Wkadk

Hvordan at være en varm pige

Ønsker du at se attraktiv og betragtes hot? Ønsker du alle til at lægge mærke til, når du går ind i et rum? Her er hvordan man kommer i gang dreje din kig rundt.

Steps

Hvordan at være en varm pige. Har ustoppelig tillid.
Hvordan at være en varm pige. Har ustoppelig tillid.

Lov med en luft af fantastisk

 1. 1
  Har ustoppelig tillid. Husk den første regel for at overbevise andre mennesker, du er forbløffende: du er nødt til at tro det selv. Den hurtigste måde at kommunikere dette til andre mennesker er gennem dit kropssprog. Stå højt, holde din hage parallelt med jorden og skuldrene tilbage, og se lige frem. Lav et par sekunders øjenkontakt med hver person, du passerer, og holde nogens blik, når du taler til ham eller hende. Må ikke gå hurtigt ned ad gangene, skal du sørge for at holde pause og socialisere med mennesker. Vigtigst er det, glem ikke at smile!
  • Tal tydeligt og til en rimelig lydstyrke. Mumler eller taler for sagte kommunikerer, at du er usikker på dig selv, så at sige op!
  • Hvis du har tendens til at være genert, fake det 'til du gør det. Efter et stykke tid, vil du bemærke, at din tillid stopper følelse tvunget og begynder at føle sig som en naturlig forlængelse af din personlighed.
  • Ignorer sladrer og rygter om dig, og gå på som intet nogensinde er sket. Undgå at komme i tarvelige konfrontationer med nogen - hvis de har et problem, det er deres problem, ikke dit.
 2. 2
  Betale pæne komplimenter. De mest fortrøstningsfulde mennesker er dem, der er i stand til verbalt gøre andre føler sig godt uden at føle jaloux. Hvis du virkelig forsøger at få nogen opmærksomhed, betale ham eller hende en reel kompliment. Pick noget, du ved, at han eller hun er stolt af, eller at andre mennesker ikke normalt mærke til om ham eller hende. Levere det med et smil og med din stemme lidt lavere i tonen end normalt.
 3. 3
  Mestrer kunsten subtil. Flirting behøver ikke at betyde at sætte dig selv vej derud. Hvis du gør det rigtigt, kan det faktisk lykkes at trække folk ind og gøre dem mere interesseret i dig uden dem selv at indse, hvorfor det sker. Prøv disse ting:
  • Lad folk fange dig kigge på dem. For eksempel, hvis du kigger på en fyr i hele klasseværelset holde smide små, hurtige blikke sin måde, indtil han ser op og opdager dig. Smiler lidt, så kig væk.
  • Hvis du taler med en person, en-til-en, drop din stemme til en hvisken, hvis du diskuterer en "hemmelig". Det behøver ikke at være en reel hemmelighed - pointen er, at hvis du taler mere sagte, vil han eller hun er nødt til at læne sig tættere høre dig. Hvis du spiller denne ret, kan det føre til skæve tæt nok at hviske i den andens øre.
  • "Tilfældigvis" støde ind eller børste op mod folk. Må ikke bowl dem helt over, men børste kanten af ​​din arm mod en andens arm, eller ikke at undgå en lille touch, hvis du hælder tværs af en person for at nå noget.
  • Vide, hvornår at holde tilbage. Hvis du lægger ud subtile signaler, og du ikke føler nogen gnister flyvende tilbage på dig, tøjle det i. Du kan altid prøve igen senere, når øjeblikket synes rigtigt.
 4. 4
  Have en kant. Du kan være smuk, sød, etc. men ikke varmt, hvis du ikke har en kant. Hvis du ikke er "on-the-edge", som allerede, prøv dressing mere eller mindre, skateboarding, eller blive mere udadvendt. Mange varme kvinder får deres kant fra at have lidt maskuline attributter, såsom ændring af et dæk eller spille en sport.

Pas på dig selv

 1. 1
  Praktisere god hygiejne. Holde dig ren og pæn vil gøre dig øjeblikkeligt mere tiltrækkende for andre mennesker. Prøv disse tips:
 2. 2
  Brusebad hverdagen, og krat hele din krop. (Hvis dit hår er sådan, at det kun kan blive vasket hver anden dag, satte det op i en badehætte på dine off-dage.)
  • Når du brusebad, rengøre og trimme dine negle og tånegle, og fugter din hud, med særlig vægt på ben, knæ og albuer.
 3. 3
  Tænk over hvordan du lugter. Bær deodorant og parfume, body spray eller Köln.
 4. 4
  Vask dit ansigt og anvende fugtighedscreme to gange om dagen. Hvis du lider af akne, se en hudlæge for mere hjælp. (Se mere om dette nedenfor).
 5. 5
  Børste dine tænder to gange om dagen, og tandtråd mindst en gang om dagen. Hvis du ønsker, kan du bruge whitestrips, mundskyl eller mint-tyggegummi bagefter. Dit smil vil se-og lugt-lys og frisk.

Har stort hår

 1. 1
  Vælg en god klipning. Spørg din stylist om pandehår, lag, osv., og hvad der kan se godt ud på dig, og godt for styling. Hvis du vil, bede for dem at farve eller sætte højdepunkter i håret.
 2. 2
  Pas på dit hår. Vask dit hår med en ønsket shampoo og bruge en balsam hver anden vask, eller når du har planer om styling. Antallet af vaske varierer afhængigt af din hårtype, men du vil vide, hvornår det er tid - dit hår vil føles fedtet og grov til at håndtere. Få et hår klippe omkring hver 2 til 3 måneder for at undgå spaltede spidser. Overvej disse tips samt:
  • Skyl shampoo ud med lunkent vand, eller, hvis du er sej nok, kan du skylle det med koldt vand (det kolde vand vil give dit hår ekstra glans). Når du vasker dit hår, bør du tilstand det - men kun de ender, ikke de rødder! Vær sikker på at bruge en god shampoo og balsam lavet til din hårtype eller bruge en anden form, der gør dit hår glans lyse og lugter godt.
  • Hvis du har kruset hår, finde en god leave-in balsam eller anti-frizz spray på en lokal butik.
  • Som en ekstra behandler, kan du anvende en maske til dit hår. Påfør hår maske meste i enderne, lad det i ca 15 minutter og skyl det ud. Dette vil gøre dit hår ser ud som om du bare gik ud af salonen.
 3. 3
  Børste og dit hår. Hvis du vælger at bruge varme, glatte / krølle dit hår 3-4 gange om ugen - daglige varme kan ødelægge håret. Hvis du insisterer på at bruge varme til at style dit høre hver dag, investere i en god varme protectant produkt.
  • Beachy bølger er en stor, frisk alternativ til glat hår, kan du hente en god mousse, der er specielt for bølger, hvis dit hår ikke vil holde krøller nemt. Prøv forskellige stilarter og udvælge den ene, der gør du ser bedst!
  • Hvis du har og elsker dit krøllede hår, brug en krølle-definerende creme, gel eller spray til at holde dit hår smukt og uden krus.
  • Hvis du vil have længere hår, men er for utålmodig til at vente på det til at vokse, kan du prøve hair extensions. Siden gå til en salon kan brænde et hul i din pung og skade dit hår, hvorfor du ikke prøve et klip på stykke?

Har stor hud

 1. 1
  Pas på dit ansigt og. Tage sig af din hud et være svært, fordi alles hud er anderledes. Du kan have fedtet hud, tør hud, normal hud, følsom hud, acne hud. Det er vigtigt at eksperimentere med forskellige produkter til ansigtsbehandling og finde en, der passer dig.
  • For folk med: Hvis din hud er så tør til det punkt, at dets skaller, eksfolierer det. I badet eller med varmt vand i vasken, tage en vaskeklud og gnid de ekstremt tørre områder på dig ansigt med en lidt sæbe på vaskeklud. Tør, derefter anvende toner og lotion til hele dit ansigt. Hvis din hud ikke er så tør, så bare anvende toner og en god fugtgivende lotion. Sun lotion (til efter garvning) er de mest fugtgivende.
  • For folk med: Definitely afhente oliefri ansigt produkter. Vask dit ansigt mindst to gange om dagen og bruge ler masker jævnligt at kontrollere oiliness. Brug lyse ansigtslotioner og undgå at røre dit ansigt for meget, da snavs på fingrene plus naturlige olier af dit ansigt vil kombinere til at forårsage udbrud.
  • For folk med acne: Hvis du ikke ønsker at bruge nogen acne cremer, så prøv at vaske dit ansigt i varmt vand om morgenen og før sengetid. Ændring af din pudebetræk er en anden Biggie, det holder fast gamle snavs, olie og makeup fra dit ansigt, og så sætte dit ansigt på det i timevis hver nat. Hvis du ønsker at slippe af overraskelse udbrud, prøve et produkt, der garanterer hurtig bums elimination. Rør aldrig dit ansigt med hænderne, og vaske din makeup helt hver aften.
  • Hvis du har normal hud, er du sikkert god til at gå med at vaske dit ansigt to gange om dagen, og anvende fugtighedscreme, som du normalt ville. Brug et ansigt vask for at holde dit ansigt pæn og klar.
 2. 2
  Blød, ikke-revnet hud er dejligt. Brug lotion, creme eller body butter på dine hænder, arme og ben (hvis du planlægger at bære en dragt, der afslører disse). Du kan også bruge læbe smør eller nogen form for fugtgivende læbestift eller balsam på dine læber, så det ikke bliver sprukne. Hvis du ønsker, at få en tan i sommeren (men det er okay, hvis du er bleg).

Bære makeup

 1. 1
  Bære makeup, der passer dig. Makeup kan ændre dit look for bedre eller værre, afhængigt af hvordan du bruger det. Her er en generel rutine at få dig i gang:
  • Vælg en nuance af fundament, der passer til din hud så tæt som muligt. Hvis du får lov til prøver, gnide en dab i din hals - hvis makeup bliver usynlig mod din hud, selv under stærkt lys, det er et godt match.
  • Bær øjenmakeup. Vælg en lys, frisk øjenskygge (eller eye-gel, hvis du er ældre), der smigrer din farve, og anvende en tynd streg af eyeliner over din øverste vipper. (Du kan også anvende eyeliner på din nederste vipper for en ekstra-dramatisk look). Afslut med mascara.
  • Find en skygge af rødme, der ikke skiller sig ud for meget på din hud, og bruge en smule på hver kind. Husk, at målet er at se naturligt skyllet, ikke som du lægger på makeup.
  • Brug bronzer sparsomt. En lille kan gå en lang vej. Brug en lys skygge og støv det langs dine kindben for en naturligt solbrændt glød.
  • Bær en tonet læbepomade eller gloss. Eller, hvis du vælger at bære læbestift, holde det ser frisk med en lys frakke af glans på toppen af ​​det.
 2. 2
  Hvis du ikke er sikker på, hvordan du anvender makeup eller hvad der kunne se godt ud på dig, planlægge en høring i et stormagasin eller skønhed levering butik. Disse konsultationer er ofte gratis, og en uddannet makeup artist kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der passer til din farve.

Holde en stor krop

 1. 1
  Kom i form. Motion og tone din krop. Find en træning, der passer til din tidsplan og gør du føler dig godt. Løs vægt, hvis du er overvægtig, eller få muskelmasse, hvis du virkelig tynd. Kom i gang med disse trin:
 2. 2
  Hold et positivt kropsbillede. Du behøver ikke at se anorektiske at være i form. Ser fit er mere attraktivt end at være for tynd. Husk, de super-skinny / berømtheder, som du ser i blade meste rørt op via PhotoShop.
 3. 3
  Spis godt. Gør små ting, som at integrere mere frugt og grøntsager i din kost. Spis alle de nødvendige mængder af frugt og / eller grøntsager til din alder. Din hud og krop vil se 10 gange bedre end allerede.
 4. 4
  Sørg for at gøre en indsats for at arbejde i det mindste en lille smule. Selv gør yoga et par gange om ugen vil gøre en forskel.
 5. 5
  Overvej forvaltningsorgan hår. Afhængig af din kultur, kan det ses som attraktive og endda hygiejnisk at barbere sig, plukke eller voks visse områder af din krop. Nogle almindelige kandidater til hårfjerning inkluderer:
  • Ben. Glatbarberet ben vil bidrage til at øge du tillid, hvis du er iført nederdele eller shorts.
  • Armhulerne. Armhule hår kan holde lugt fra sved i længere tid.
  • Bikinilinjen. Det ene er et personligt valg, men det er noget at huske på, hvis du er iført en badedragt.
  • Øjenbryn. Plukning eller voksbehandling er fælles mellem brynene (over næsen) for at forhindre en Unibrow. Nogle mennesker også "forme" deres bryn ved at fjerne hår under naturlige arch.
  • Læben eller hage. De fleste mennesker har fint, hvidt, knapt mærkbar hår på deres ansigter. Hvis dit hår er mørkt, selvom du måske ønsker at overveje at fjerne det med voks eller hårfjerning cremer.
 6. 6
  Hydrat. Det får gamle, men mindst 8 glas vand om dagen for at holde dig slank og at holde din hud virkelig sund.

Kjole med en kant

 1. 1
  Bær. Købe tøj, fladere dig er nøglen til at hjælpe dig vises attraktiv. En stor tøj skal maskere dine fejl og fremhæver dine bedste træk. Husk, det er okay at vise nogle hud. Hvis du klæde sig mere beskedent eller klassiske, kan folk anser dig "sexet" eller "pretty" i stedet (som begge er forskellige fra "hot"). Overvej disse punkter:
 2. 2
  Køb hvad der passer. Må ikke købe tøj, der er for stramt ("Er det hendes lillesøster skjorte?") Eller for afslørende. Sørg for, at tøjet passer dig. Hvis du ikke kan finde noget off-the-rack, der passer, købe noget, der er lidt for stort og har det ændret af en skrædder eller syerske.
 3. 3
  Brug lyse farver til at fremhæve og mørke farver for at skjule. Elsk din øverste halvdel, men kan ikke lide dine hofter og ben? Bær mørke bukser eller nederdele og lette skjorter at smigre din figur (eller gøre det modsatte, hvis du kan lide dine ben).
 4. 4
  Toss noget, der er slidt op. Du vil måske elske at skjorte, men hvis det har huller i det, eller ser synligt slidt, er det tid til at donere det (eller gemme den til at bære på i weekenden, når du dase rundt i huset).
 5. 5
  Bær en ren tøj hver dag. Jeans kan være godt for 2 eller 3 slidt, men alt andet (især undertøj) bør nyvasket.
 6. 6
  Være moderigtigt - Inden for rimelighedens. Må ikke købe noget, der ser forfærdeligt på dig, bare fordi det betragtes stilfuld. I stedet evaluere tendenser og udvælge hvad du er villig til at bære, eller hvad du synes kunne se godt ud på dig.
  • Hvis dine forældre ikke ønsker at købe dig tøj, spare penge op og gå på en mini shoppingtur for dig selv. Gå til butikker du kan lide og søge efter punkter på salg, de kan være lige så god!
 7. 7
  Accessorize. Udvælge et par søde stykker af smykker og rotere dem hele ugen. Bær søde tørklæder om vinteren. Brug hår tilbehør, de arbejder ekstremt godt på at gøre dig udestående.

Tips

 • Må ikke konstant sætte andre eller dig selv ned.
 • Være ydmyg. Selv ikke være bange for at tage komplimenter. Hvis du kalder dig selv grimt, når du tydeligvis ikke, så alle tror du er desperat for komplimenter. Være beskeden, men stadig være sikker.
 • Hold din hud tone i tankerne, når du er shopping. Forskellige farver ser godt ud på forskellige mennesker!
 • Tage forsigtighed, når de forsøger at anvende makeup, nogle fyre synes, det er uinteressant, når du lægger alt for meget på. Dækker op bumser og andre skønhedsfejl med make-up er en god idé, bare ikke bruge for meget.
 • Også tage din krop type i tankerne. Du ønsker ikke at købe tøj, der ikke passer dig.
 • Altid smile!
 • Du ønsker at se ren og frisk, ikke som hvis du kommer til at filme en musikvideo.
 • Forsøg ikke at over gøre det, og besætte at blive en person, du ikke!
 • Når du bruger makeup, gå en masse neutrale, der ser temmelig på din hud. Undgå hårde sorte, lilla, blues, greens. Prøv guld, beige, lys brun, etc. (medmindre du går til en fancy kjole part!).
 • Hvis du ikke føle sig på toppen af ​​verden, klæde sig som om du er. Ligesom hvad en masse tillid piger kan fortælle dig, eftergøre det indtil du gør det.
 • Hotness er ikke altid på ydersiden. Skønhed er også på indersiden.
 • Prøv at være dæmpet og underfundige at undgå at gå overbord.