Wkadk

Sådan ser godt til skole

Med de strenge regler og meget lidt tid om morgenen til at blive klar, hvordan vil du formår at se mindst den mindste smule præsentabel til skole? Følg disse enkle trin for at finde dig selv på udkig godt for skolen.

Steps

Sådan ser godt til skole. Saml hvad du har brug for skole.
Sådan ser godt til skole. Saml hvad du har brug for skole.
 1. 1
  Tag et brusebad. God hygiejne er afgørende. Vask dit ansigt, dit hår, og din krop.
  • Hvis du vil have glat hår, tørre dit hår, mens kæmning med en flad pensel. Du ønsker måske at rette det, også.
  • Hvis du vil have krøllet hår, springe føntørrer, sætte nogle curling gel i håret og. Du kan også prøve "plopping" dit hår, hvilket vil tørre den tilstrækkeligt og krølle det på samme tid. Enten sætte dit hår op for natten eller bruser om morgenen og blæse tør med en diffuser.
 2. 2
  Saml hvad du har brug for skole og sætte det i din bog pose aftenen før. Hvis du medbringer en frokost, forberede det aftenen før. Altid være klar til at gå.
 3. 3
  Pick ud af, hvad du ønsker at bære. Find et emne, du virkelig gerne som en skjorte, bukser, sko, et bælte, en halskæde, eller endda sokker. Center dit outfit omkring dette emne, og gøre det ser godt ud. Hæng den på visse steder eller forlade det tæt på din seng, så når du vågner op, behøver du ikke at haste plukke ud et sæt tøj i morgen. Hvis du bære uniform, sørg for at det glattes og hængt op i dit skab. Du ønsker ikke dit tøj til at være rynkede, fordi så vil du se scruffy.
 4. 4
  Få en tilstrækkelig mængde. Du bør få mindst otte timers søvn hver nat. Planlæg din dag ud, så du kan en hel nats søvn.
 5. 5
  Vågn op til tiden. Modstå trangen til at udsætte for blot et par minutter mere. Gå i stedet på toilettet og plaske lidt vand på dit ansigt til at vække dig.
 6. 6
  Begynd din skønhedsrutine. Tag en formiddag, hvis du ønsker at gøre det. Eller du kan brusebad aftenen før, hvis dit hår er overskuelige nok. Børst dit hår og barbere, hvis du er en fyr. Vask dit ansigt.
 7. 7
  Hvis du har akne eller fedtet hud, skal du sørge for at vaske dit ansigt med en mild sæbe hver morgen. At spotte-treat og dækker dine nye udbrud, brug en concealer, der er lavet specielt til at skjule og mindske acne. Også kun bruge olie-fri hud produkter. Kokos, oliven og tea tree er de tre olier, der vil hjælpe din hud. Resten, ligesom mineral, tilstoppe vil dine porer og forårsage dig til at bryde ud.
 8. 8
  Spis morgenmad! Morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, og det bør være en væsentlig måltid. Det vil give dig den energi du har brug for dagen. Hvis du ikke har tid grab noget på vej ud.
 9. 9
  Børste og dine tænder. Børste nederste og øverste tænder i en cirkulær eller op og ned bevægelse. Også børste tungen for at forhindre dårlig ånde.
 10. 10
  Få klædt. Sæt dit valgte tøj på først, så du ikke ødelægge det. Tilføj tilbehør.
 11. 11
  Style dit hår. Hvis dit hår er krøllet, lad det ned, og kradser det lidt mere, måske tilføje et afsluttende produkt. Hvis dit hår er lige, kan du ønsker at bruge en flad jern.
 12. 12
  Anvende makeup, hvis det ønskes.
 13. 13
  Glem ikke at vælge de rigtige ting for dit outfit. Du ønsker ikke at ligne en klovn med en masse farver. Sørg for at din makeup er god. Du ønsker ikke at ligne et fjols, især på den første dag i skole!

Tips

 • Hvis du har kliker på din skole, skal du ikke blive afskrækket af dem, der gør grin med dig. Bare sørg for, at du er tilfreds med, hvad du er iført, og at det udtrykker man ikke>. Vær aldrig bange for at vise din personlighed ved din mode valg, de kan være enten jaloux eller usikker. Være sikker!
 • Sørg for at du klæde sig i din komfort zone, når det kommer til at vise hud.
 • Bare fordi du er iført noget comfy og afslappet, betyder det ikke, at du ikke kan være sjovt og moderigtigt!
 • Sæt på nogle lyse, neutrale lip gloss til en dejlig touch.
 • Det er vigtigt ikke at overdrive makeup - holde det naturligt at holde dig på lærerens gode side.
 • Vask dit tøj en gang om ugen, så du vil altid have noget at bære. Hvis du ikke har noget aftenen før, skal du starte vask derefter, og sætte det i tørretumbleren, så snart du vågner. (Du burde få op mindst en time, før du nødt til at forlade.)
 • Må ikke overdrevent stress om iført moderigtigt tøj, men stadig forsøge at bære tøj, der ikke vil gøre du ser fjollet. Må ikke klæde sig som en klovn eller ældre end din alder. En masse mennesker vil ikke hade dig, bare fordi du ikke er iført en bestemt trend, men de kan blive frastødt, hvis tøjet ikke er rene, eller hvis de er for baggy, etc.

Advarsler

 • Må ikke bære alt for meget makeup.
 • Hvis du er en sucker for dyrt designer tøj, praler ikke om dem, eller om, hvor meget du har råd til. Du ikke kun vil få en besætning på hadere, men også når du holder op iført designertøj, vil folk kun se dig som dyrt trendy, hvilket er svært at bakke ud af.
 • Prøv at holde minimal, det er bedre for skolen. Må ikke gå overbord med tilbehør og ekstra tøj lag, fordi du vil gøre dig selv ser dumt.
 • Afstå fra at vise alt for meget ben, røv eller bryst. Ja, gutter mere opmærksomme på dig, men for den forkerte grund.

Ting du behøver

 • Make-up
 • Hårelastikker og hårpynt
 • Hår pleje produkter i henhold til dit hår stil / type
 • Smykker, valgfri
 • Personlig pleje (makeup, acne vask, shampoo, etc.)
 • Beklædning, efter din smag.
 • En funky taske, der passer til dine behov og stil