hensigtsmæssigt at sætte indstillingen lotion i en forstøver, fordi den kan anvendes mere jævnt.
 3. 3
  Kam gennem håret og en del i sektioner. Sektioner af hår kan være fra ½ tomme til 1 ½ tomme i tykkelse, afhængigt af hvor tykt dit hår er, eller hvordan den reagerer curling. Hvis du vil have et bestemt sæt, krølle i de retninger, at det bliver nødt til at gå i den endelige stil. Hvis du vil bare ender krøllet, starte med undersiden dele af hår og arbejde op.
 4. 4
  Sno krølle omkring din finger. Sørg for, at streng ikke er snoet på nogen måde, der ville forstyrre retning af bøjningen. Når enden er startet, er det nemmere at rulle op mere.
 5. 5
  For mere bølget krøller, roll pin krøller i en spiral. For flere ringlet stilarter, husk at holde krøllerne ensartet og gøre en lille donut form.
 6. 6
  Pin med Bobby stifter (bedst til spiralformede pin krøller) eller regelmæssige hårnåle (bedre for pin krøller, der ikke lå så flad).
 7. 7
  For at gøre bølger langs ansigtet, brug bølge klip. Men disse er svært at sove i, og bedst til brug med hårtørrere.
  • Undgå rullende ender alt for stramt eller de vil blive kruset. Et sæt kan vare et til fem dage, hvis det er holdt op om natten i et forfang eller tørklæde.

Gør sejr ruller eller bivirkninger omvendt ruller

 1. 1
  Victory ruller er fejet op væk fra ansigtet, valset og fastgjort mod toppen af hovedet. Side reverse ruller involverer rullende en tyk streng af hår i en cirkel og pinning det ned
 2. 2
  Curl alt dit hår med et krøllejern i sektioner.
 3. 3
  I en bevægelse nedefra, bruge en lys mousse på dit hår til at skabe en mere plastisk effekt.
 4. 4
  Del dit hår med en rund børste til side og ikke direkte til midten.
 5. 5
  Træk hår i en hestehale for at få det ud af vejen.
 6. 6
  Drille dit hår. Drilleri er en teknik, der bruges til at volumize ens hår gennem en "ind og ud" bevægelse med en kam, mens du holder håret stramt. For at skabe så meget volumen som muligt adskille dit hår i dele for at gøre denne proces mere håndterbar.
 7. 7
  Gør sejr ruller. Startende med en rulle og en let guf, din roll begynde fra bagsiden og bevæger sig langsomt fremad for at få det vintage look.
 8. 8
  Fastgør dine krøller med Bobby stifter og bruge lidt hårspray for at holde dit look. Dette er et meget vigtigt skridt, fordi det giver mulighed for krøller på den ene side at holde.
 9. 9
  Gentag v-krøller på den anden side. Afslut ser ud med flere ben og hårspray.
 10. 10
  Spray hele udseendet med kraftig hårspray.
 11. 11
  Curl enderne med en rund børste til at rense op i frisure. Bruge en lille del af haarcreme at rydde op med en skinne.
  • Kvinder med runde eller brede flader fordel af højden af ​​hår, der elongates ansigtet. Kvinder med ovale ansigter vil også se godt ud med denne frisure.
  • Kvinder med smalle ansigter kan style ruller mere passiv end op og vil balancere deres funktioner, men det kan ikke arbejde for alle kvinder i smalle ansigter.
  • Dette kan også være en god look til kvinder med briller, så længe rammer er ikke så tyk på siderne for at forstyrre strømmen af ​​håret op fra ansigtet, så ville wire briller ser bedst.
  • Kvinder, der ønsker en bedre balance mellem deres figur og ansigt vil opnå en pæn balance med denne frisure. Hofter, buste og frisure alle vil være i bedre forhold for curvier kvinder til tungere kvinder.
  • Slanke kvinder bør bære denne stil i en mere petite måde med begrænset højde og bredde for at holde rette proportioner.

Rotte dit hår

 1. 1
  Børst håret grundigt. Fjernelse knob og tangles før ratting vil gøre processen lettere at udfylde og mindre smertefuldt at fortryde senere.
 2. 2
  Hold en 4-tommer del af hår lige op over din hovedbund. Ratting på toppen af ​​dit hoved og arbejder ned omkring siderne holder dit hår tilgængeligt for besiddelse eller styling.
 3. 3
  Fortsæt med at holde den udpegede del af håret lige op og fast knalde den med en fintandet kam eller børste, startende øverst med fingrene og bevæger sig ned mod rødderne. En børste virker bedst for frisurer, der involverer hele hovedet, mens en fintandet kam rotter hår stramt i en mindre, koncentreret område.
 4. 4
  Gentag trin 3, indtil alle de 4-tommer sektion du holdt der sladrede. Undgå din ratted hår falder løst ved at sprøjte hver ratted sektion med hårspray.
 5. 5
  Manipulere ratted hår baseret på din ønskede stil. For eksempel, for en front-bule skub forsigtigt ratted hår sammen i en klump og kam en lille del af un-ratted hår over ratted bolden. Fastgør front-bump stil med et klip.

Tips

 • Hvis du er villig til at style dit hår hver dag, få en 'middy cut ". En middy er en frisure menes at være den nemmeste skåret til at krølle. Den oprindelige længde er meget kort, så hvis du gerne vil gøre sejr ruller eller andre kunstfærdige frisurer, forsøge at få den længste version af det. Du kan finde middy skære diagram med mange variationer på flere hjemmesider.
 • Hvis du sover med pin krøller, skal du bruge en silke tørklæde på hovedet, så de ikke kommer ud.
 • Hvis du planlægger at bruge en saks, være omhyggelig med langt hår som du kunne skade dig selv.
 • Hvis du bruger almindelige valser, placere rullerne i træk, vendte sig bort fra ansigtet, for den meget øverste del af håret. Rul resten af ​​håret i rækker i bunden.
 • Kurve krøller med en hårbørste, så de ruller indad.