Wkadk

Hvordan man kan opnå en rodet hår effekt

Chic rodet hår betyder ikke, at man skal ligne en hulepindsvin på en dårlig dag. Rodet hår refererer til rodet skabt på en struktureret måde. Det er en stil, der ser godt ud, i modsætning til at være en stor ring af hår.

Steps

Hvordan man kan opnå en rodet hår effekt. Håndklæde tørre dit hår, indtil der ikke er vand drypper enderne.
Hvordan man kan opnå en rodet hår effekt. Håndklæde tørre dit hår, indtil der ikke er vand drypper enderne.
 1. 1
  Vask dit hår. Brug shampoo og en lille smule balsam. Hvis du bruger for meget balsam, dit hår bliver slap og flad, for lidt, og dit hår bliver for tør.
 2. 2
  Håndklæde tørre dit hår, indtil der ikke er vand drypper enderne. Alternativt kan du bare ryste dit hår ud.
 3. 3
  Kør dine fingre om dit hår, at adskille de forskellige dele, så dit hår falder i den retning, det gør naturligt. Forsøg ikke at gøre noget fancy på dette tidspunkt, og endnu vigtigere, skal du ikke bruge en kam.
 4. 4
  Føntørre dit hår. Igen, skal du ikke bruge en kam eller dit hår vil ikke have nogen tekstur. Tørre dit hår i den modsatte retning, hvorfra den vokser. Dette indebærer som udgangspunkt, at du holder hårtørreren under dig og blæse opad. Det betyder, at hver streng af hår får mere volumen og forbedrer dine lag.
 5. 5
  Fortsæt med føntørrer i cirka 5 minutter, indtil dit hår er for det meste tørt alligevel en smule fugtig her og der, så stop føntørring det. På dette tidspunkt er dit hår sandsynligvis meget, meget rodet, så brug dine fingre til at prod og skubbe hår, så det falder i det rigtige sted.
 6. 6
  For at gøre håret endnu mere rodet, bruge glattejern til let krølle nogle lag under og svirp nogle lag ud. Må ikke gå for over toppen, bare bruge fladjernet på dele af dit hår, der ikke er særligt rodet.
 7. 7
  Påfør små globs af en volumenbaseret tilføje hår produkt til forskellige partitioner af hår. De forskellige dele vil blive adskilt fra hinanden, hvilket gør dem lettere at style.
  • Hvis du ønsker at gå til en rigtig struktureret rodet look, omhyggeligt manipulere afsnit for afsnit, indtil du opnår den ønskede effekt.
  • Hvis du bare vil have en rodet look, køre dine hænder groft gennem forskellige sektioner af hår, og ryst fingrene, indtil der er hår over showet.
  • Hvis du ønsker, kan du prøve at drille.
 8. 8
  Føntørre dit hår igen for et minut mere. Dette hjælper med styling, og du kan bruge det til yderligere at definere forskellige dele af dit hår.
 9. 9
  At holde på plads, skal du bruge hårspray.
 10. 10
  Færdig.

Tips

 • Hvis du ikke kan tænke på, hvordan at adskille lagene, løft den øverste lag af håret væk fra hver side af din hovedbund, så lad det falde tilbage på plads. Dette giver dig nogle lag at arbejde med.
 • Vælg et godt styling produkt. Ler og voks giver dig en masse kontrol over dit hår og en god base at arbejde med.
 • For at give dit hår mere volumen, når rodet, placere dine fingre på hver side af dit hoved og skub opad. Gør det samme for bagsiden af ​​dit hår. Forudsat du har fået ler eller anden styling produkt i håret, bør det forblive sådan i et stykke tid, selvom du måske nødt til at holde på at gøre det hver så ofte.
 • Hvis du finder dit hår bliver for ud af kontrol, kan du bruge en kam til at sætte den på plads igen. Må ikke rive kammen gennem håret, lige let køre det over toppen. Ellers mister du lagene.
 • For forsiden (forudsat du har pandehår), klemme håret let og løft den væk fra hovedbunden, så lad det falde tilbage på plads. Igen, vil dette give dig nogle lag til at arbejde med

Advarsler

 • Aldrig kam dit hår, undtagen hvis dit hår går helt ud af kontrol, og du kan ikke få den tilbage på plads.
 • Hvis du føntørre dit hår ofte, få en god fugtgivende balsam og shampoo. Ellers vil dit hår ender ligner en Brillo pad.
 • Brug ikke for meget hår produkt, lige nok til at give dig den stil, du ønsker. Hvis du bruger for meget, vil det vejer dit hår ned, og det vil miste sin definition.

Ting du behøver

 • En føntørrer
 • Ler eller voks
 • Hairspray
 • En kam (i meget sjældne tilfælde)