Wkadk

Sådan har din egen stil

Mange mennesker hævder, at de ikke ved, hvad deres "stil" er, men medmindre en anden er at plukke ud af dit tøj hver dag, det er en sikker satsning, som du allerede har en stil. Læs nedenstående trin, så du kan identificere dine favorit tøj og find din stil.

Steps

Sådan har din egen stil. Vurdere din garderobe.
Sådan har din egen stil. Vurdere din garderobe.

Start hvor du allerede er

Du kan have udviklet din egen stil, uden selv at vide det. Tag et nærmere kig på, hvad slags tøj, du allerede ejer.

 1. 1
  Vurdere din garderobe. Kig i dit skab og skuffer og noterer den slags tøj, du allerede har købt til dig selv. Du vil sandsynligvis se nogle mønstre i din købsadfærd.
  • Er de fleste af dit tøj afslappet?
  • Er der en fremherskende farve?
  • Er alle nederdele og kjoler ankel længde?
  • Er de fleste af dit tøj fremstillet af syntetiske stoffer eller naturlige stoffer?
  • Har du 15 par bukser og 1 nederdel?
 2. 2
  Træk dine absolutte favorit tøj ud af skabet og line dem op på din seng. Kun vælge tøj, som du elsker og aldrig kunne skille sig af med.
 3. 3
  Kig på hver outfit, du har valgt, og spørg dig selv, hvorfor du elsker det.
  • Er det behageligt?
  • Gør det du føler dig sexet? Kraftfuld? Fun?
  • Tænk over hvordan du føler hver gang du bære hver af dine yndlings outfits. Er der en fællesnævner?
 4. 4
  Beslut, om du bære tøj til at imponere andre eller at føle sig godt, mens du er iført dem. Har du læner i retning af "mode i løbet af komfort" eller "komfort over mode?"
 5. 5
  Er dine foretrukne outfits passende for de fleste af dine daglige aktiviteter?
  • Har du tendens til at købe tøj, som du er tiltrukket, selv om de er fuldstændig upraktisk for din livsstil? Hvis ja, er det tøj afgjort "din stil."
  • Hvis du flytter til hot pink sundresses, men du er nødt til at bære en skræddersyet jakkesæt til arbejde, så prøv at tage en smule af din stil med dig hver dag, tilføjer et farverigt silke tørklæde til din ensemble og de længste øreringe tilladte på din plads på beskæftigelse. Du vil ikke være iført din hot pink sundress, men du vil have en mere individuelt look, der udtrykker din personlighed.

Rådfør eksperterne

Hvis du opdager, at din garderobe er et sammensurium af gårsdagens salg, med nogen særlig tema, så du måske ønsker at konsultere kilder med nogle mode kyndige.

 1. 1
  Køb mindst 3 modeblade og 3 andre typer af dameblade og se på ethvert outfit på hver model.
 2. 2
  Klip billeder af alle tøj stilarter, du kan lide. Må ikke over tror det, se på billedet, og gøre en øjeblikkelig beslutning. Hvis du elsker det, klippe det ud og lægge det til side.
 3. 3
  Opdel magasin billeder ind i så mange kategorier som svarer til din livsstil. For eksempel kan du have 1 bunke mærket "afslappet," en bunke mærket "arbejde", og en bunke mærket "formel".
 4. 4
  Finkæmme gennem hver kategori bunke og læg mærke til lighederne.
  • Har din afslappede kategori overvejende indeholder billeder af velour joggingdragter eller blå jeans?
  • Er bluser og toppe frilly eller svær?
  • Er alt løs og flyder eller stram og restriktiv?
  • Svarene på disse spørgsmål skal hjælpe dig med at identificere din personlige stil.

Shop rundt

Go vindue shopping, især hvis du er en taktil person. Fornemmelsen af ​​stoffet kan være lige så vigtigt for dig som farve og stil.

 1. 1
  Prøv shopping i vintage tøj butikker eller genbrugsbutikker. Disse typer af butikker tendens til at have en bred vifte af stilarter, der repræsenterer folk fra alle samfundslag. Og husk, at selv hvis man ser på 40 kjoler, og du ikke kan lide nogen af ​​dem, i det mindste du ved, hvad du ikke kan lide.
 2. 2
  Gå til en moderne kjole butik eller til kvindernes afdeling i en stor butik. Søge råd hos salgspersonalet. Oftest ekspedient kender deres afdeling og de kan give dig gode råd. Vær sikker på at du har tillid til den person, du spørger, så du er sikker på du modtager gode råd og ikke falske komplimenter kun beregnet til at få dig til at købe noget.
 3. 3
  Begynde at mærke det tøj andre er iført at du beundrer. Tænke over, hvorfor et bestemt outfit appellerer til dig. Du kan endda føle sig trygge nok til at spørge hende, hvor hun fik sit tøj.

Kom ned til basics

Ligegyldigt hvad din personlige stil viser sig at være, er der nogle hæfteklammer du bør altid have på hånden.

 1. 1
  Køb en grundlæggende sort kjole, hvis du ikke allerede ejer en. En enkel sort kjole er egnet til næsten enhver lejlighed. Du kan altid klæde det op med tilbehør.
 2. 2
  Hold en bred vifte af bælter, brede, smalle, sorte og dekorative. Et bælte kan øjeblikkeligt ændre udseendet af et outfit.
 3. 3
  Brug tørklæder som tilbehør. Lange tørklæder kan bæres rundt om din talje og korte tørklæder kan løseligt bundet omkring halsen for at forbedre noget, du er iført. Du kan endda bruge et tørklæde som en bøjle til at binde tilbage dit hår.
 4. 4
  Få en række nylons og andre legwear. Uigennemsigtige strømpebukser, især dem med mønstre, er fantastisk til at bære med korte nederdele.
 5. 5
  Fyld dit smykkeskrin med grundlæggende øreringe og halskæder. Et par enkle sølv hoop øreringe bæres med en skræddersyet skjorte og designer jeans er perfekt til mange lejligheder.
 6. 6
  Overvej at få et par camisoles eller tees. De kan bæres under en række bluser og gøre shear materialer bærbare.
 7. 7
  Har mindst én sort trøje og en grundlæggende blazer. En blazer kan bæres med kjole slacks eller jeans.
 8. 8
  Hænge på et par outfits i neutrale nuancer, selv om du foretrækker farverige, vilde prints. Nogle kjoler og dragter er tidløse og er de eneste passende kjole slid for dystre begivenheder.
 9. 9
  Hold mindst 2 par stilfulde, komfortable sko og et par par sandaler i dit skab. Du kan aldrig gå galt med et par blanke læder pumper.

Tips

 • Prøv om alt. Noget, der ser fantastiske på en mannequin måske ikke passer dig på alle, og noget, som du aldrig troede du ville bære måske ende med at blive din foretrukne stykke.
 • Gå på indkøb alene. Din stil, i sidste ende, er en, der behager dig, og dig alene.
 • Brug polstrede bøjler til alle dine skræddersyede tøj, så de ikke får deform.
 • Har en tøj swap. Inviter dine venner over til en aften og bede dem om at bringe et par outfits, de ikke længere ønsker eller lignende. Har alle prøve på hinandens uønskede tøj. Alle går glad hjem, og det koster dig ikke noget.

Advarsler

 • Lang, løst tøj er meget tiltalende og komfortable, men vær forsigtig, hvis du bruger sådan outfits, mens du er madlavning eller hvis du arbejder med maskiner af enhver art.

Ting du behøver

 • Magasiner
 • Saks
 • Fuld længde spejl (valgfri)
 • Sort kjole
 • Jeans
 • Simple tilbehør (bælter, tørklæder, smykker)